2009 Kasm Anneleri


sucum hiç korkma aklınada getirme öyle şeyler bende 6+5 oldum birkaç gün öncesine kadar bendede bişi yoktu ama bir başladıki sorma hem ben dr a sormuştum oda bana normal olduğunu 6.ve 7.haftalarda genellikle başlayabileceğini zöylemişti hem olmaması daha iyia.s.
 

al bendende o kadar ....bende 5+6 oldum ama hala hiçbir belirti yok sadece bol bol kasıklarım ağrıyo adet olucakmışım gibi çok korkuyorum çokkkkk:1no2:
 
kızlar merhaba

niye bu kadar endişeleniyosunuz anlamadım rahat olun. mide bulantısı olmaması filan normal hemde daha iyi bence öyle bulantısı olmadan doğuran pek çok anne var. bulantınız olsa daha kötü olurdu yiyemeyip içemeyip berbat oluyor gözüne bile görünmüyor hiç bişey

bizde 8. haftamıza girdik bugün inşallah aklımdan bütün olumsuzlukları çıkarmaya çalışıyorum güzel düşünüyüm güzel olsun istiyorum bulantım çok aşırı ama şükür geçer inşallah.
 
pamuk şeker ne güzel söylemişsin vallahi kızlar endilenmeyin bunlar normal herkeste mde bulantısı olacak diye bir şey yok herkesin bünyesi farklı bence bunları düşünmek yerine bebeğinizi düşünüp hamileliğin tadını çıkarmak çok daha güzel mideniz bulansa nolur sürekli istiğfar edeceksiniz hiçbişiyi yemek istemeyeceksiniz herşey gözünüzde kötü görünecek sonrada acaba bebeğimi besleyemiyorummu bile diyeceksiniz bence şuan bulantılarınız başlamamışken bol bol süt yumurta yeşil sebzeler yemeye başlayın. güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsuna.s. allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inaşallah.:CüvCüv:
 
selam herkese ben dün dr.a gittim hala kalp atışlarımız ve bebeğimiz görünmüyor
boş gebelik ihtimali çok yüksek
cumartesi bidaha gideceğiz bakalım yine göremezsek 1 hafta daha beklemek istiyorum en azından pişman olmamak için
benim için dua edin lütfen
zaten oğlumu 14 günlükken kaybetmiştim bari bu meleğim bırakmasın beni =(
bu arada kızlar bulantı olması sağlıklı gebelik gösergesi değil bunu unutun
inanın 1 haftadır doğrı dürüst bişey yiyemiyorum her türlü kokudan midem bulanıyor sabahları bulantıdan uyuyamıyorum
ne yesem çıkarıyorum
ama işte bebek görünmüyor sağlıksız bir gebelik şu anda !!!
 
al bendende o kadar ....bende 5+6 oldum ama hala hiçbir belirti yok sadece bol bol kasıklarım ağrıyo adet olucakmışım gibi çok korkuyorum çokkkkk:1no2:

Al benden de o kadar. Adet olucakmışım gibi geliyo,Ağrıyo bazen. Ama aniden oluyo.. Hah şimdi adet olucam diyorum uzanıyorum biraz geçiyo..
 

Allah korusun canım.. Vallahi şok oldum.. İnşallah bişey yoktur tatlım.. Ne demek boş gebelik. Allah'ım sen bize yardım et :Saruboceq: kaç haftalık oldu boncuk senin? ayrıca hcg değerin nasıldı? anlamadım valla. Allah yardım etsin hepimize.
 

canım şu anda 7+1 haftadayım
hcg değerim 3,5 haftalık falandım, 30 çıktı ama çok küçüktü daha zaten ama değerim 2 günde bir ikiye katladı önemli olan bu çünkü ben ilk gebeliğimde 21 ile öğrendim hamile olduğumu neyse canım yakında yaptırmadım ama hcg
bebek oluşamıyor yumurta veya spermin yapısından dolayı oluyormuş boş gebelik genetiksel olabiliyormuş ama benim önceden canlı doğmuş bebeğim olduğu için genetiksel olduğunu sanmıyorum
sadece bu gebelik için kromozomsal bi sorun olabilir belki bekleyip göreceğiz canım sağol
 
Son düzenleme:

çok üzüldüm aMA İnşallah öyle değildir canım Rabbim büyük herşeye kadir sen umudunu kaybetme. bi anda düzelir inşallah herşey. Allah yardımcımız olsun hepimizin arkadaşım.
 

