2009 Kasim Kuzulari Kacar Gram?

çok mutluyum kıslarrr..oğluşumun kilosu daha önce bu kadar iyi değildi,yedi içti annesi kilo aldırmayı başardı yaşasın..
doktordan geldim şimdi,oğluşum 35+2 de 2.500 olmuş yaşasın:teytey:
bebişime ve tüm kasım bebişlerine kocaman maşallahhh:nazar::nazar:

çok mutluyum kıslarrr..oğluşumun kilosu daha önce bu kadar iyi değildi,yedi içti annesi kilo aldırmayı başardı yaşasın..
doktordan geldim şimdi,oğluşum 35+2 de 2.500 olmuş yaşasın:teytey:
bebişime ve tüm kasım bebişlerine kocaman maşallahhh:nazar::nazar:

masallah kuzuna canim.:nazar:

neler yedinde aldirdin kilolari kuzuya?

bende bugün doktordan geldim oğluşum 31+4 de 1886 gr olmuş opuyorumnanaktan :nazar:

bugün doktordan geldik kızım 35+5 te 2500 gr olmuş. bana az gibi gelmişti ama bakıyorumda herkesin bu aralıklarda normal sanırım ...

bugün doktordan geldik kızım 35+5 te 2500 gr olmuş. bana az gibi gelmişti ama bakıyorumda herkesin bu aralıklarda normal sanırım ...

masallah canim.:nazar:

evet, hemen hemen herkesinki ortalamalarda masallah. tabi aralarda bazi tosunlar da var.kaydirigubbakcemile3

masallah kuzuna canim.:nazar:

neler yedinde aldirdin kilolari kuzuya?

sağol canımcım,seninkinede kocaman maşallah:nazar:içtiğim süt miktarını artırdım,1 bardaktan 2 ye çıkardım,pekmez yemiyodum,pekmeze başladım ve bolca ceviz,fındık ve kuru üzüm canım tavsiye ederim herkese:)

sağol canımcım,seninkinede kocaman maşallah:nazar:içtiğim süt miktarını artırdım,1 bardaktan 2 ye çıkardım,pekmez yemiyodum,pekmeze başladım ve bolca ceviz,fındık ve kuru üzüm canım tavsiye ederim herkese:)

valla ben gunde 1 litreye yakin sut iciyorum. badem, ceviz vs.. zaten yiyorum. ama seker oldugu icin pekmez yiyemiyorum. normal dogum olucaksa cok kilolu olmasin zaten. boyle iyi.opuyorumnanaktan

valla ben gunde 1 litreye yakin sut iciyorum. badem, ceviz vs.. zaten yiyorum. ama seker oldugu icin pekmez yiyemiyorum. normal dogum olucaksa cok kilolu olmasin zaten. boyle iyi.opuyorumnanaktan

evet canım gayet iyi seninki:nazar:bende normal doğum istiyorum çokda tombul olurlarsa nasıl dayanırız doğuma:bbo:

maşallah bütün kuzulara benim meleğimde 34+0 da 2.200 gr dı ama sanırım biraz zayıf sağlıkla gelsinde napalım.

33+3 2.300 olmuş dok biraz iri dedi

canım benim bebeğimde 33+3 gittiğimde kilosu 2380 doktor kilosu normal dedi iri falan demedi hatta 30+3 gittiğimde kilosu 1706 gr. üç haftada fazla kilo almamış dedi benimde moralim bozulmuştu bu aralar pekmeze ağırlık verdim ama bakalım cumartesi kontrole gideceğiz.

X