ay bende yazam bari ne yediğimi
sabahları içim çok yanar o nedenle gözümü açarım kocaaaa bir bardak meyve suyu yada bir tabak karpuzla serinletirim kendimi sonra kendime domatesli peynirli sandviç yaparım işyerinde yemek için meyve suyuyla sandviçimi yerim arada meyve bisküvi kek tatlı olarak ne varsa onu yerim
öğle yemeği yemekhanede ne varsa onu yemeğe çalışırım her gün muhakkak 2 çeşit sıcak yemek olur pilavı makarnası etli sebzeli yemeği yanında meyve veya tatlı olur
ayran yada yoğurt her öğlen yemeğinde tüketirim yeme zorunluluğumuz var zaten bunlardan birini
aralarda evden getirdiğim meyvelerimi yerim akşam üzeri yine evde yaptığım sandviçimi yerim meyve suyu ile
akşam evde bulunan malzemelerle yaptığım yemeği yerim yemekten sonra meyve yada tatlı yemeği ihmal etmem
bir gunde içtiğim suyun haddi hesabıda yoktur artık 5 litremi 6 litremi içiyorum ben bile bilmiyorum
gece yatarkende süt içmeye çalışıyorum unutmazsam tabi
ahanda bu kadar çokmu yazdım nan :1shok:
nan çatlak karı o kaaa yediğin senin nerene gidiyo anlamadım ben yoksam zulamı yapıyon kııı senin o yedklerinle tüm kasım anaları bebeleri doyar nan anaaaammm bide ben muredaya dedim çüüüşşş yani ççüüşşşşş sen hele kilolu bi bebek doğurmada göreyim seni:mymeka::mymeka:
abbowww :1shok: karakızım naptın sen yaavv :1shok: bide bana diyodu bu çıtırtı gacısı şimdi seni okusundaa görsün bakalım kaydirigubbakcemile3 yarasın canım pamuk prensesineee :Saruboceq:
ya sizeeeeeeeeeeeeeeee yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyesim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım kuru üzüm dediğin bu siyah minink minik olanlardan değil mi???
yaaa onları ben içine yaa bişey varsa diyeee gönül rahatlığıyla yiyemiyorum yaaa...