ben şahsen etli et sulu çorbalara pürelere 6. ayda başlıycam ama drun vardır bir bildiği ama henüz topicdee veriyorum diyen hiç okumadım ben zaten verebilmemiz için birazda olsa pütüre alışmaları gerek ee bizimkiler henüz pürelere alışmaya çalışırken pütürlü yemeleri pekte mümkün görünmüyor
devam sütü aldım
2 noludan milupa
yoğurt yapıyorum 2 gündür ama tutmuyo
nerde yanlış yapıyorum acaba????
arı mama sütlü şekerli vanilya aromalı pirinç unu,ben de bebeğime yediriyorum gece muhallebisi olarak ama sizinkiler daha çok küçük bence uygun değil arı mama henüzalt komşum aralık annesi
sütü hiç yok emzirmiyo yani
arı mama yapmış bebeğine
benim oğluşta arı mamayı yalana yalana yedi...
tatlı o dimi şekerli yani
kızlar ben de elmayı dilimledim bir dilimi rendeledim bir dilimin de suyunu çıkardım karıştırdım püresi ile daha kıvamlı kavanoz maması tipinde bişi oldu hem azcık pütüre de alışmış olur didim diğer meyve sebzeler için de artık böyle vericem direk suyunu vermicem
şekercik ben de ilk başladığımda meyve vermeye sularını vermiştim.ondan sonra cam rendede rendeleyip verdim hep bir aydır oyle veriyorum.hapur hupur yutuyorsende oyle verirsen daha çabuk alışır putürlu gıdalara bebişincokacimcoook
ben hiç suyunu vermedim kızlar direk rendeden verdim şimdide maşallah pütürlü herşeyi yiyor alıştırmak cidden çok önemli çorbalarına hiç blendır sokmuyorum hep çatalla eziyorum kırıklı pirinç te işte yarı çatala takılanlar eziliyor diğerlerinide alıştı yutuyor kuzum
biazim bir yakının kızı 2 yaşına kadar yutamadı az pütür olsun kusardı hep blendıra alıştırmıştı annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?