boncugum canim arkadasim,
bende yarin doktora gidicem son defa bakacaklar ve karar verecekler.
cok uzulmustum ama artik uzulmuyorum bunu yasayan ve daha sonra hamile kalip topac gibi evlatlar doguran insanlar tanıdım.
benim bugun 7+6 yarin 8+0 28 subattan beri hamile psikolojisi ile dolasıp
sonrada boyle bir haber valmak nasıl zor cok iyi anliyorum.
birde ben 36 yasindayim, sizler gencsiniz ben bile umudumu kaybetmedim lutfen sizde
kaybetmeyin .. beraber omuz omuza asalim ve seneye beraber bebeklerimizin komikliklerini paylasalim..
irtibati asla kaybetmeyelim boncukcum
 

canım hakkımızda hayırlısı olsun ben zaten ağlayamadım bile
daha önce anlatmıştım tekrar tekrar hatırlatıp sıkmak istemem sizi ama
çok daha acısını yaşadığım için mi bilmiyorum bir soğukluk var üstümde patlamaktan korkuyorum aslında
7 ay önce 6 aylık doğum yapmıştım ben ve oğlum 14 gün yaşamıştı
şimdide bu
vardır rabbimin bir bildiği hayırlısı allahtan sabretmekten başka elden gelen bişey yok
inşallah ikimizde en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik geçiririz gerçi ben bir süre korunmayı düşünüyorum kafa ve bedenen dinlenmem gerekiyor sanırım
 
slm kızlar sanırım yeni katılanlar var aramaıza geçmişte önemli ne oldu kızlar nerdesiniz yaa..ben c.tesiden bu yana giremiyorum kötüydüm pazar günü kustum hep yemek yiyip lavaboya koşuyordum berbattım...ve hep uyudum başa agrısı kusma hepsi vardı dün işede gelemdim dolayısıyla nete girme imkanım olmadı evimde bile aklamdım iyi deilim diye...bulantımız yok diye üzülmeyin valla bende hiç birşey anlamaıyorum bulantım yok diyordum ben direk bulantı yaşamadan kusmaya terfi ettim... dün doktora gittik doktorum kalp atışını gördü tabii ben ne oldugunu anlamadan hemen aleti çıkardı malum alttan baktı henüz çok küçüktü göremedik kalp atışını karından o yüzden alttan baktı..ama bana kalbi pıt pıt atıyor hiç sorun yok şükür dedi.. bulantı olması sizin için kötü ama bize göre iyi dedi..aslında bulantıyı saglıklı gebelige yada saglıksız gebelige yormak yanlış çevremde gebe olan bir kaç kişi var 4 ayın içindeler hiç bir sıkıntıları yok biri deli gibi bulantı kusma geçirmişken digeri geçirmemiş ama bebşleri güvende... birazda bünye meselesi lütfen ona yormayın gebeliginizi saglıklı yada saglıksız oldugunu....hayırlsı olsun rabbim olmayanlarada saglıkla hayırlısı ile nasip etsin..
 
boncuk cnm benim ne desem bilmiyorum inan bazen kelimeler tıkanıyor işte...dilerim rabbim hayırlısı ile saglıkla sana kısa zmanda bebiş nasip eder...
 

Rabbimiz belkide bizi imtahan ediyor be boncukcum, O hic bir kuluna kaldirabileceginden fazla yuk vermezmis.
Kısmet artik. bende kutajdan cok korkuyorum inan bana..
ama ne yapalim yarin buyuk ihtimalle yasamak zorundayim
dualarinizin benimle oldugunu yarin orda hissedecegim arkadaslar
 

dualarımız seninle esterya hep deriz ya herşeyde bi hayır vardır diye umarım bundan sonrası senin için çok daha güzel olsun :Saruboceq:
 
boncuk ve esterya canlarımmm... inşallah bu sıkıntılı günleri bir an önce atlatırsınız:Saruboceq: sizin için bol bol dua ediyorumm... allahtan umut kesilmez..nolur sabırlı olun... iyi düşünün... iyi olucak... başından beri bi türlü inanamadım esteryaya...sanki bi mucize olucak... şimdi de boncuk... allahım ikinize de yardımcı olsunnn...bebeklerinizi korusun ...
bi arkadaşım 9. ayında karın ağrısıyla hastaneye kaldırıldı..dediler bebek içerde ölmüş... hayata döndürsek bile sakat olur...sonra dr bebeği alınca kendi kendine ''canlanacağını bile bile nasıl ölüme terkedebilirim'' demiş ve canlandırmış...şimdi 3 yaşına geldi...cin gibi... eğer o bebekleri kucağınıza almayı yazdıysa allah hiç bişey bunu değiştiremiyo....:Saruboceq::Saruboceq:
 

boncukcum umarım her şey yoluna girer doğru elimizden gelen bişey yok dua etmekten başka allah hayırlısını versin canım benim annemde beni doğurmadan önce 5,5 ve 6,5 aylık iki düşük yapmış sonra ben olmuşum yani olmayacak diye bişey yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…