istanbul bu sene atamalarda çok yüksek puanla kapattı önceden istanbul begenilmezdi 60 puanlı sınıfçının bile tayini çıkardı bu yıl baya popüler oldu istanbul
malesef resmen öğretmenlere gittiğiniz yerde 10 yıl biyere kıpırdamayacaksınız deniyo.sözleşmeli öğretmenlere zorunlu hizmet şartı getirilmediği sürece biz daha çokkk kalırız doğuda
bir sözleşmeli öğretmen olarak bu cümlenizi hiç beğenmedim..bir meslektaşımın bu tarz bir ayrım yapabiliyor olabilmesine çok kırıldım....rahatlamanız açısından söyluyeyim..4 yıldır istanbul en kötü yerlerinden birindeyim.bir yere gidemiyorum...okulun demirbaşı gibiyiz..herkes gidiyor ve sen hep aynı okuldasın...doğuda olup oradan gelemeyen çok sözleşmeli arkadaşım var...ama siz doğudan gelebiliyorsunuz...sizlerin bir yerlere gidebilme şansı var...son gelişmeleri söylüyeyim..artık bizlerede puan veriliyor.artık yeterli puanımız olabilirse ve bizlerde sizizn gibi yılımızı doldurduğumuzda tayin isteyebileceğiz.sanırım siz son gelişmelere üzüldünüz......cümleleri olumsuz bitirip kagrolu -sözleşmeli kavgası çıkarmak istemiyorum...hepimiz öğretmeniz ve işimiz eğitim olmalı...
söylemek istediğim kesinlikle ayırım yapmak değildi.aslında aynı sorundan bahsediyoruz evet ben kadroluyum ama okulumda bulunan sözleşmeli öğretmenler içinde üzülüyorum zorunlu hizmet şartı gelsin derken bunu istiyorum bende benimde birlikte başlayan öğretmen arkadaşlarım hala ne olacağını bılmeden çalışıyorlar.enazından zorunlu hizmet verilse yarın birgün kadroya geçtiklerinde zorunlu hizmetin bitmesi için 3yıl daha çalışmak zorunda kalmazlar.batıdaki öğretmenlerde zorunlu hizmeti bitirmek için tayin isteyebilecek duruma gelirler.yanlış anlaşıldıysam yinede kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?