Kartanesi, canım anca okudum, epey birikmiş yazdıklarınız..
Mavişim, rapor kaç günlük bilmiyorum ama tadını çıkar, iyice dinlen. Bu aralar yemekten ziyade dinlenmeyle fayamız dokunuyo miniklere.
incisu güzelim ikizmiş, erkenden başlamıştı bulantıların, demek ondanmış, hayırlarıyla uğurlarıyla gelsin bal bademlerin
beratefe geçen de yazmak istedim ama yazamadım. Allah sabır versin, bisiklet almanız beni de çok duygulandırdı, yüreğinize sağlık..
Her okuduğum sayfada, şunu şunu da yazayım dedim ama unuttum gitti yazmaya başlayınca. Kızlar hepinizi tek tek okuyorum, merak da ediyorum. İlgisizlikten değil yanlış anlamayın..:teselli:
Bu arada benim pazartesi vizelerim başlıyor, bu hafta girebildiğim kadar derse girdim. Hocalarla konuştum, 2 buçuk ay içinde tezimi de vermem gerekiyor. Daha konu bulamdım, kafam basmıyo sanki düğümlendi dimağım -tatlicadiarzu-
Bir kaç gündür feci halde bulantılar tekrar başladı. Bakalım artık hepsiyle nasıl başedicem delikafadulden
merhaba kızlar ben yeni kaltıldım aranıza bende kasım annesiyim 30 kasım :) :CüvCüv:
Hepinizi tebrik ediyorum inşallah kolay hamilelik geçirenlerden oluruz :Saruboceq:
Allah'ım hepimizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah
merhaba kızlar ben yeni kaltıldım aranıza bende kasım annesiyim 30 kasım :) :CüvCüv:
Hepinizi tebrik ediyorum inşallah kolay hamilelik geçirenlerden oluruz :Saruboceq:
Allah'ım hepimizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah
moralımızı bozmak yok bebişlerimiz için sabredicez anne olmak kolay değilmiş bunu anladık beraberce atlatıcaz bu günleri sabrelım kızlarr.NURHAYATK Kızlar yazılanları okudukça moral olrak çöküyorum resmen ya.. Allah yardımcımız olsun..Herşeyin hayırlısını versin
Kartanesi, canım anca okudum, epey birikmiş yazdıklarınız..
Mavişim, rapor kaç günlük bilmiyorum ama tadını çıkar, iyice dinlen. Bu aralar yemekten ziyade dinlenmeyle fayamız dokunuyo miniklere.
incisu güzelim ikizmiş, erkenden başlamıştı bulantıların, demek ondanmış, hayırlarıyla uğurlarıyla gelsin bal bademlerin
beratefe geçen de yazmak istedim ama yazamadım. Allah sabır versin, bisiklet almanız beni de çok duygulandırdı, yüreğinize sağlık..
Her okuduğum sayfada, şunu şunu da yazayım dedim ama unuttum gitti yazmaya başlayınca. Kızlar hepinizi tek tek okuyorum, merak da ediyorum. İlgisizlikten değil yanlış anlamayın..:teselli:
Bu arada benim pazartesi vizelerim başlıyor, bu hafta girebildiğim kadar derse girdim. Hocalarla konuştum, 2 buçuk ay içinde tezimi de vermem gerekiyor. Daha konu bulamdım, kafam basmıyo sanki düğümlendi dimağım -tatlicadiarzu-
Bir kaç gündür feci halde bulantılar tekrar başladı. Bakalım artık hepsiyle nasıl başedicem delikafadulden
allah kolaylık versin neslüüü hepsiynen baş edersin umarım,,
ben eccük uyucam şimdii,
evde olmak ne güzelmiş yaa işimi bıraksam nee -tatlicadiarzu-
selam kizlar nasiliniz bakalim? ben bayadir giremiyordum.. özledim valla.. neler oldu ben girmeyeli? ben dün bebisimi gördüm kizlar kocaman olmus.. elleri ayaklari belli artik masallah.. haftaya ikili testimiz var onuda hayirlisiyla atlatiriz insallah..
bide kizlar bi topic acip ultrasyon resimlerimizi koysak nasil olur?
selam kizlar nasiliniz bakalim? ben bayadir giremiyordum.. özledim valla.. neler oldu ben girmeyeli? ben dün bebisimi gördüm kizlar kocaman olmus.. elleri ayaklari belli artik masallah.. haftaya ikili testimiz var onuda hayirlisiyla atlatiriz insallah..
bide kizlar bi topic acip ultrasyon resimlerimizi koysak nasil olur?
