2009 kasım anneleri bebişlerimize hangi isimleri koyacağız?

canım isim arayışındayken ben de bir ara beren düşündüm
ama yaptığım ankette diğer belirlediğim isimler daha çok tercih edildiği için vazgeçtik eşimle sonra.şimdi kızımın ismine ipek karar verdik
ama bu kararı verdikten çok sonra bir gün rüyama girdi
ve rüyamda eşime diyorum ki
mina ismi nasıl sence kızımın ismine mina mı koysaktık yoksa diyorum
inanırmısın bu güne kadar da mina ismini hiç duymadım ve aklımızda bile olmadı anlamını bile bilmem.nedense hiç bilmediğim bir isim rğyama girdi çok şaşırdım
hemen mina isminin anlamına baktım.anlamıda aslında pek anlaşılır değil
en mantıklı olan sanırsam taşlama yapılan dağın ismimi neymiş
kocişe söledim böle bişey gördüm diye
bizde dedik bu bir işaret mi diye
ben de olmadı kulağına bu ismi de söleriz göbek adı olur diye
çünkü nüfus cüzdanında iki isim tercihimiz değil
uzun oldu anlatımım ama mina ile ilgili de böle bişey yaşadım
sen niye mina düşünüyordun tam anlamı ne sence cnm
canım mina dağın genel adı şeytan o dağın içinde taşlanıyo yani.bide billur temenni dilek anlamlarını taşıyo bana görümcem söyledi değişik gelmişti ama biraz tepki aldık yabancı falan dediler eşimde beren olsun dedi...seninde rüyan ne kadar ilginç

kızımın ismi diye demiyorum ama sena ismi de çok güzelopuyorumnanaktan övmek,methetmek,şimşek parıltısı,aydınlık,alkış,şükretmek anlamları var.

daha evlenmeden oğlumun adı hazırdı babası mert koydu kendi ismiyle eş anlamlı soy adımızda eş anlamlı zaten güzel bi ikilem oldu herkez 2 isimli zannediyor ama mert olmasaydı TÜRKER BAŞAR HAKTAN BARIŞ isimlerini seviyorum ben kız içinde DURU MıNA(anlamını yıllanmayan şarap olarak bilirdim hep)ZEYNEP EZGı(eşim hamileyken ezgi heliyor diede tutturmuştu son güne kadar)bu isimleri severim

bütün bebişler ismiyle yaşasın inş. ben kızımın adına hala karar veremedim adsız mı koysam acep:)))

konuyu acan sensin, hala isim bulamayanda sen.:roflol:

Aynen öyle oldu wannabay, kararsızlığımda eşiminde payı büyük.ne isim beğeniyor ne öneride bulunuyor. bebekler ismi ile gelirmiş derler ya onu bekliyorum. :)) kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile

Aynen öyle oldu wannabay, kararsızlığımda eşiminde payı büyük.ne isim beğeniyor ne öneride bulunuyor. bebekler ismi ile gelirmiş derler ya onu bekliyorum. :)) kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile

seninki cikinca benim adim bu mu diycek?:roflol: bulun artik bi isim canim, 9 ay adiyla hitap etmeden nasil durdun. benim tum aile aylardir adiyla cagiriyo, sekerler bile yapildi, bu saatten sonra istesekte degismez artik.

sadece olurda bir surpriz erkek cikar gelirse ismin sonuna 'mi' ekler sekerleri yine dagitiriz diyorum. NAZ-MI.kaydirigubbakcemile3

babamız hala asya diyor bir adı kesin asya
ilk adınıda nur koymak istiyorum ben
nur asya olacak buyuk ihtimalle

sen iki isim mi dusunuyordun. sadece asya olucak diye biliyordum.opuyorumnanaktan

evet canım iki isim düşünüyorduk
ama koyacaksak kullanmak lazım
öylesine konulması hosuma gitmiyor
asya olacagı kesin ama ikinci isim olup olmayacagını esim bana bırakıyor
bakalım yuzunu gorunce içimden ne gelirse oyle seslenecegim :)

bizde anlaşamadık kocişle,iki isim olucak..Babası Ant koyucak,ben Aras..başta bana koydurmadı beğenmedi bulduğum isimleri,sonra ikna ettim ben seninkini kabul ediyosam sende edicen dedim valla,ben 9 ay karnımda taşımışım bide hakkım olmucak mı :umursamaz:canım

bizde anlaşamadık kocişle,iki isim olucak..Babası Ant koyucak,ben Aras..başta bana koydurmadı beğenmedi bulduğum isimleri,sonra ikna ettim ben seninkini kabul ediyosam sende edicen dedim valla,ben 9 ay karnımda taşımışım bide hakkım olmucak mı :umursamaz:canım

isim hakki annenin canim. ne istiyorsan koy.zemuszemus

X