2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

ben 15 kilo almıştım.dün gittiğimde 1kg vermiş gözüktüm.75dim 74 e düşmüşüm.hayret.

toplamda 17 kilo alarak mafoldumben 70 kilo doğuma girdim kızım 3.400 doğdu. serumlar ve sezeryan sonrası vucudum okadar şişmişti ki eve geldiğimde 68 kilo idim. nasrettin hocanın kedi buysa ciğer nerde, ciğer buysa kedi nerde fıkrasına döndü halim.. kaydirigubbakcemile3 . neyseki günden güne kilom düşmeye başladı. velhasıl herşey zamanla yoluna giriyor....opuyorumnanaktan

38+6 . 14 kilo aldım. böyle devam edersem daha 2-3 kilo daha alırım heralde... ama sorun değil hayırlısıyla bebeğimi kucağıma bi alsaydım

38+6 . 14 kilo aldım. böyle devam edersem daha 2-3 kilo daha alırım heralde... ama sorun değil hayırlısıyla bebeğimi kucağıma bi alsaydım

39 olmuşsun neredeyse genelde bundan sonra pek kilo alınmıyor. 14 kilo çok iyi....alkisalkisalkis

benimde 37+4 de 5 kilo idi son ayda 1 kilo vermişim kaydirigubbakcemile2 en az alma rekoru bende galiba malum biraz kiloluyum

Son düzenleme:
kızlar doğumdan sonra 7 kilo gitti:lepi:
toplamda 17 almıştım kaldı 10 kilo hihoyyyt
boşverin valla gider sağlık olsunhihoyyyt

hamileliğim boyunca toplamda 11 kg almıstım
dogumdan 5 gun gectikten sonra yani bugun tartıldım 6 kilosu gitmişti
geriye 5 kilo kaldı
oda zaten caba harcamaya gerek olmadan gidecek inş. :)

ben hala 12 kgdeyim
boyumun avantajınıda kullanıorum tabe
herkes hiç kilo almamışsın dio bide bana sorun akannehir

bende 38+0 ile 39+0 arasında 500 gr vermişim nasıl becerdiysem onu toplamda 7,5 du 7 oldu

bende 12 kilo aldım 38. haftadayım 24 kasımda doğum yapıcam o zamana kadar ne olurum bilmiyorum çünkü acayip iştahım açıldı kendimi tutamıyorum delikafadulden

kasım annelerinin bir cogunlugu az kilo ile bitirdi hamileligi gozlemledigim kadarıyla
hepinizi tebrik ederimm

kızlar bnde hamilelikde toplam 13 kilo aldım ve dün tartıldım doğumdan sonra benden 14 kilo gittmiş............... yaniğ eski kilomdan 1 kilo daha azımmmmmmmm süper yaaaaaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…