merhaba kızlar nasılsınız
ben cok kotuyum her gecen gun daha kotu oluyorum
sabah ıse gelırken tramvaydan dısarı kendımı zor attım
su içsem kusuyorummm.
sızler napıyorsunuz
Offf bayanlar herekese Tünaydın,
Biraz önce geldim son iki sayfayı okuyabildim sadece, kötü haberlerle dolu. Allah herkese yardım etsin diyorum. Ama bir yandanda acaba bazen bizmi en azından benmi abartıyorum diyede düşündüm. Hepimiz mutsuzuz hepimiz sikayetciyiz, hepimiz sadece agrılarımızı sızılarımızı düşünüyoruz. Hayatı kocalara işkence haline getirdik. Artık neredeyse ağlamadan gün bitirmiyorum. Evlendiğimden beri neredeyse hiç tartışmadığım kocamla son 5 hafta içinde onlarca kere kavga ettik.
Ben diyorum ki gelin hep beraber birbirimize destek olalım ve artık biraz toparlanalım. Mesela;
midesi bulanan; bebişim saglıklıki midemi bulandırtmayı başarıyor,
uykudan gözlerini açamayan; ohhhh fırsat varken dinleneyim
şeklinde düşünsün ve lütfen aklına böyle pozitif örnekler gelenlerde yazıp bizimle paylaşsın.
Çünkü inanın bu düşüncelere en azından benim bile ihtiyacım var...
slm kızlar nasılsınız.mavi denız canım rapor alabılbene sevındım güzelce dinlen tatlımm...
kızlar bizde bugün pıtpıtları duydukkkk,gördük...
daha mınıcık yaa 8.2mm çoksevındım ya çok rahatladımm..
bencede herseyı olumlu düşünelım.olumlu düşünce gücünü kullanalım.
açıkcası bebişim eşim ve ben sağlıklı olalımda hediyede gelır sonra bu kadar takmayalım kızlar... hepinizi öptümm.ara ara bakarım sayfa acık olcak.akşamada misafirim var kızlar bıraz hazırlık yapıcam
selam kızlarr sabah tramvaydakı kusmamdan sonra daha bı açıldım sanki
az da olsa yemek yıyebılıyorum.
ilaçlarımı ıctım en azından
slm kızlar nasılsınız.mavi denız canım rapor alabılbene sevındım güzelce dinlen tatlımm...
kızlar bizde bugün pıtpıtları duydukkkk,gördük...
daha mınıcık yaa 8.2mm çoksevındım ya çok rahatladımm..
bencede herseyı olumlu düşünelım.olumlu düşünce gücünü kullanalım.
açıkcası bebişim eşim ve ben sağlıklı olalımda hediyede gelır sonra bu kadar takmayalım kızlar... hepinizi öptümm.ara ara bakarım sayfa acık olcak.akşamada misafirim var kızlar bıraz hazırlık yapıcam
Merhaba kizlar ben iki gundur kotuyum izin aldim evdeyim bugun 3 gundue nerdeyse sadece peynir ekmek yiyom sisti dediim gobus geri indi gazmis gercekten de 55ten 54e dustum
Merhaba kizlar ben iki gundur kotuyum izin aldim evdeyim bugun 3 gundue nerdeyse sadece peynir ekmek yiyom sisti dediim gobus geri indi gazmis gercekten de 55ten 54e dustum
canım ya bende diyorum bu kartanesi nerelere kayboldu . canım yat dinlen yorma kendini az kaldı şu 3 aylarımızı bir atlatalım gerisi kolay gececek inşallahh:1hug:
canım dinlen evde güzelce.bi iş yapma olur mu.iştahın oldukça bişiler yemeye çalış canım... ya ben 1-2 kg aldım sanırsam ya 57 kg çıktım ama çok su içtim ultrason için.wc ye cekmadan tartıya cıktımgamyoncuiremsu...
kıloyu fln takmıcam kafayı ya verilir bi şekilde yeterkı bebişler ve biz sağlıklı olalım...
kızlar meraba..bol enerjili günler diliyorum.hepiniz nasılsnz?bebeişler nasıl?
benmde pazardan beri mide bulantılarım başladı.bişey yiyemiyorum.
çok zormş çook
merhaba meryem
bende de geçicibi bulantı olduğunu düşünüyorum yarın geçcek inş. zor gerçekten de