2009 kasım annelerinin bebeklerini ilk görünce söyleyecekleri şey çok merak ettim :)

ne söylerim bilmiyorum ama ne olursa olsun dünyanın en güzel bebegini dogurmusum derim heralde :)

o anlık gelişecek bi duygu benceee önceden belirlemek çok zorrrr
kimbilir neler döökülecek yüreğimizden...

kesin ağlarım ne söylelerim şuan bilemem o anki duygular cok farklı olur çünkü

ben zır zır ağlarım heralde pek duygusallaştım zaten vara yoğa ağlıyorum mutlaka bir şey buluyorum ağlayacak:KK43:

bir şey söyleyemem mis gibidir koklarım öyle...

ayy heyecanlandım ya ben:)

bütün annelerin duyguları aynı anne olmak gibisi yoooooooooooook:lepi:

Ben de bir şeyi çok merak ettim...

Neden; Kasım annelerinin, bebeklerini ilk kucağına aldığında, ne söyleyeceğini merak ettiniz de; diğer aylarda doğum yapan annelerin söyleyeceklerini merak etmediniz? :uhm:​

Ben de bir şeyi çok merak ettim...

Neden; Kasım annelerinin, bebeklerini ilk kucağına aldığında, ne söyleyeceğini merak ettiniz de; diğer aylarda doğum yapan annelerin söyleyeceklerini merak etmediniz? :uhm:​

kuzum bende bir kasım annesiyim ve buradaki topiklere takıldığım için buraya açmak istedim.topiğimiz herkese açıktır vesselambuyrunnnnnnnnn

bende bu topicin size nasıl bi zararı dokundu onu anlayamadım desemmm :umursamaz:

neeeeeeeeeeeeee kimmm ölmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)))))))))))))))))))))))))

Sanırım fundadan sonra, la havle sırası bana geldi...

Merak ettim, sordum...
Topiğin zararından kim bahsetti ki?

şişşşşşşşşş polemik yaratmayalım lütfen merak ettik işte bir annenin o anki duygularını almak istedim sizi biraz heyecanlandırayım dedim o anı hatırlatıp:jeyyar:isteyen istediği yorumu yapar bize okumak düşer ne diyem

ay nsıl karıştı ortalık birden ben de anlayamadım:)

aman kızlar ne hissedeceğinizi yazın geçin işte... ne var ki..

kasım ın son haftası bızımle olucak oglumuz ınsallah

nerde kaldın essek sıpası dıycem:icecream:

X