süpersin tatlım, biraz da benim kabalığım, yapsam ne var de mü ama el birliğiyle yapak kuzum benimay ben yine aynı şeyi yaptım dimi nesli kusura bakma :çok üzgünüm:
takıldığım diğer sitede tabloyu bir kişi yapıyor ordan alışkanlık kalmış ya
denemeniz kabul edilmiştir efem kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:teytey:
valla kuzuş, ilk üç ay hepimizn başında aynı bela var. dikkat etcez, dikkatli bezlencez, her işe atlamıycaz bla bla...kızlar benım sat ı sormussunuz 3 subat :) yasımda 25. ama cok kasıklarım agrıyor ve cok korkuyorum ben acaba dusuk tehlıkesımı var yaa
[table="head"]KK Nick|YAŞ|SAT|Tahmini Doğum| Güncel notları.........................................
Tuser|26|25 Ocak|01 Kasım|9 mart ilk kontrol
BONCUK26|26|28 Ocak|03 Kasım|
Esterya|35|28 Ocak|03 Kasım|
Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım|
Eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım|
PamukŞeker|xx|03 Şubat|10 Kasım|
Berat Efe|xx|04 Şubat|11 Kasım|
JJuLiEtt|xx|05 Şubat|12 Kasım|
[/table]
kızlar benım sat ı sormussunuz 3 subat :) yasımda 25. ama cok kasıklarım agrıyor ve cok korkuyorum ben acaba dusuk tehlıkesımı var yaa
[table="head"]KK Nick|YAŞ|SAT|Tahmini Doğum| Güncel notları.........................................
turser|26|25 Ocak|01 Kasım|9 mart ilk kontrol
BONCUK26|26|28 Ocak|03 Kasım|
Esterya|35|28 Ocak|03 Kasım|
Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım|5 mart ilk kontrol ( ne acelem varsa :)
Eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım|
PamukŞeker|xx|03 Şubat|10 Kasım|5 mart ilk kontrol
Berat Efe|27|04 Şubat|11 Kasım|günceli de gündemi de 2. bebikosu :)
JJuLiEtt|25|05 Şubat|12 Kasım|
[/table]
arkadaşlar birçoğunuz kasık ağrısından bahsetmişsiniz ve düşük tehlikem mi var demişsiniz,evham yapmayın ,kasık ağrısı hamileliğin en belirgin özelliğidir..yani çok normal ,bebek yerleşiyor,bünye buna alışmaya çalışıyor,rahim büyüyor ,yani takılacak bir durum değil..
evet kızlarrr kasım ayının ilk hamişi olarak başlangıcı yapmak istiyorum görülüyorki sayımız birden artmış ne güzel RABBİM HEPİMİZE VE TÜM HAMİŞLERE YAVRULARIMIZI SAĞSALİM KUCAKLARIMIZA ALMAK NASİP ETSİN
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar Allah tamamına erdirsina.s.
boncuk geç döllenme olayını anladım canım yarın daha net belli olur ultrasonda bu arada yaşımızdan tut hamiş kaldığımız aya doğum tarihimize kadar herşeyimiz hemen hemen aynı yoksa biz kardeşmiyiz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?