2009 Kasm Anneleri

dorukcum 8 şubat benimki..ama karından göremedi...çok küçük oldugu için görünmüyormuş

canım zaten 8. haftaya kadar alttan bakılıyomuş genelde bi zararıda olmuyomuş alttan bakmanın..benimde sat 11 şubat 3 gün var aramızda. peki alttan bakınca ne görüyosun kesenin içinde bebek gözüküyormu.....?kaç mmdi kese yada bebek belirtirsen sevinirim canım.
 
bende persembe günü gidicem doktora benım hesaplamalarıma göre 5+2.persembe günü gidicem doktora.dün 2-3 gün sonra gel demıştı gideyım bakalım.kalp atışlarını duymam için erken heralde.vajinal ultrasonda canınız acımıyo demı ya
 
cnm dün gittigimde mm falan bahsetmedi sadece kalbi atıyor dedi çok ta küçük oldugu için zaten göremezsin ne şekilde oldugunu çünkü kese içinde nokta gibi bir şey görüyorsun keseyi gördügümde siyah bir nokta vardı dün gittigimde kese daha büyüktü belliydi yani bayagı ama içinde nokta var o noktada bebk oluyormuş tabii ilk kalp oluşmaya başladıgı için ve küçük oldugundan bizim görememiz şu sıralar mümkün degil.kitaplarda nette onlar çok yakından baktıkları için nasıl olduklarını anlıyorsun..ben panik yapıyordum çünkü ama ilk ultrason resimleri hep öyleymiş..
 

canım bebeğin ultrason resmini verdi ise altında yazar mmi bi bak istersen.
 
kızlar bısey sorcam sıze sımdı ben 6 hafta 6 gunluk hamıleyım yarı 7 haftalık olacak yanı sımdı yarın ben 8.haftadan gun almaya mı baslayacam yoksa 7 haftadan mı kafama takıldıda,bıraz sacma gelebılır ama napayım aklıma takıldı ıste delikafadulden
 
en minik biziz galiba 4+1 dün doktora gittik göremedik minnoşu cumartesi tekrar gidicez cumartesi görürmüyüz keseyi sizce kızlar?
 
en minik biziz galiba 4+1 dün doktora gittik göremedik minnoşu cumartesi tekrar gidicez cumartesi görürmüyüz keseyi sizce kızlar?



canım bence 5 haftaya gir öyle git anca gözükür. ben 6 haftalığım dün gittim kese göründü ama bebiş görünmedi vesvese geliyo bu sefer bence biraz sabret erken gidince zaman geçmiyo....
 
kızlar benim gebeliğim kaç haftalık olabilir?Son adet tarihim 13 Şubat ama yerleşme kanaması 15 martta oldu ve normal test kitkerinde de ancak 6. günden sonra çift çizgi çıktı.Bu geç döllenme belirtisi mi?Umarım boş gebelik veya herhangi bir sorun olmaz.
 

canım benim hamişliğin hayırlı olsun yarın tam 7 haftalık oluyosun 7+1 oluncada 8.ci
haftadan gün almıs oluyosun tatlımm :CüvCüv:
 
Kızlar hepinize merhaba az önce gebelik hesaplayıcılarından baktım doğum 2 kasıma geliyor ekim sonu kasım başı olablir inanın nereye yazacağımı şaşırdım ama sonuç hep kasım 2 çıkınca direk sizlere yazmaya karar verdim.Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeyi nasip eder inşallah..
Şuan için midem reflü oldu birden bire tatlı vs yedimmi berbat oluyorum bu yüzden uzak duruyorum
ıkinci bebeğim olacak benim birde oğluşum var şuan dolu dolu 9 yaşında ..Okadar heyecanlı,okadar mutlu ki anlatamam sizlere.Allahım isteyen herkeze nasip eder inşallah..
Bu arada kalp atışlarınıda duydum tam 7 haftaya girişimizde şuan 8 hafta 1 günlük olduk Allahım korusun tamamınada erdirsin hepimizi inşallah..
Yeni hamişlerimize yardımcı olabilirim evimi taşıdığım için bu kadar geç yazdım ..Sizlerle bu güzel dönemi paylaşmak çok çok çok keyifli olacak..Hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın...
a.s.a.s.a.s.
 
merhaba allahamı cok sukur benımde bebısım gelıyor...dun keseyi gorduk.acayıp heyacanlandım cunkı daha once dıs gebelık gecırmıstım.1 kezde asılama yapmıstık ama tutmamıstı.tam umıdımı kaybedecektımki bebeğim geldi.suan 5+1 haftalık.13 gun sonra kalp atısını dınlıyces.
kızlar bı sorum olucak sıze.benım kasıklarımda arada sırada ağrı ve bıcak saplanıyo gıbı bısey oluyor cok sıddetlı değil ama ben endıse edıyorum sızlerdede varmı????????? allah kucağımaza almak nasıp etsın ınsallah........sevgıler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…