denizcim mümkün mertebe kayınvalideni uzak tut tatlım , ben anlayamıyorum bu insanları , bu kadın anne değil mi , ne hakkı var seni böyle üzmeye , nasıl insanlar bunlar.. gerekirse eşinle de konuş , beni olumsuz etkiliyor de..
daha önce de söylediğim gibi süt tamamen psikolojik birşey , senin üzülmemen , yetersiz miyim diye düşünmemen gerkiyor..
bak benim oğlumun geçen hafta 1. doğum gününü kutladık , sütüm azaldığı için günde 1 kere sağıyorum ancak , çok uzun zamandır sütüm akmıyordu göğsümden ancak işte sağınca az bişey çıkıyordu.. doğum günü sabahı o kadar duygulandım ki anlatamam , 1 sene öncesini yaşadım kafamda , oğlumu ilk görüşüm , emzirmem , koklamam , eve gelişimiz , kucağımda onu hiseettiğim an , bi anda göğsümden şarıl şarıl süt akmaya başladı şaştım kaldım neye uğradığımı anlamadım , hatta bunu bizim kızlara da anlatmıştım nasıl bişey bu diye , ama tamamen beyinle alakalı , sen mutluysan , sıkıntın yoksa , kafan ahatsa sütün gelir... haa gelmiyo mu o da sorun değil verirsin mamayı kuzunun karnı doyar , kendini üzme lütfen , kaynanan da dahil olmak üzere kimseleri takma kafana..