2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

bende 34 haftadayım ama bebiş 37 haftaya uyumlu şaştım kaldım aldığım kilo 10 olmuşş

destna maaşallah sana. bebişin kaç kilo oldu canım nazar değmesin. benim bebiş bir hafta önde gidiyor kilosu 2400 oldu bende 34.haftamdayım tam 11 kilo aldım

evett bugun doktorda tam 9 kilo olmus aldıgım kilo doktorum cok ii dedi bundan sonrada almazsın zaten dedi inş. dediği gibi olur :)))

bende seni alkisalkisalkis
masallah arkadasıma

süpersiniz kızlaralkisalkisalkis58 kilodum,34.hafta 13 kilo aldım 71 kiloyummafoldumben

suremcim kilon gayet normal tatlım az kaldı zaten doguma almayız artık daha zaten yarısı hemen gidicek dogumda

bende 37.haftaya basladım yaklasık 12 kilo almısım insallah daha almam bole dogururum sonra nasıl vercez zaten biraz kilolu hamiş kaldım

35+5 itibari ilee 7500 gr. almışım akannehirakannehir
15 günde 1.300 gr.almışım yavv laelaelaelaelae

30 haftalikken 9 kilo almisim diye yazmisim simdi 34 haftaligim ve halaa ben 9 kilodayim...Dr bebegin gelisimine iyi diyor ama nasil oldu aceba sasirdim simdi ben :uhm::uhm:

10 kilo 600 gr aldım
doktorum artık almazsın dedi gercekten bebiş son 20 gunde 400 gr almıs bende 200 gr almısım :))
ne mutlu sana dedi kaydirigubbakcemile3

33 haftalık hamileyim toplam 8 kilo aldım ancak 20.haftamda da 7 kilo almıştım. Yani son aylarda kilo alımım artacağına 13 haftada 1 kg oldu. Sonradan da olsa toparladım aynı hızla devam edeceğim diye çok korkmuştum. Bebeğin gelişimi iyi. Tabi bunda gestasyonel diyabete bağlı uyguladığım diyetin de etkisi vardır eminim.

20 günde bende yarım kg almışım ve toplamda 6 yı gördük tam olaraktan
35+0 da 6 kg çok iyi maşallah
20 günde kuzum 550 gr almış ben 500 gr negüsel

evettt bugun sabah kahvaltıdan once tartıldım sanırım onun etkisi vardı 1 kilo vermiş gorunuyordum
:)))
evet 58 le basladım 68 kilo oldum
sükürler olsun ki hedefimde 70 den fazla olmamaktı
ee bundan sonra alsam alsam 2 kilo daha alırım :)))
bakalım hayırlısı
dogumlardan sonrada vermeye calıstıgımız verdiğimiz kiloları paylasırız inş.

38+4 olduk.. ve ben toplamda 12 kilo aldim.. 10 gün icinde fazla bisey almam herhalde.. ki istahim baya bi kesildi..

38+0 da doğum yaptım 12 kg aldım toplam. 8 gün oldu doğum yapalı 7 kg si gitti....zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…