ya bence o sadece anne sütü alanlar içindir diye yorum yaptım kendi kendime bilmiyorumkismileee benimkide çok su içiyo doymuyor mu şimdi ama ben yemekten sonra veriyom içiyo:uhm:
normal su mu veriyosunuz?? ben hic su vermedim daha.. cay vermeye calisiyom
Kartanesi canım sen günde kaç kere emziriyorsun....Benim sütlerde kayboldu gitti.Zaten doymuyormuş demek ki benim kızımda.....Ben hiç su vermedim mamanın içinde su oluyor zaten...valla bizimki 3. kademeye yapsam bile kafayı kaldırıyo eyvahedigeldismile
bi de bişi sorcam yaaa şimdi ek gıda vermeye başladık ya
kakası çok katılaştı delikafadulden arada su da veriyom ama nasıl olcak anlamadımm bilmiyorumkismile
dün patatesle havuç püresi verdim az biraz yoğurt ve elma püresi yedi şimdiye kadar. Bebelacın pirinçli mamalarından aldım bakalım beğencekmi
favorisi elma püresi bizim hatunun patatesi de yedi ama yoğurttan pek hazetmiyor
sanırım sütüm gidiyo benim yaa napcaam mafoldumben 7.30da emzirdim 10.30da iki memeden 40 cc anca çıktı mafoldumben adet oldum o yüzdenmii acabaa
çay verme kız kansızlık yapıyonormal su mu veriyosunuz?? ben hic su vermedim daha.. cay vermeye calisiyom
sanırım patates benim kızda kabızlık yaptı eyvahedigeldismile
çay verilirmi kız sakın ha suyu kaynat vernormal su mu veriyosunuz?? ben hic su vermedim daha.. cay vermeye calisiyom
patatesi sade mi veriyon kabızlık yapmaması için içine başka sebzelerde ekleyin diyolar kabak brokoli falansanırım patates benim kızda kabızlık yaptı eyvahedigeldismile
mama verenler su da versin sadece anne sütü alanların suya ihtiyacı yok demişti bir dr. bence ver su canımKartanesi canım sen günde kaç kere emziriyorsun....Benim sütlerde kayboldu gitti.Zaten doymuyormuş demek ki benim kızımda.....Ben hiç su vermedim mamanın içinde su oluyor zaten...
benim oğluşumunda kakası katı artık çünkü püreler yiyo sıvı olmasını beklemek yanlış zaten kaydirigubbakcemile3
bende damacana suyu kaynatıp soğutuyorum sık sık su içiriyorum oğluma delikafadulden
valla canım ben 2.5 3 saatte bir falan emziriyodum bi gittik 2 ayda 700 gr almış ben de bu sefer saatbaşı tıktım memeyi zaten her daim 5 dk emip bırakıyo.Kartanesi canım sen günde kaç kere emziriyorsun....Benim sütlerde kayboldu gitti.Zaten doymuyormuş demek ki benim kızımda.....Ben hiç su vermedim mamanın içinde su oluyor zaten...
çay verme kız kansızlık yapıyo
canım benim kızında kakası değişti değişmesi normal senin süt yetmiyormuydu ya halen sebze sevemedi ne edecem ya meyve ve yoğurt yiyo
çay verilirmi kız sakın ha suyu kaynat ver
patatesi sade mi veriyon kabızlık yapmaması için içine başka sebzelerde ekleyin diyolar kabak brokoli falan
mama verenler su da versin sadece anne sütü alanların suya ihtiyacı yok demişti bir dr. bence ver su canım
bende hazır suyu kaynatıp veriyoma.sa.s
benim oğluşumunda kakası katı artık çünkü püreler yiyo sıvı olmasını beklemek yanlış zaten kaydirigubbakcemile3
bende damacana suyu kaynatıp soğutuyorum sık sık su içiriyorum oğluma delikafadulden
Anladım canım bende geceleri hep emziriyom 3 kere emiyosa 3 kere de mama veriyorum bazen az veriyorum.Bazen çok...Herhalde benimkide seninki gibi olacaktı Kartanesi çünkü 13 günde 150 gr almıştı..Bi ayda 400 falan olurdu .Bende biraz biraz yoğurt veriyorum ama alışamadı daha...valla canım ben 2.5 3 saatte bir falan emziriyodum bi gittik 2 ayda 700 gr almış ben de bu sefer saatbaşı tıktım memeyi zaten her daim 5 dk emip bırakıyo.
1 haftadır da işe başladım sabah emziriyorum 7.30da 10.30 gibi süt sağıyorum sonuç hüsran 40-50 cc anca çıkıyo 14.30da bi daha sağıyorum neyse işte toplamda 150 cc anca çıkıyor. sonra 16.30da evde oluyom bi emziriyom minnoşumu sonra 2 saatte bir falan emiyo heralde
tabi o kadar saatte 150 cc süt yetmicenden ek gıdaya geçelim dedik kilosu da az olduğundan dr geçin dedi. bu sürede sabah 9.00 gibi elma püresi öğleden sonra da yoğurt veriyoruz.
çay dediği bitki çayı canım
valla bnen dün ilk defa patatesle havuç verdim kaskatı kaka yaptı patatese ara vercem bi müddet
patatesi havuçla haşlamıştım ama havuç biraz sert oldu sadece patates kısmından yedirdim sempatiksalakcinniçay verilirmi kız sakın ha suyu kaynat ver
patatesi sade mi veriyon kabızlık yapmaması için içine başka sebzelerde ekleyin diyolar kabak brokoli falan
mama verenler su da versin sadece anne sütü alanların suya ihtiyacı yok demişti bir dr. bence ver su canım
bende hazır suyu kaynatıp veriyoma.sa.s
Anladım canım bende geceleri hep emziriyom 3 kere emiyosa 3 kere de mama veriyorum bazen az veriyorum.Bazen çok...Herhalde benimkide seninki gibi olacaktı Kartanesi çünkü 13 günde 150 gr almıştı..Bi ayda 400 falan olurdu .Bende biraz biraz yoğurt veriyorum ama alışamadı daha...
yoğurda beroş da tam alışamadı bi de formül mama vermeye çalışıyom bebelacın içmiyo yaa bilmiyorumkismile
Babanneme kalsan pilav bile ver o yer diyo....Babasıda her yediği şeyden tattırmak istiyo....bi alemler ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?