2009 Kasim Kuzulari Kacar Gram?

kızlar bende 30haftalık gittiğimde 1.700 gramdı iyimi sizce sağlıkla inşallah kucamıza alırız

dün kontrole gittim 35 haftalık oldu kilosu 2650 doktor iyi dedi ama bana biraz zayıf geldi 33 haftalıkkken gittiğimde 2380 gr. önceden haftada 220 gr falan alıyordu bu sefer haftada 125 gr falan almış canım sıkıldı acaba böyle olması normal mi

ölçümler atrı eksi 250 gram. ve çogunlukla ultrason daha az gösteriyor imiş....

merhabalar biz dün gittik bebeğimizi görmeye ve 34. hafta itibariyle 2.850 gr. ve 52 cm. bebişimiz maşallah oğluşuma..

32 haftalık 2800 kılosu bıraz ırı benım oglum

35+6 3266 gr bebeğim

kızlar maşallah ya bebişlerinize,tombiş doğucaklar anneleri

canım gayet kilolu bebişin,ben geçen hafta 35.haftada 2.600 e yakındı ki doktor kilosu çok iyi dedi..

merhabalar biz dün gittik bebeğimizi görmeye ve 34. hafta itibariyle 2.850 gr. ve 52 cm. bebişimiz maşallah oğluşuma..

kocaman maşallah

kızlar maşallah bebişlerinize bende pazartesi gidicem doktora umarım benim oğlumda sizinkiler gibi kocaman olmuştur :Saruboceq:

ipek kızım 2500 gr:teytey::teytey::teytey:
34+5 hafta
cimcimem hala dönmemiş yawwww:uhm:

ohhh masallah. kiloda almis, moralini bozmak gibi olmasin bu saatten sonra biraz zor donmesi canim. hic canini sikma, hayirlisiyla kucagina almaya odaklan.

36-37 haftaya kadar dönebilme sansı var cnm benimkide aynı durumda bende bekliyorum sabırla dönmesini 37 den sonra mümkün olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…