2009 kasım anneleri, nasıl besleniyoruz ?

bu arada canım benim gyno ferro sanol simdi baktım ben yanlısmı içiyorum diye ilacın uzerinde ac karnına yazıyor CADIARZU

anladım canım bi çoğunuz da bunu içiyorsunuz ama
ben maltofer içiyorum en başından beri..

kızlar çekirdekli kuru üzüm yiyinnn aciiipp kan yapıyooo özellikle o çekirdekli olanların çekirdeklerini çıtır çıtır yiceksinissssss okiiiiiiiiiiiii
evet canım gerçekten öyleymiş ama ben içinde yaaa kurt varsa diyee
yiyemiyorum ancak ayıklayıp yiyebiliyorum kaydirigubbakcemile3
ama dut pekmezi de ondan aşağı değil açığı öyle kaapatıyorum ben
hem doğalll annnecim yaptı bu yazzz pekmezimi.

kan ilaçlarını aç karnına almak herzaman daha iiiiii onu içtikten bi saat sora yemeğinizi yiyinnn yapabiliyosanıs tabi

ben hep tok karnına içiyodum
bundan sonraaa aç içeyim barii..

antep fıstıgına bayılırım o zaman kocişime sipariş edeyim simdi :dance:
gercekten semizotunu yapması sinir bozucu ama cok tatlıııı
sen zaten zayıf degilmisin öle hatırlıyorum göbek topikinde ye gitsin bosveerr :dance:

süt iç süt iç sütt içççç canım sonra çok pişman olucaksın niye içmedim diyee,burnunu tıkaaa bir nefeste içmeye çalış...
fındık ceviz badem hergün işe giderken yanınaaa alll
iş yerindee ara ara at ağzınaaa hem enerji veriyoo innsana
hemde bebeişe faydalı bunları yapmaya çalış canım..
balık henüz bende ağzıma koymuş değilim ama
bu ay doktorumdan hapını isteyip ççecem kısmetse...

şimdi gel delelim ne yediğime

sabah aç karnına kan şurubumu alıyom yarım saat sonra yada bir saat sonra

sabah kahwaltısı

bi hıyar
2 kaşarlı yumurta
çilek reçeli (doğal kendim yaptım)
beyaz peynir
yeşil zeytin
tere yağı
3 bardak da çay içişyom

3,4 saat sonra meywe yiyom herhangi bi meywe bir tabak

ikinci öüğnde ise

ewde ne yemek yaparsam öyle onu yapam şunu yapam değil hamileliğime özel bişeyler yapmıyorum bacım

akşamda yine meywe yerim
kornet yerim belliolmuyo dedimya hamileliğe özel menü değil benimki we bwn o kadarda yemek yemiyorum değilmi bacım sabah kahwaltısını kuwwetli yaparım o kaaa

kızım senin hertarafın kilo olsa nolur elifsunnnnnnnnnnn bacım ye ekmeğini boşverrrrrrrrr çıtırımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

saol canım benim..zemuszemusopuyorumnanaktan

bende bayılırdım amaa yiye yiye bıktım valllaa kaydirigubbakcemile3
ne zayıfı be tatlım 64 kilo geçiyorum nerdeyse 65 oldum mafoldumben
daha da kimbilir ne kadar şişecem doğuma kadar..

yaa arkadaslar bu balık yagı haplarını halamın 3 cocuguda içmişti en zayıfı 80 kilo diğerleri 100 ve 110 kilo oldu cok kilo yapıyor diyolar ama ilerleyen yıllarda

sende aynı benim gibi sabah kahvaltısına önem veriyosunnn
ondan sonra saldım çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3
yaaa bende öğle ve akşam yemeği için hiç özel şeyler yapmıyorum
bi tek sütüme kahvaltıma bide çerezime önem veriyom o kaaaaa
çok mu benciliz biz acepppp
bebişlerrr sağlıklı doğar inşallah tüm bu yaptıklarımıza rağmen
hep duaa ediyorum...

bu arada hıyar demişsinde çok içi açıcı olmuş gerçekten
..kaydirigubbakcemile3

yaa arkadaslar bu balık yagı haplarını halamın 3 cocuguda içmişti en zayıfı 80 kilo diğerleri 100 ve 110 kilo oldu cok kilo yapıyor diyolar ama ilerleyen yıllarda

ne diyosun canımmm yaaa onlamı ilgilidir kii
sanmıyorum yaaa ayyy araştıralım bunu o zaman.

ne diyosun canımmm yaaa onlamı ilgilidir kii
sanmıyorum yaaa ayyy araştıralım bunu o zaman.

