2009 kasım annelerinin bebeklerini ilk görünce söyleyecekleri şey çok merak ettim :)

bende bir 2008 kasım annesi olarak kızımı ilk gördüğümde keşke beklemeyip daha önce bebek sahibi olsaydım dedim içimden onun kokusu yanağınıza ilk değişi öyle farklı bir duygu ki...ayyy duygulandım heee inş.sağlıcakla kavuşun bebişlerinizeeee

kasım ın son haftası bızımle olucak oglumuz ınsallah

nerde kaldın essek sıpası dıycem:icecream:

kaydirigubbakcemile3benim oğlumda bizi çok beklettison günlerinde bende öle derim diyordum ama o masum sıpacığı görünce insan ne yapacağını şaşırıyormafoldumben

bende '' oyyy içerdeki kuzu senmiydinnnn '' demiştim ,ameliyattan ilk çıktığımda da babam nasıl demiştim kaydirigubbakcemile3 napıcaksam babamı ,narkozun etkisiydi işte ,o ana kadar sanki babamı beklemişim :roflol:

ayyyyyyyy inanmıyorum bu benimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii derim galiba.ay yada tutulup kalırım hiç bilmiyorum.insan o an donar kalır heralde

bende '' oyyy içerdeki kuzu senmiydinnnn '' demiştim ,ameliyattan ilk çıktığımda da babam nasıl demiştim kaydirigubbakcemile3 napıcaksam babamı ,narkozun etkisiydi işte ,o ana kadar sanki babamı beklemişim :roflol:

koptummmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy bu narkoz insana neler yaptırıyor:roflol::roflol:

bende ağlayamam insan içinde ama görünce uzun uzuuuuuuuuuun baktımm allahım ne güzel şeyler yaratıyosun ne kadar büyüksüün dedimmmafoldumben hamdolsun bana oğlumu verdiği için güzel Allahımaa

bende minik oğlucumu 24 kasımda dünyaya getircem insallah.bende ağlarım heralde kelimeler düğümlenir ağzımda.bişeysöyleyemem çünkü o benim bir parçam.düşündükçe o an için çok güzel bir duygu, allahim herkese yaşatsın.herkese kolay doğumlar nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben dün arkadaşımın doğumuna girdim ilk sölediği cümle annemin bastığı toprağa kurban olayım anneik neymiş dedi içim bi garip olduuuu :KK43:

bebeğim nasıll demiştim narkozun etkisiyle tam göremiyordum bulanık bulanık eşim kucağında bebeğimi gösteriyordu çok çirkin aynı sen demişti :):):) O an onun sağlığından başka bişey düşünemiyor insan Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah dünyanın en güzel şeyi kelimeler yetmez ifade etmeye...

Bu arada inat konusuna gelince gerçekten kasım bebekleri felaket dediğim dedik küçük keçiler :):)

çok iyi hatırlıyotum
hoşgeldin kelebeğim
seni o kadar uzun süre bekledim ki hoşgeldin demiştim.

bende oğlumu kucağıma aldığımda uyuyodu birden gözlerini açtı ve bana güldü bende hoşgeldin bebeğim nasılsın demiştim odamıza çıkana kadar kucağımdaydı ve hep bana baktı şimdi 9 aylık koca adam oldu 2009 anneleri sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi

ağlarım koklarım onu sağlıkla geldiği için Allaha şükür eder normalde çok geveze olan ben o ann ne diyeceğimii bilemem heraldeee

benim ağlamaktan dilim tutulur eminim çok duygusalım zaten böle bi duruma herkes duygusal olur mafoldumben

X