şekercik bende cam rendeden geçiyorum cnm en iyi yolu o en kısa zamanda al bence :kedi:
wannam ne bilem valla dr.verdiği listede var domates benimde kafamda şöle bi soru var zaten domatesin mevsimi değilki en iyisi koymamak sanırım olumunekankayizsmile
bu mevsimde domates verme edoşum zati besleyici, özellği yok pek:1no2::1no2::1no2:
Selamlar 2009 kasım anneleri a.s.
bizlerde artık yavaş yavaş ek gıdalara başladık.Bu başlıktan takip edelim istedim neler veriyoruz yavrularımıza :uhm:
Suan 4 ay 3 haftadayız ben geçen hafta elmanın suyu ile başladım 2 gün sonra pütürleri ile verdim sonra içine armut ve havuç ekledim.
Bu haftada patates,havuç,soğan ve domates ten püre yapıp veriyorum.
Pazar günü kahvaltı vericem nasipse.
Daha sonraki hafta pirinç unu vericem.biz kaşık mama yiyemiyoruz laktoz alerjimizden dolayı az az pirinç unu yapıcam bende.
En sonda bunların hepsine alışınca gün içne yayarak hepsini menü olarak vermeye başlayacağım işte..
şekercik bende cam rendeden geçiyorum cnm en iyi yolu o en kısa zamanda al bence :kedi:
wannam ne bilem valla dr.verdiği listede var domates benimde kafamda şöle bi soru var zaten domatesin mevsimi değilki en iyisi koymamak sanırım olumunekankayizsmile
canım benim çok güzel konu açmışsın benim bebişte 26 ekim doğumlu bende yavaş yavaş başladım ama çekiniyorum açıkcası anne sütünü bırakır diye seninki emiyormu?
ben ekmek içi ve peyniri denedim çok sevdi ama elma püresini pek sevmiyo alışır inş
bide geçen hafta yoğurt yaptım onuda sevdi ama dediğim gibi düzenli
vermiyorum arada tatlara alışsın diye.
canım benim çok güzel konu açmışsın benim bebişte 26 ekim doğumlu bende yavaş yavaş başladım ama çekiniyorum açıkcası anne sütünü bırakır diye seninki emiyormu?
ben ekmek içi ve peyniri denedim çok sevdi ama elma püresini pek sevmiyo alışır inş
bide geçen hafta yoğurt yaptım onuda sevdi ama dediğim gibi düzenli
vermiyorum arada tatlara alışsın diye.
canim , gecen bi programda prof. dedi yasina kadar domates vermeyin diye.
bende cok sasirdim cunku oglusa veriyodum ben.
belki asidik oldugu icindir, hani pisik falan yapar diye.
ama dedigin gibi yaza kadar vermemek lazim ki biz yazinda guzel domates bulamiyoruz. sen orlarda buluyosundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?