2009 Kasim Kuzulari Kacar Gram?

36-37 haftaya kadar dönebilme sansı var cnm benimkide aynı durumda bende bekliyorum sabırla dönmesini 37 den sonra mümkün olmuyormuş

Insallah doner bebisleriniz.

benim oglum 32. haftadan sonra donmedi. bu seferde ters gelsin diye bekledim ama basini yerlestirdi. ters olsaydi en azindan gunu belli olurdu.

kızlar biz 37+0 dayız. bugün öğrendik dönmüş walla. bu haftaya kadar hiç kıpırdamamıştı yerinden inatçı kızım :) bu arada boyumuz 49 cm kilomuz 2.833 gr olmuş teyzeleri :)) maşallah diyin kızıma emi :nazar:

kızlar biz 37+0 dayız. bugün öğrendik dönmüş walla. bu haftaya kadar hiç kıpırdamamıştı yerinden inatçı kızım :) bu arada boyumuz 49 cm kilomuz 2.833 gr olmuş teyzeleri :)) maşallah diyin kızıma emi :nazar:

canım gözün aydın..maşallah kızına annesi kilosuda çok iyi:nazar:

hadi gozun aydin. bi dahada donmez insallah yaramaz.kaydirigubbakcemile3

bu arada masallah kuzuna.:nazar:

canım gözün aydın..maşallah kızına annesi kilosuda çok iyi:nazar:

hadi gozun aydin. bi dahada donmez insallah yaramaz.kaydirigubbakcemile3

bu arada masallah kuzuna.:nazar:

sağolun teyzeleri :)) kızımında selamı var hepinize :) bu arada erkek karnı diyenlerde yanıldılar hep bu sefer resmen bende gördüm kız olduğunu :))

35+0 da kuzum 2650 olmuş ve dönmüş şükürler olsun inş. birdaha değiştirmez pozisyonunu annecini çok mutlu etti

maşallah canım kızına :nazar: benimkide 10 günde yaklaşık 300 gr almış. zayıf doğacak die üzülüyodum bende. 12 güne 3 kg olsa süper olur :))

masallah canım sizede ayy ben öle cok dombini olsun istemiyorum cıkarması zor olur kız kaydirigubbakcemile3
doktorum banada 3 kilonun uzerinde dogar dedi hayırlısı ile saglıklıca gelsinde kilosu cok normal zaten

elifim masallah prensesine :nazar:

saol canımcımmm
bende şimdi sizinkilere bakıyodum daaaa
hepimizin maaşallahı varr yaaaa
çok yakınlar birbirlerineee, 3 kilonun altında doğmıcakalr sanırım
amaa 3.5 ğuda geçmeseler iyi olacakkk
yoksaaa nasıl çıkartacaz bilmem :)))

saol canımcımmm

ay evet canım nasıl cıkartırız sonra kaydirigubbakcemile3

masallah canım sizede ayy ben öle cok dombini olsun istemiyorum cıkarması zor olur kız kaydirigubbakcemile3
doktorum banada 3 kilonun uzerinde dogar dedi hayırlısı ile saglıklıca gelsinde kilosu cok normal zaten

benim doktorda 3-3.200gr arasi dogar dedi. tabiki bilinmez ama normal dogum olacaksa yeter valla. yoksa noluruz.akannehir

asyam 36+4 te 2 800 gr olmus masallah
20 gunde 400 gr almıs :nazar:

maşallah güzelim,sanırım aynı gidiyo bebişlerimiz kilosu,bizimde bu hafta 2.800 dü..:nazar:
35+0 da kuzum 2650 olmuş ve dönmüş şükürler olsun inş. birdaha değiştirmez pozisyonunu annecini çok mutlu etti
maşallah canım,gayet iyi:nazar:
36+4 teee 3.100 gr prensesimmm maaaşalalh...
canım maşallah prensesine,önde gidiyo,tombiş bebişlerimizden olacak bu gidişle:nazar:
saol canımcımmm

benim doktorda 3-3.200gr arasi dogar dedi. tabiki bilinmez ama normal dogum olacaksa yeter valla. yoksa noluruz.akannehir
evet ya 3.500 geçmesin yanarız..ben üzülüyodum benimki 3 ün altında doğacak diye ama şimdiden 3 e yaklaşmıştır.

X