2009 Kasim Kuzulari Kacar Gram?

benim oğluşumda 36+1 de 2900 gr boyumuzda 49 cm olmuş. maşşallah bütün yavrularımıza. Rabbim sonunu göstersin hepimize inş.

minik prensim 36+1 de 2.850 gr. olmuş.Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı :)

35+6 kızım 2.900 olmuşzemuszemus
1 haftada 400 gr almış abowwwwww
bu gidişle tosun kızım olur herhalde:nazar:

37.hafta bugün kontrolden geldim canım kızım 3100 gr olmuş. haftaya tekrar kontole çağırdı çatı muayenesi yapacakmış çok korkuyorum. bu arada bebeğimin kafası rahim kanalına oturmuş doktor çok iyi dedi bebişimin yüzünü görmedim kafası artık aşağı indiği için görüntü vermiyor.
kızlar çatı muayenesi olan varmı bebek aşağı indiği için heralde canım acımaz

37.hafta bugün kontrolden geldim canım kızım 3100 gr olmuş. haftaya tekrar kontole çağırdı çatı muayenesi yapacakmış çok korkuyorum. bu arada bebeğimin kafası rahim kanalına oturmuş doktor çok iyi dedi bebişimin yüzünü görmedim kafası artık aşağı indiği için görüntü vermiyor.

Acımıyor korkmayın...

canım ben kadar korkan biri yoktur herhalde o muayeneden. ama geçen gece sancılanınca gittim nst ye bağlandım ve sonrasında alttan muayene edip bakıcam dedi. yaptırmam die direttim dakkalarca. ama kurtulamadım hiç umduğum gibi değilmiş gerçekten. zaten jel falan sürüyo biraz rahatsız edici sadece onu söyleyebilirim. ama acıtan bişi yok öle. Allahtan açılmam falan yoktu, 6 gün daha sabretsin kızım 29 ekimde sezeryana giricem bende.

slm kızlar bizdedaydık 38+5 te 3300 olmuş kızım ve çatı muayenesi yapmak istedi ama malesef ben yaptıramadım acıdı çok...28 ekime sezeryan kararı aldık inşallah gelmezse o güne kadar...

biz de 36+0 da maşallah tosuncuk olmuşuz 3.705 gr. bakalım kaçla tamamlayacak oğluşum.

maşallah benimkide 3700 doktor 29 ekimden sonra sezeryan olur dedii normal gelmezsee normal olması için elimden geleni yapıyorum üzmeden gelsinler inşş canımm

X