Bebeğim emmiyor!!

Bende de red başladı işten dolayı. Ama çok azaldı sütüm. Sütünüz yetti mi o süreçte ve arttırmak için 2-3 saat sağım yeterli oldu mu acaba. Çünkü herkes arttırmak için 2-3 saatte bir sağın diyor. Çok sevinirim cevap yazarsanız
Benim kızım biberon kullanmadığı için sağım da yapmıyorum haftada bir yapıyorum çok siserse gogsum maşallah henüz azalma olmadı bende

Merhaba bizde de aynı durum var. Alıştırma bardağında vermeye başladım sütü ama onu da biberon gibi içiyor. Karar verdim tekrae döndürcem memeye ama alıştırma bardağı vererek yanlış yapmıyorum değil mi? Tiksiniyor gibi benden bebeğim asssla gelmiyor memeye 2 haftadır. Çok azaldı sütüm
Uykusunda emzirmeyi deneyin ben öyle yapıyorum uzun süredir uyurken emziriyorum hiç yoktan iyidir

Benimki de doğduğundan beri hiç aktif emmedi. Hep emzirme sonrası sağarak 4.5 aylık olana kadar devam ettim sonrasında emmeyi naptıysam tamamen bıraktı hala sağarak veriyorum 10 aylık olmak üzere. 4.5 ay da emdi diyorum ama aslında emmiyodu memede öylece duruyodu emmeyen bebek emmiyo ne yazık ki meme reddi olmasın diye hiç biberon da vermedim emzik de vermedim sagdigim sütü hep şırıngayla verdim ama işe yaramadı. Canınızı sıkmayın makineler güçlü düzenli sağım yapınca sorun olmuyo

Bizde aynıyız annem diyor memeyle savaşıyor resmen sanki zorla veriyoruz 😃😃 kendisi istiyor sonrada emmiyor geçecek diye bekliyorum sabırla 1 hafta sonra 3 aylık oluyoruz bizde tam daha da küçük 2 haftadır böyle hele o ayaklarıyla çırpınma hareketi beni benden alıyor 🥴
Canım neden memede savaş veriyo bulabildin mi cozumunu😔

Canım neden memede savaş veriyo bulabildin mi cozumunu😔
Buldum çok şükür bizim süt proteini alerjimiz varmış ve sütü içtikçe rahatsız olduğu için zaten emerken alltan gaz çıkarıyordu sürekli kıvranıyordu çocuk diyet yaptım 1,5 aydır 1 haftaya kadar güzel emiyordu şimdi sıcaklardan tekrar nazlı emmeye başladı ama meme reddini aştık sonunda alejik faktorde ortadan kalkınca daha güzel emdi 🤲

Buldum çok şükür bizim süt proteini alerjimiz varmış ve sütü içtikçe rahatsız olduğu için zaten emerken alltan gaz çıkarıyordu sürekli kıvranıyordu çocuk diyet yaptım 1,5 aydır 1 haftaya kadar güzel emiyordu şimdi sıcaklardan tekrar nazlı emmeye başladı ama meme reddini aştık sonunda alejik faktorde ortadan kalkınca daha güzel emdi 🤲
Süt proteini alerjisi olduğunu nasıl anladiniz evet benimkide emerken gaz çıkarıyor veya kakasını yapiyo.. maşallah canım darısı benimde basima🥹💕

Süt proteini alerjisi olduğunu nasıl anladiniz evet benimkide emerken gaz çıkarıyor veya kakasını yapiyo.. maşallah canım darısı benimde basima🥹💕
Egzema döküntü vardı ve aşırı gazlı idi bellimi birşeyleri sindiremiyordu sesli kaka yapıyordu şuan mesela sessiz yapıyor 😀 kızımda da olduğu için %90 var diye düşündüm doktora götürdüm zaten hemen diyet başladık sadece süt ve süt ürünleri kestim 2 hafta sonda çocuk ağlamayi kesti resmen daha rahat emmeye başladı gaz sorunu azaldı şuan 4.5 aylık gazı var ama eskiye göre az ve kolay çıkarıyor artık

Biberon ve emzik verilen bebekler bir süre sonra maalesef memeyi bırakıyor.Kolay olanı seçiyor.Her bebek değil belki ama çoğu bu şekilde..Bir an önce biberonu ve emziği bırakın,kaşıkla ya da kupla besleyin.baslarda zor olur ama memeye tekrar bu şekilde dönen bebekler var.Bir emzirme danışmanı ile yol alabilirsiniz

Merhaba benim bebeğim 4 aylık, biz de meme reddi yaşıyoruz , emmek istemiyor ittirip ağlıyor , umarım geçer , günde 3 defa mama veriyorum çünkü kilosu da düşük diyor bi doktor , başka bi doktor kilosu iyi mama verme diyor , şuan 6 kilo 200 gr bebeğim , valla ne yapacağımı bilemiyorum

Merhaba benim bebeğim 4 aylık, biz de meme reddi yaşıyoruz , emmek istemiyor ittirip ağlıyor , umarım geçer , günde 3 defa mama veriyorum çünkü kilosu da düşük diyor bi doktor , başka bi doktor kilosu iyi mama verme diyor , şuan 6 kilo 200 gr bebeğim , valla ne yapacağımı bilemiyorum
Biberon ile veriyorsanız ondandır red. Biberonlarin hepsi meme reddi yapar. Zamanla tercih yapacak bu kolay olan oluyor. Ayrıca memeyi aktif emmesini engelleyici sutte azalmaya neden olur. Bebek ne kadar emerse okadar süt artar. Bol bol emzirip takviyenizi kaşık biberon veya yumuşak uçlu silikon alıştırma bardağı ile verin daha sonra sağım yapın 15 e dk bu sütun artmasi için.
Kilo için doğum kilosunun iki katına 5-6 aylıkken çıkması beklenir bu normal kabul edilir.

Son düzenleme:
Merhabalar
Neredeyse 4 aylık bebegim var dogdugundan beri önce meme sonra mama veriyordum bu süreçte sütüm çok yetersiz geldigi icin mama verdik , hala sütüm az ,2 gunden beri bebegim asla emmiyor artik tamamen birakti elimde manuel pompa vardi onunla sagdim biraz once 60cc cikti 2 gogusumdende bugun 2. Sagışımdı bu , onu verdm icti , acaba elektirikli pompa alsam sutumu sagip o sekilde versem , sütüm makinaya gelirmi , araştrdim az olan süt fazla makinede inmiyormuş , alırsam inmezse diyede tedirginim , napicagimi şaşırdim, keşke emse ama emmiyor , fikri olan varmi kızlar , veya daha önce başina gelen?? Lütfen bi akıl verin😔
Mamayı azaltıp sadece meme deneseniz ?

Merhaba çözüm bulabildiniz mi acaba benim bebeğim de 4 buçuk aylık ve meme reddi taşıyorum

Merhaba çözüm bulabildiniz mi acaba benim bebeğim de 4 buçuk aylık ve meme reddi taşıyorum
Hala devam ediyor , emerken kasıyor kendini , çığlık atıyor bırakıyor , sonra tekrar emiyor , ama zorlamıyorum bırakınca , sürekli emmesini istmek yerine acıkınca emzirmek gerekiyormuş, ben de bekliyorum acıkınca zaten belli ediyor, mamaya da devam ediyorum günde 3 kere

X