2009 kasım anneleri bebişlerimize hangi isimleri koyacağız?

diantus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
570
5
2009 kasım anneleri bebişlerimize hangi isimleri koyacağız? Kızım olacak ve adına karar veremedim. Sizlerde isimler yazarsanız birbirimize fikir verebiliriz.

bende daha karar veremedim ama ilk adını babası Asya istiyor ama yanına bir isim yakıstıramıyorum en cok yakısan asya-nur oluyor birde gecen gun esilya ismi kulagıma hos gelmişti anlamıda guzeldi ama hatırlayamadım suan

Asya güzel bir isim Esilya ismi Esila şeklinde var ve "zeval vaktinden gurup vaktine kadar olan zaman" demekmiş.
Bende Simre Ceren, Ayris Ceren düşünüyorum ama kararsızım....

Asya güzel bir isim Esilya ismi Esila şeklinde var ve "zeval vaktinden gurup vaktine kadar olan zaman" demekmiş.
Bende Simre Ceren, Ayris Ceren düşünüyorum ama kararsızım....

simre ve ayrisin anlamı nedir canım ben ilk kez duyuyorum

Simre "Yıldızın yeryüzüne yansıması hali" Ayris: "ay ışığının kumsaldaki ışıltısı." Ancak Simre bulgar kökenli bir isim diyor GOOGLE amca bilemiyorum tabii. Türkçe sözlükte bulamadım.

güzel farklı isimler onemli olan senin içine sinmesi ve anlamı tabiki

merhaba arkadaşlar benimde kızım olucak inşallah adını mina olarak düşündük karark verdik gibi bakalım...

benimde kizim olucak Allahin izniyle.. ismi daha nisanliyken bulmustuk.. Zeynep Nilay olcak kizimin adi.. bebislerimiz saglikla gelsinler insallah.. bazi bebekler ismiyle dogarmis.. acele etme iyi düsün canim..kac haftalik hamissin?

Benimde zilli bir kızım olucak.
2009 yılı kız yılımı ne çoğu arkadaşın kızı oluyor.
Kızımızın adını şimdilik eğer daha farklı ve güzel bir isim bulmazsak " ıçten Nida " düşünüyoruz.

kızlar benim 8 aylık bi oğlum var adı çağan.geçen gün birinden duydum kızının adını sudem koycekmiş hoşuma gitti.bide kızım olursa çağla koyucam ben çağanla çağla:teytey:

benimde kızım olucak inşallah :) Adını babası cinsiyeti belli olmadan koydu. Selin olucak bitanemizin adı.

Selin ismide çok güzel. ilk kızımın adını ta evlenmeden düşünmüştük. ama şimdi isim bulmakta zorlandım. sürekli tarıyorum. Ceren kalacak gibi... :))

ben doğurdum geçti ama eğer kızım olsaydı adını yonca yaren koyacaktık oğlum oldu yiğit efe oldu
fikir olsun diye yazdım a.s.

benımde kızım olsaydı sayet "Derin" koyacaktım adını. oglsum oldu ve "Görkem" koyduk adını

ben daha hamıle kalmadan kızım olursa ısmı Duru olsun dıyordum kı allah gonlume gore verdı
ama aklımdakı dığer isimde Beren di .. Beren ve Derin isimlerini de beğeniyorum. erkek te ise Ömer e karşı ayrı bir sempatim var.klasik bir isim ama ben çok beğeniyorum. hatta arzum onanın bir reklamımı ne vardı ama ömerrrr derdi :) o zaman içimin yağları erirdi :))

bende allah nasip kısmet ederse kızıma DURU ismini koyacağım yanına eğer güzel bir isim daha bulursam eklerim ama bulamassamda sadece DURU kalacak
ben cok seviyorum bu ismi

teşekkür ederiz fikre htiyacımız var. yaren ismini arkadaşım kızına koymuştu güzel bir isim.

benimkinin daha cinsiyeti belli değil ama erkek olacak gibi geliyo eşim koyarsa hasantahsin diye düşünüyodu ama ben istemiyodum sonra karışmadım felan bakalım nolucakCADIARZU

Hasan Tahsin asil bir isim... 18 haftalık olmuş anladığım kadarıyla bebişin göstermedi mi hala cinsiyetini...

Ben 9 ay boyunca isim aradım kafam allak bullak oldu hiçbir ismi beyenemiyordum
En son Beril koyduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…