kızlar hergün buraya düzenli olarak neler yediğimizi yazalım kiii
birbirimizin eksiklerini görelim,
belki hırslanıp yemediğimiz şeyleri bile yemeğe başlarız...
başlangıcı ben yapayım hemen:
sabah; yemekten önce bir tatlı kaşığı dut pekmezi
3 dilim ekmek, biraz reçel, bal, tereyağı
yağda yumurta, beyaz peynir zeytinyağlı domates ( genelde suyuna bandırmak çok hoşuma gidiyor )
bir tane çok açık çay
öğlen: 10-12 ad fındık
başka da bişey yemedim uyudum çünkü
şu an çok açım canım acayip patates kızartması istiyor sanırım kalkıp yapacam...
akşama da mercimek çorbası var
yanına birde zeytinyağlı fasulye yapmayı düşünüyorum
salata...o kaaaaadar CADIARZU
akşam yatmadan önce de sütümü muhakkak içiyorum
şimdiden onu da ekleyeyim
bugün meyvem yok yiyemicem maalesef....
hadi kızlar sizlerden de bekliyorum yediklerinizi...
allahım yarabbim ben buraya neler yediğimi yazarsam topicin kapanır nan elifsun:roflol::roflol::roflol:
Valla süper bir topik acmıssın ama ben simdik buraya yazmaya utanırım yediklerimi, zavallı bebişim ama napıyım hiç yemek yeme olayını keyifli hale getiremedim kendime.
Bu sabah 2 tane minik pastane sandviç ekmeğinin içine peynir koyup yedim, yanındada evde normal süt kalmamıs bir küçük kutu kakaolu süt içtim.
Öğlen yine 2 parca o minik ekmekten ve yanında zeytinyağlı domates yemeği yedim.
Son bir saat içinde 1-2 lokma ekmek ve zeytin, üstünede 2 dilim mozaik pasta yedim(
Offfff ben kendimden utanıyorum, işin kötü tarafı akşamada yemek filan yok evde. Neyse simdik ac degilim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak
allahım yarabbim ben buraya neler yediğimi yazarsam topicin kapanır nan elifsun:roflol::roflol::roflol:
kuzum bide yediklerim eksik gibi geliyor demiştin daha ne yiyeceksin.bende sabahları aç karnına vitaminimi içiyorum ve 1 kaşık pekmez yada kuru üzüm yiyorum .
kahvaltıda genallikle domates peynir zeytin bazen sucuk falan olabiliyor yanında meyve suyu
öğlene kadar aralarda hep meyve yerim.bu arada tatlı olarakta bu aralar sütlaç çok yapıyorum 1 kase ondan yiyorum
öğlen günlük yemek ne yaptıysam onu yiyorum yoğurtla birlikte
yine aralarda meyveye tam gaz devamkaydirigubbakcemile3
akşam kocişim gelince onunla birlikte bir kase çorba içiyorum yanında salata
yine yatana kadar meyve yiyorum
yatmadan 1 saat önce küçük kutu sütlerden 1 tane içiyorum
arada kaçamak olarak tabi misafirlikte falan 1 bardak çay içiyorum
ayyy çok mu şey yiyorum acaba sonra topiktekilerin diline düşmeyim:roflol:
bende yazıyım bari .. 6. ayda omega 3 alınması gerekliymiş bebeklerimizin zeka gelişimi için unutmayalım kızlar anti parantez..
sabah 1 bardak süt yarım paket bisküvi kuru üzüm 3 ceviz
öğle 4 dilim yumurtalı kızarmış ekmekklava: bir bardak limonata
ara bir elma bir şeftali biraz vişne üzüm
akşam 2 kaşık yoğurt bir kaşık menemen 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
yeter daha ne yiyeceksem laelaelaelaelae
sabahları kahvaltıdan once demir ilacı içtiğim için cay içmiyorum zaten cayı sevmiyorumda
meyve suyu domates salatalık yumurta cok az peynir demir ilacının etkisini gidemesin diye
2 saat sonra falan süt içiyorum yada yogurt yiyorum
soda mutlaka bir tane içiyorum
meyve yiyorum aralarda bogazım pek bos durmaz benim
ekmegi cok az yiyorum normaldede cok yiyemem
mutlaka fındık ceviz badem ne varsa cok az yiyorum
bazen hamur işleri oluyor misafirliğe gidersem tabaktakileri yarıya bolüp yiyorum
aklıma geldikce yazarım :)
herseyi yiyorum ama az yiyorum
canım demir ilacını kahvaltıdan bi kaç saat önce içebilsen aslın daa
peynir vs...den mahrum etmesen kendini
yaaa ben de demir ilacımı genelde kahvaltıdan bi kaç saat sonra içiyorum, tok karnınaaa yazıyor üzerinde yanlış mı yapıyorum acaba.
cevizi acımtıraklığı yüzünden pek yiyemiyorum ama
fındık ve antep fıstığını çok fazla yiyorum...buda güzel bişey olsa gerek...
ne güzel ekmeği az yiyorum demişsin amaaaa nasıl doyuyorsun
ben ekmek olmasaaaa asla karnımı doyuramam
varsa yoksa ekmek sabah ve öğlen özellikleee bi tek akşamları az yiyorum...
sabah kahvaltısında peyniri cok yiyemesemde zaten gun içinde süt ürünlerini cok tüketiyorum
antep fıstıgının yararı varmı bilmiyorum ama en cok badem ve cevizin faydalı olugunu duymustum
bu arada semizotunu seviyorsan mutlaka tüket cok faydalıymıs ve bebege cok yararı varmıs
ben cok eskiden beridir ekmegi az tuketmeyi alıskanlık haline getirdim :) ama inan bogazım hiç bos durmuyor :dance:
sabah kahvaltısında peyniri cok yiyemesemde zaten gun içinde süt ürünlerini cok tüketiyorum
antep fıstıgının yararı varmı bilmiyorum ama en cok badem ve cevizin faydalı olugunu duymustum
bu arada semizotunu seviyorsan mutlaka tüket cok faydalıymıs ve bebege cok yararı varmıs
ben cok eskiden beridir ekmegi az tuketmeyi alıskanlık haline getirdim :) ama inan bogazım hiç bos durmuyor :dance: