çıkardıysa yavaş yavaş alıştırman daha iyi tabi,bir hafta kadar daha yaptıgın gibi verirsin ,sonra alışır zaten direk rendelerde verirsin.
evet cnm ama dün denedim az çok yiyebildi ben de yedirdim ama biraz keyfisiz bikaç gündür sanırım dişler kaşınıyor:)
enginar ben de verdim hem de benm yediğimden bi parçacık ezip tıkıştırdm yerken:))) bayılıyorlar enginara yumaşcık ya:)))
geçmiş olsun canım,bizde de aynı dert alt iki diş çıktı ama hala kaşınıyor galıba ne varsa hersey ağızda.
iyi yapmışsın enginar gibi sebzemi var ben çok severim ne yazıkkı mevsimi kısa sürüyor.bebişlere yedirmek lazım şimdi varkencokacimcoook
valla bizde hiç diş yok daha sizin en azından başlamış bizimkinin yeni merakı hoplamak kucağa gelir gelmez başlıyor tepiklemeye mecburen hoplatıyoruz ama hoppala almayı düşünmüyorum ben...
ben de bayılırım enginara hele kabuklarıyla pişiriyoruz biz daha faydalı asıl vitamini kabuğundaymış zati ama burda taze bulmak zor oluyor maalesef
bizimkide seviyorda ben pek alıştırmadım yoksa bütün gün yalnızım ne kol ne boyun kalırdı bende .hoppala ohaoldumsmilebende almadım erkek bebeklere tavsiye edilmiyor zaten,yuruteçte almadım.eğitici köpeği babası doğduğunda oğluma almış onu çok seviyor oğlum şarkıları hep beraber söyluyoruzzemuszemus.İlk arabamı almayı düşünüyorum ama kararsızım da uzun süre kullanabilir mi acaba bilemedim
bende kabuklarıyla pişiriyorum,izmir enginarın memleketi burda hem taze hem ucuz.
ay bende pazar günü oğlumu doktora götürücem herhalde yavaş yavaş bizde tattırmalara başlarız 4. aydan beri ha başladık ha başlıycaz derken daha bişeye başlayamadık :)
arı mamayı pirinç unu yerine veren var mı???
cici bebe veren var mı????
Kızlar biz pazartesi gittik doktora bizim sıpa yine 380 gr almış doktor ek gıdaya başlayın dedi. Zaten sütlü pirinçli kaşık maması veriyorduk 3 haftadır falan. Şimdi liste verdi doktor en son kahvaltı olcak şekilde her 4-5 günde bir öğün başlıycaktık. İlk sebze püresi başladık ama allerjen oğlumun yine eli yüzü kabardı daha önce yoğurt tattırdığımızda olmuştu. Şimdi hangi sebzeye alerji oldu anlamaya çalışıyoruz. Doktor patates olabilir dedi o yüzden bugün kabak+pirinç püresi verdim yine kızarıklıklar oldu. Kafayı yiyecem sonunda. Zaten inek sütüne alerjisi var die keçi sütünden yapcaksınız dedi doktor. Gittim nerelerden günlük keçi sütü buldum. Şimdi yoğurt yapcaz keçi sütünden inşallah onada tepki vermez. Bu arada bizim doktorumuz sebze püresine 2. haftadan itibaren bir kaşık yağsız kuzu kıyması katmamızı söyledi siz katmıyormusunuz??
Kızlar biz pazartesi gittik doktora bizim sıpa yine 380 gr almış doktor ek gıdaya başlayın dedi. Zaten sütlü pirinçli kaşık maması veriyorduk 3 haftadır falan. Şimdi liste verdi doktor en son kahvaltı olcak şekilde her 4-5 günde bir öğün başlıycaktık. İlk sebze püresi başladık ama allerjen oğlumun yine eli yüzü kabardı daha önce yoğurt tattırdığımızda olmuştu. Şimdi hangi sebzeye alerji oldu anlamaya çalışıyoruz. Doktor patates olabilir dedi o yüzden bugün kabak+pirinç püresi verdim yine kızarıklıklar oldu. Kafayı yiyecem sonunda. Zaten inek sütüne alerjisi var die keçi sütünden yapcaksınız dedi doktor. Gittim nerelerden günlük keçi sütü buldum. Şimdi yoğurt yapcaz keçi sütünden inşallah onada tepki vermez. Bu arada bizim doktorumuz sebze püresine 2. haftadan itibaren bir kaşık yağsız kuzu kıyması katmamızı söyledi siz katmıyormusunuz??
kay marka keçi sütü var kapalı ambalaj olarak,onu tavsiye ederim.kıyma da kuzu tavsiye edildiğini ilk kez duyuyorum,yağsız sinirsiz 3 kez çekilmiş dana kıymasıyla başladık hepimiz.her doktor farklı bir şey söylüyor :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?