çoooooook sevindim senin adına allah tamamına erdirsin canım benim:dance::ecrin_bebek:
:roflol: ay süpersin canım ya
günaydın eftelya cığım, tebrik ederim, hoş geldin Kasım anası :))))arkadaslar gunaydn bende kasım anne adayıyım dun ogrendım hamıle oldugumu ınsallah 10 kasımda dogacak melegım allahım hepımıze kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah amınn.
boncuk senin satın kaç arkadaşım sanki bir yerde benden sonra okudum ama tıcker da benden önde görünüyorsun :))) yanılıyormuyum diye tekrar sormak istedim mesela benim satım 25 ocak 5+3 üm sen benden sonrasın ama 6 görünüyorsun sanırım bi yanlışlık var acababendemi sendemi???
arkadaslar gunaydn bende kasım anne adayıyım dun ogrendım hamıle oldugumu ınsallah 10 kasımda dogacak melegım allahım hepımıze kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah amınn.
arkadaslar gunaydn bende kasım anne adayıyım dun ogrendım hamıle oldugumu ınsallah 10 kasımda dogacak melegım allahım hepımıze kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah amınn.
günaydın eftelya cığım, tebrik ederim, hoş geldin Kasım anası :))))
Sat ın ne zaman tatlım?
kızlar doktor kontrolüne giden oldu mu hiç?? Ultrason falan... :S
kizlar gunaydin :)
nasılsınız bugun ben iyiyim cok sukur sadece biraz moralim bozuk
internette arastırma yapiyorum 35 yas gebelerinde problemli bebek ihtimali yuksek mis cok korkuyorum
Minik Kalimero sağol canım, inşallah, sağlıkla, huzurla...
Benim dün akşam çok sancım oldu, açıkçası tırstım biraz... Öğlen gibi doktora gidebilirim..
yavruş belimin tam orta bölgesinden kasıklarıma kadar, adet sancısından beterdi valla, uyuyamadım gecenasıl bir sancı bende garip bir sancı var ama adını koyamadım..... adet değil gaz değil benneyaptımkibenneyaptımki
yavruş belimin tam orta bölgesinden kasıklarıma kadar, adet sancısından beterdi valla, uyuyamadım gece
2009 kasım annelerine sorunsuz bir hamilelik diliyoruz ogluşumla.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?