şekercik ben 1 parça somonu buyukluğune gore 2ye yada 3 e boluyorum aynen senin tarifindeki gibi yapıyorum yalnız biraz pirinç ve mercimekte eklıyorum.suyunu az koyuyorum koyu kıvamda bir çorba oluyor ama yınede fazla geliyor .dediğin gibi kavonoza koyup ertesi gun veriyorum kalanını.hala kaldıysa kendim içiyorum:)
neeee-ikincisimi-geliyorrrrreyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
saka-sakaaaa...oncelikle-oglusuna-masallah-cnm-allah-her-ikisinede-hayirli-omurler-nasip-etsin..
senide-bir-avazda-kurtarsin-rabbim..bence-en-iyisi-arka-arkaya-yapmak.
birbirlerini-buyuturler-iste..benimkilerde-oyle-boyle-gecinip-gidiyolar..biri-4-biri
onumuzdeki-ay-bir-yasina-girecek-ins..
ayni-cins-olunca-herseyden-iki-tane-almak-zorunda-kaliyosun..ama-genede-otekinin-
elindeki-daha-kiymetli-gozler-hep-birbirinin-elinde...hele-birbirlerinden-kapip-kacmalari-
cok=komik.yahuu-tom-ve-jery-gibi...yorucu-zahmetli-bir-is-annelik-zanaati-ammaaaa
bir-gulusleri-herseye-yeter-degilmi??:jeyyar:
merhaba kızlar benim oglumda ara ara yememezlik yapıyo ben çözümü buldum komşuya iniyoruz yada eşimin okuluna gidiyoruz anaokulunda çocuklarla bi güzel yiyo onlar ne yiyosa hasta oldugu dönemlerde bile bu şekilde yedi kesinlikle arkadaşla yedirin minik tosuncuklara.................
anaaam nerden bulcaz kız arkadaşı:) bizim yumurcak da anneanneyle beraber oturup yemeyi seviyor yere sofra bezi seriyoruz o da koca adam gibi yere oturuyo sofra bezini dizilerine çekiyo valla bi deneyin çok komik oluyolar önüne de tabağını ve ekmeğini koyuyoruz gönlünce dağıta döke yiyor:) görmeniz lazım kızlar yiyesim geliyo onu öyle grünce
bu arada dün bizimki aynaya bakarken kim bu dedim tarık dedi adını söyleyebildi çok şaşırdım beklemiyodum hiç bi de oyuncak bebeği var ayşegül diyor ona hani şu plastik oyuncaklar var ya sıkınca öten onlardna işte:)
bizim-kucuk-beyde-illaki-cizgi-film-seyrederek-yiyecek.baska-yolu-yok..babaya-baaaa-
anne-direk-soyluyo-bide-sarki-soylemesi-varki-bitiyorum-vallaboshayallersmile
artık bende tv açıyorum yemek yedirırken yesinde her yol mübah diye duşunuyorum.
bizimkide şarkı soyluyor kendince o dudakları koparıp yıyesım geliyor:)
bencede-her-yol-mubah..takla-at-dese-atarim-ha-boyle
ay-buyumuslerde-bide-sarki-soyluyolar-yahuu-bunlar-bi-alem-valla..
allah-hayirli-omurler-nasip-etsin-ins..
evet arkadaslar ben de mama sandalyesine ilgisini ne cekiyorsa koyuyorum
sarki soyluyorum dans ediyorum ayrica yogurdu biskuvi ve muz olmadan yemiyor
valla yesinde diyorum nasil yerse yesin size sonsuz katiliyorum her yol
mubahtir takla bileee
boyle takla atabiliyorsan da valla ne versen yiyordur bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?