- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
canım benim üzme kendini..bendede aynı sorun oldu.daha 27günlük bebeğim.hastanede aza olsa geldi emzirdim istedikçe.evdede devam ettik ama az geliyodu doymuyodu.yara olmuştu gğüs uçlarım kanıyodu.hem ağlıyo hem emziriyodum.sonra sarılk olduğunu ğrendim acaip üzüldüm ogün.pat diye sütüm azaldı.kesilir gibi oldu.kendi kendime dedim toparla kendini yoksa sütün gidecek.sütüm azalınca doymadı tabii ağladı sürekli bende senin gibi ağladım oturup bebeğim aç kalıyo diye.süt arttırıcı çayımda habire içtim.sütümü sağdım zorla.tabii bide ek mama başladım.doktor memeden kesilr dedi.ama maşallah kesilmedi.mama yesede meme istedi.sağıp verdikçe çayıda içtikçe.moralimide yüksek tuttukça sütüm gelmeye başladı şükür.ama gelmeseydi yapacak bişey yoktu mama devam edilecekti sürekli.kızımda öyle oldu mesela.hep mama verdik memden kesild.sütüm az geliyodu.ama gayetde sağlıklı tosuncuk bie bebek olmuştu.inanılmaz çabuk toparlandı.veçok talı bir bebek oldu kızım.mamadada bebeğini besleyecek şeyler var.canını sıkma.tabii insan emzirmek isitiyo bebeğini haklı olarak ama sütünde yoksa üzülme arık.mamayla devam et canım..
süt arttırıcı çaylardan iç genede.bi dene bakalım.belkide işe yarar.humananın still tea adında çayı var.acaip süt yaptı bana o.bide milupanın var oda süt yapıyo.ama humana süper bence.tadıda güzel.günde 3-4 kez içiyosun süt doluyo göğsün.fiyatıda 20tl civarı .bayağı bir süre gidiyo.aklında olsuncanım.
süt arttırıcı çaylardan iç genede.bi dene bakalım.belkide işe yarar.humananın still tea adında çayı var.acaip süt yaptı bana o.bide milupanın var oda süt yapıyo.ama humana süper bence.tadıda güzel.günde 3-4 kez içiyosun süt doluyo göğsün.fiyatıda 20tl civarı .bayağı bir süre gidiyo.aklında olsuncanım.