2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

:hooray: hamileliğim boyunca toplamda 8 kilo almıştım vee bugün doğum yapalı 6 gün olduu şuan tamamını vermişim eski kilomdayım delikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

:hooray: hamileliğim boyunca toplamda 8 kilo almıştım vee bugün doğum yapalı 6 gün olduu şuan tamamını vermişim eski kilomdayım delikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

Allah'm nasil her yerden ilan ediyo.delikafadulden

tebrikler edacım
darısı basımıza artık hihoyyythihoyyythihoyyyt

Arkadaşlar ne kadar az kilo almışsınız öyle maşallah.
Ama ben ama benmafoldumben

ayy bende son haftalar alınır tezini çürüttüm vallh
32+0 35+ 0 arası 500 gr almışım sadece şimdi 38+0 da kontrolümüz yine almadım fazla evde sürekli tartılıyorum yok değişme 1 kg almamışımdır bile yazıcam drda netleşince bakalım
37+0 itibarı ile 6,5 kg aldım toplamda

bendee övünerek söylüyorummmm
doğurucam nerdeyseee
ve ben bi gün 13 bi gündee 15 kilo almışım gibi gözüküyor toplamdaaa
vücudumdaki şişilklerden ödemeden dolayı değişebiliyorrr sanırım...
ve yineee hava atarak söylüyorum kiiii
bu kadar almama rağmennn hiçççteee göstermiyorummm
ne kalçaa varr ne basennnn
bi göbişim var o kaaaa :)))))

kızlar bende toplamda 15 kilo aldım ama aldığım 15 kilonun neremde olduğunu anlayamadım sadece karnım var. ellerimle ayaklarım biraz şişti son haftam bir haftada en fazla 1 kilo alırım sanırım. 15 kilo bence çok 12 kilo en ideali ama kuzenim 16 kilo ile doğuma girmişti ama şuan bebeği altı ayllık vallahi aynı eski haline döndü umarım bende öyle olurum

kızlar bende aralık başı yada kasım sonuna doğum yapıcam inşallah aranızda gebelik şekeri olan var mı

kızlar bende aralık başı yada kasım sonuna doğum yapıcam inşallah aranızda gebelik şekeri olan var mı

benim var canim. 6. aydan beri cok dikkat ediyorum yiyip ictiklerime. bu sayede cok rahat kontrol altinda tuttum.

canım benimki kontrolden çıktı artık öncede de aynı şeyleri yediğimde yükselmiyordu şimdi aynı şeyleri yediğimde yükseliyor doktorda zaten Allahlık ne yapıcam bilmiyorum yarın doktora gideceğim ne diyecek bakalım

Son düzenleme:

hayirlisi olsun canim. benimde bu aralar eskiye gore biraz daha yuksek cikmaya basladi aslinda ama sonlar ya artik, bende biraz yaramazlik yapar oldum.:kedi:

bende 17 kg aldım toplamda...artık doğumdan sonra vericez napalımmm.bebişlerimiz sağlıklı olsunda az veya çok ne fark ederrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…