neslii canım valla allah kolaylık versin ders çalışmakda ne zor gelir şimdi ayrıcana ben sana bir tez konusu sölim hemen Hmilelik,Gebelik,Bebiş,Annelik.......kaydirigubbakcemile3
Amin inşallah canım :Saruboceq:Hoşgeldin canım..İnşallah sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız..
hoşgeldin canım aramısaa.s.a.s.a.s. eeeeee senin nasıl geçiyor hamilelik
Teşekkürler canım sağolla.s.canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun
hoşgeldın canım sende aramıza
unique canım bahsedersen büyük bi zevkle dinlerim vallaaa
bayılıyorum kaynana dedikodularına :))))
herkese ii akşamlar kızlar bugün kürtajla bebeğimi aldıla kalbi atmadı meleğimin .. kasım annesi olmak kısmet değilmiş... allah sizlerin meleklerini korusun...beni listeden çıkarabilirsiniz....
slm kızlar adım raporu evdeyim şimdi fazla duramayacam sanırım birazdan uyurum..sersemlik var bayagı yoruldum da çok...sonra gelirim grş...
karakız tamma cnm dikkat ederim eşimde kızdı zaten eve geldigimde biriş yapmış oldugunu görmeyeyim diyor ev dagnık malum anlar zaten toplandıgını...öptm...
iyi olmaya gayret ediyourm dün akşam eşime sarıldım ağladım ağladım iyice boyle hiçkıra hıçkıra tamam dedim bu son asla unutmuyacam ama kendimi düzeltmem lazım dedim ............:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba kızlar nasılsınız
ben cok kotuyum her gecen gun daha kotu oluyorum
sabah ıse gelırken tramvaydan dısarı kendımı zor attım
su içsem kusuyorummm.
sızler napıyorsunuz
Offf bayanlar herekese Tünaydın,
Biraz önce geldim son iki sayfayı okuyabildim sadece, kötü haberlerle dolu. Allah herkese yardım etsin diyorum. Ama bir yandanda acaba bazen bizmi en azından benmi abartıyorum diyede düşündüm. Hepimiz mutsuzuz hepimiz sikayetciyiz, hepimiz sadece agrılarımızı sızılarımızı düşünüyoruz. Hayatı kocalara işkence haline getirdik. Artık neredeyse ağlamadan gün bitirmiyorum. Evlendiğimden beri neredeyse hiç tartışmadığım kocamla son 5 hafta içinde onlarca kere kavga ettik.
Ben diyorum ki gelin hep beraber birbirimize destek olalım ve artık biraz toparlanalım. Mesela;
midesi bulanan; bebişim saglıklıki midemi bulandırtmayı başarıyor,
uykudan gözlerini açamayan; ohhhh fırsat varken dinleneyim
şeklinde düşünsün ve lütfen aklına böyle pozitif örnekler gelenlerde yazıp bi
Çünkü inanın bu düşüncelere en azından benim bile ihtiyacım var...
slm kızlar nasılsınız.mavi denız canım rapor alabılbene sevındım güzelce dinlen tatlımm...
kızlar bizde bugün pıtpıtları duydukkkk,gördük...
daha mınıcık yaa 8.2mm çoksevındım ya çok rahatladımm..
bencede herseyı olumlu düşünelım.olumlu düşünce gücünü kullanalım.
açıkcası bebişim eşim ve ben sağlıklı olalımda hediyede gelır sonra bu kadar takmayalım kızlar... hepinizi öptümm.ara ara bakarım sayfa acık olcak.akşamada misafirim var kızlar bıraz hazırlık yapıcam
Merhaba kizlar ben iki gundur kotuyum izin aldim evdeyim bugun 3 gundue nerdeyse sadece peynir ekmek yiyom sisti dediim gobus geri indi gazmis gercekten de 55ten 54e dustum
de mi ama :)))
bu arada ben yarın gidicem doktora, pek merak ettim, haftasından emin olamıyorum demiştim ya, daha kesin bişey söylerler belkim :):1rolleyes:
Neslicim sana da allah kolaylık versin canım bu dönemde bi de tezle uğraşmak gerçekten kolay diil...ama halledersin içinde kocaman bi enerji kaynağın varrr :lepi:
ben 6 hafta içindeyken görmüştüm. Bi türlü gidemediğim için, hala duyamadım :) Yarın duyarız artık :)):asigim:kızlar sizler bebişlerinizin kalp atışını hangi haftada duydunuz
evet canım dr. tam haftasını sölüyo mesela benim sat a göre 10 hafta ama dr. sölediğine göre bu gün tam 9 haftalık
gamyoncuiremsu büyümüşüz baya dimi teyzesi