bencede arastıralım halamın gelinide bir cocuguna içirdi simdi cocuk kofteleri cifter yiyor birini bir yanagına digerini bir yanagına sokuyor:roflol:

yanlıs mı baktım dedim ama 65 kiloda olsan boyun uzun herhal inceciksin ye gitsin :icecream:

ben 10 da birini yesem catlarımmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

şimdiii bugün neler yidim yazıyorum hazır olun kızlaaarr :roflol:
sabah aç karnına demir hapımı içtim 1 saat sonraa kahvaltı yaptım.
kahvaltı:1 kaşık harnup pekmezi-3 dilim ekmek-2 dilim peynir-10 tane zeytin 1 bardak çay-1 bardak süt
öğlen:1 adet karnıyarık-1 kaşık patates püresi-2 dilim ekmek-1 bardak süt ve vitamin hapım
araögün:2 dilim karpuz
akşam:ev yapımı 1 dilim pizza-1 bardak cola-az patates kızartması
gece:magnezyum ilacı-1 bardak süt
bu kadar işteee şimdik uyucamzaten bişe yiyemem :roflol:
hee tabi belkimde 6 litre felan su içiyorumdurr..

ewet sabah kahvaltısına daha çok önem veriyom nasılsa akşama kadar onları yakarım deyom akşamları hafif geçiştiriyom
adı hıyar değelmi bacım pardon salatalık ay ben o kaaa kibar değelim kıı anla artıkım
ben kızıma hamileyken herşeye dikket ederdim yeterki kızım besli olsun diye her bişeyden yerdim kız 3.120 doğdu dedim o kaaa dikkat ettim ya dikkat etmeseydim ne kadar doğacaktı
şimdi buna fazla dikkat etmiyom hamilelikten önce neyse aynen devam ediyom

benim ablam köy yerinde herşey bulunmaz ablam hamileydi ne bulursa onu yemek zorundaydı üstelik köy işleri vardı ağır işler akkşam yatmayı bekleyemezdi hamile hamile yükler taşırdı 50 kilo 60 kilo nasıl taşıdıysa ben şimdi kızımı bile kaldıramıyom
sonra ablam doğurdu 4.500 gr oğlan çocuğu çıkardı kadın ağzımız açık kaldı
bunu anlatmamın sebebi sen ne yarsen ye bebek alıcağını alacak gerisi sana kalacak bacımayy biraz uzun yazdım kusura bakmayın

nan naptın sen anlatırken ben yakamı bağrımı açtım kusacadım nerdeyse çüüüşşşşşşş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

abartmayam ölemi yarın kızlarda görsünde anlarsın yarının konusu senin pis boğazın olcek habarın olsun:roflol::roflol:

yapma nan delü karıııı,görsünler bakalım ne olcekkk bitek sütü çok içiyorum hepsi o kadarr zemuszemus

ay bende yazam bari ne yediğimi
sabahları içim çok yanar o nedenle gözümü açarım kocaaaa bir bardak meyve suyu yada bir tabak karpuzla serinletirim kendimi sonra kendime domatesli peynirli sandviç yaparım işyerinde yemek için meyve suyuyla sandviçimi yerim arada meyve bisküvi kek tatlı olarak ne varsa onu yerim
öğle yemeği yemekhanede ne varsa onu yemeğe çalışırım her gün muhakkak 2 çeşit sıcak yemek olur pilavı makarnası etli sebzeli yemeği yanında meyve veya tatlı olur
ayran yada yoğurt her öğlen yemeğinde tüketirim yeme zorunluluğumuz var zaten bunlardan birini
aralarda evden getirdiğim meyvelerimi yerim akşam üzeri yine evde yaptığım sandviçimi yerim meyve suyu ile
akşam evde bulunan malzemelerle yaptığım yemeği yerim yemekten sonra meyve yada tatlı yemeği ihmal etmem
bir gunde içtiğim suyun haddi hesabıda yoktur artık 5 litremi 6 litremi içiyorum ben bile bilmiyorum
gece yatarkende süt içmeye çalışıyorum unutmazsam tabi
ahanda bu kadar çokmu yazdım nan :1shok:

abbowww :1shok: karakızım naptın sen yaavv :1shok: bide bana diyodu bu çıtırtı gacısı şimdi seni okusundaa görsün bakalım kaydirigubbakcemile3 yarasın canım pamuk prensesineee :Saruboceq:

canım semizotunu salatada ve cacık yaparak tüketin harika oluyor hatta ben bazen çiğ bile yiyorumkaydirigubbakcemile3
ne yaptın yaw yediklerin yetmez gibi bide vitaminlerle doldurdun mideyikaydirigubbakcemile3

vitamin önceden yapıyordu bulantı ama alıştım.bende dondurmayı çok tüketiyorum çok faydalıymış:lepi: