2009 Kasım Bebekleri de Ek Gıdalara Başladı

bugün milupanın gece çayını aldım aranızda kullanan varmı bu çayı geceelri bebeklerin daha rahat uymasını sağlıyormuş,ama henüz denemedik bu gece yine3, 4 defa kalktı benimki bazen 5 saat aralıksız uyuyor bazende 3 saat te bir zırlıyor şunu bir deneyelim bakalım umarım faydasını görürüm

kaderim içinde anason var onun oyüzden gece çayı uyuşturduğunu düşünüyorum ben

ayy kızlar bugün yaptığım yoğurt resmen uzuyo niye böyle oldu anlamadım :) ^''türkiyenin ilk uzayan yoğurdu unino'' yu icat etmiş bulunmaktayım :roflol::roflol: işin tuhafı Asya bugün yoğurt yedi :roflol::roflol: demek yavrucak uzayan yoğurt istiyomuş :sm_cool:

kız unii ananem içinde koyun yada keçi sütü olunca uzar yoğurt der neylen yaptındısırnaşık şey

geç kaldın kızım.
benim yaptığım her yoğurt sakız gibim uzuyo.kaydirigubbakcemile3
patenti benim ona göre.
benimki wanino yoğurdu.delikafadulden

Kızlar benim bugün dua ya ihtiyacım var. Yaklaşık 4 aydan sonra dün gece ilk defa 1 dilim pasta (yani içinde süt olan birsey) yedim. Dua edin lütfen şu alerji işini atlatmış olalım...

geç kaldın kızım.
benim yaptığım her yoğurt sakız gibim uzuyo.kaydirigubbakcemile3
patenti benim ona göre.
benimki wanino yoğurdu.delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay çatlaksınız sizya UNİNOMU WANİNOMU ayy hiç güleceğim yoktu kızlar süpersiniz

kıssss Uniiii bana ordan bi UNİNO yoğurt çek
wannaa sende bana bi WANİNO çek test edip onaylıcam ben :1ninca: :roflol: :roflol:

hemen efendim.buyrunnnnnnnnn

yalnız benim sürekli sakz gibi olduğu için deneyimliyim. üstüme tanımam.sositososito

canım ne alerjisi hayırdır ya

Nasılsın Karakız ım Duru'm ne yapıyor???
Benim kızımda 1 aylıktan beri inek sütü alerjisi var o yüzden o zamandan beri bende içinde süt olan hiçbirsey tüketmiyorum, peynir, yoğurt, kek, pasta, büsküvi...
Aklına gelecek herseyin içindede süt var valla.

Dün gece artık dayanamayıp bir dilim yedim bugün beklemedeyim(

selam biz de dr a gittik geldik daha ek gıdaya geçmiyoruz ama tattırıyoruz artık:)
önce elma suyu veya püresi
sonra havuç suyu püresi
armut suyu ve püresi
sebze püresi
ve yoğurt dedi yoğurtu normal sütü kaynatarak da mayalayabilirsin bizim için önemli olan orda kalsiyum alması çocuğun dedi istersen fıkır fıkır kaynat dedi
her gıdayı 3 gün dene öğlen gibi açken ver sonra da diğerine geç dedi
bizden bu kaaa yani emmeye devam:)

hadi gözünüz aydın.
başlayın bakalım yavaştan.zemuszemus

bide aklıma gelmişken yazayım.

bebek yeni birşey yediği zaman aferin, bravo, süper gibi tepkiler vermemek gerekiyomuş.
sonuçta onu yemesi gerektiği için yiyor ve bunun için ödüllendirilmemesi gerekiyormuş.:hulya:

cnm yaa sen bebşini oturtmayamı başladın benmi yanlış görüyorum kafamçokkarıştı

erken değilmi canım oturması için

yoo, bu ayın sonundan itibaren destekle oturabilirler.

birde adını unuttum, bir çocuk doktoru 2. aydan itibaren bile oturabilirler diyo.
açıklama olarakta anne karnında yatar pozisyonda değil, oturur pozisyondalar zaten diyo.

evet canım oturtuyorum ara ara.
bazen mama sandalyesinde bile oturtuyorum az bi süre.kaydirigubbakcemile3

kıs allah seni netmesin erken daha.gerçi sen bilirsin tabiide bence çok erken bence en azında 5,5 aylık falan olsun.belkemiği zedelenr allah korusun.sende tecrübeli annesin akıl vermiş gibi oldum ama kusura bakma olurmu:))

Yaa biz hala başalamadık ek gıdaya 6 ay bitene kadar da başlamıycaz heralde. Sonradan almaz die korkuyorum hayırlısı bakalım nolcak..

Oturtma konusunda biz demi erken davrandık ki? Ben 4. ay sonunda başladım destekli oturtmaya. ılk başta omurgasını dik tutamıyordu ama son bir haftadır omurgayı dik tutabiliyor. Bişe olmaz inşallah..

kıs allah seni netmesin erken daha.gerçi sen bilirsin tabiide bence çok erken bence en azında 5,5 aylık falan olsun.belkemiği zedelenr allah korusun.sende tecrübeli annesin akıl vermiş gibi oldum ama kusura bakma olurmu:))

ne kusura bakıcam canım.
ama oturtup saatlerce kalmıyoki öyle.
böyle resimlik falan işte. o kadardan bişey olmaz.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…