• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 il dışı yer değiştirme

canım üzülme inş gidersin. Benim branş ingilizce. Puanım 66. Umarım olur :( olmazsa üzülecem valla

canım bu puanla bence içanadolda zorunlu hizmet bölgeleri yazarsan gelir diye düşünüyorm ama şöle bişi var gecen sene daha iyi ve daha çok okul vardı gercekten cok sinirleniyorum öğretmnleri mutsuz yapabilmek için bu miili eğitim elinden geleni ardına koymuyor

Son düzenleme:
sultangazi nasıl bir yer cnm biz biraz da güvenli ve kiraların uygun oldugu bir semt isityorz özellikle anadolu yakası kartal pendik çekmeköy tuzla yazmayı düşünüyorum ama bana yardımcı olursan sevinirim bebiş

ben 11 yıldır burdayım.bana göre güvenli.tv ye takılma abartıyorlar.ben sultançiftliğindeyim.kiralar 500 civarı.bizim bura sakin.daha çok göç edenlerle dolu.çoğunluk karadeniz ve doğu tabiki.ayrıca bulgar göçmenleri.yardımcı olabileceğim bir konu varsa yardım ederim.Allah kolaylık versin herkese...

ayrıca istanbyul da yasayan ark lar hangi semtlerde kiralar daha uygun olur yardımcı olurkarsa sevinirim

kızlar eskişehir kütahya gebze taraflarını da düşünmeye başladık ama puan 57 olur mu ki

2007 yılında kocaeli puanlarına yakın puanınız ama kutahya falan cok yukseklerde bu sene az okul acıldıgını hesaba katarsak 57 puan bıraz düşük gibi ama yınede belli olmaz şans işi biraz umarım istediğiniz yer olur

Esenler İÖO Sultangazide değilmiş internetten baktım .Adres: Fatih Mah. HAmidiye CAd. 242. Sok No:17 Esenler / İSTANBUL
burda esentepe var.orhan gazi açık değil mi güzel ve yeni bir okul.ayrıca yunus emre.hacı mehmet cingilde de açık olabilir,ali cevat özyurt çok güzel.cebeci iöo da güzel.

mrb yeni üye oldum siteye. ben de il dışı tayin isteyeceğim. zorunlu hizmetim henüz bitmedi. 44 puanım var ve branşım edebiyat. karamana kadar olan bölgenin 2. bölgelerini yazdım. hayırlısı artık. ümidim yok:çok üzgünüm: ama ümit de fakirin ekmeği...

mrb yeni üye oldum siteye. ben de il dışı tayin isteyeceğim. zorunlu hizmetim henüz bitmedi. 44 puanım var ve branşım edebiyat. karamana kadar olan bölgenin 2. bölgelerini yazdım. hayırlısı artık. ümidim yok:çok üzgünüm: ama ümit de fakirin ekmeği...

olur inşalah cnm

tercihleri yapan arkadaşlar hangi tercihlere yerleştirildi buradan paylaşabilrsiniz bugün son günümzdü umarım hepimize iyi yerler gelir

Mrb ben 55 puanla(inglzce) çok iyi yerler istedim ve çok üzgünüm. Çünkü ölü tercihlerim var ve ümitsizim

arkadaşlar benim eşimde uşakta bi okul yazdı acaba nasıl biyer uşak bilgisi olan varmı kiralar nasıl

Back