• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 il dışı yer değiştirme

TAYıNıM ÇIK - MA - DI....ve bu benim doğuda 4.yılım mardinde

benimde çıkmadı 99 puanla antep 92 puanla eşim urfa yazdı ıkımızınde cıkmadı:( sınıf öğretmenlerine allah yardım etsin:Saruboceq:

57 puanla afyon iscehisar istanbul çıkmadı halbuki tam tersi afyıon zor ist kolay olur diye düşnüyordum hayırlısı olsun

galiba tayini çıkan olmamış, ben de eşimde sınıf öğretmeniyiz, batıda bir ilin ilçesinde zorunlu hizmeti tamamlıyoruz, bu yıl itibariyle bitiyor, seneye bakalım bizim de çıkacakmı, sınıfçıların işi çok zor valla

bizim okuldan matematik öğretmeni 106 puanla silivriye gitti

sanırım branşların işi daha kolay çokoprens..

benım 116 puanım var ve hala kocaelınden ıstanbula gelemıyorum...

allah yardımcımız olsun ınsallah..

Mrb benim tayinim Kırşehir merkez kasabasına çıktı. Çok üzüldüm çünkü kasaba olduğunu bilmiyordum. Adeta yıkıldım. Branşım ing ve 55 puanla orası geldi. Ben napcam? Çünkü 38km merkeze..:( Arkadaşlarım doğudan kurtuldun ne güzel diyorlar ama ben sevinemiyorum bi türlü kasaba olduğunu düşündükçe...

istanbul bu sene atamalarda çok yüksek puanla kapattı önceden istanbul begenilmezdi 60 puanlı sınıfçının bile tayini çıkardı bu yıl baya popüler oldu istanbul

istanbul bu sene atamalarda çok yüksek puanla kapattı önceden istanbul begenilmezdi 60 puanlı sınıfçının bile tayini çıkardı bu yıl baya popüler oldu istanbul

malesef resmen öğretmenlere gittiğiniz yerde 10 yıl biyere kıpırdamayacaksınız deniyo.sözleşmeli öğretmenlere zorunlu hizmet şartı getirilmediği sürece biz daha çokkk kalırız doğuda:delphin:

bnm istanbul tutmadı havada karada gidersin diğer yerlere şansın yok diyorlardı ama kendi memleketime cıktı biraz nasip kısmet işi heralde bnm de cıkan yer kasaba ama merkeze yakın ulaşımı olması güzel ankarada görev yapıyordum herkesin istediği yer ama inanın ulaşım acısından cok sıkıntılıydı kimi zaman evimize gitmek için arkadaslarla birlikte otostop cektiğimiz bile oldu ki ankara başkentte sabah 6 bucukta servise bin akşam 5 i bekle eger merkezde işin varsa otostop cekiyorduk arkadaşlar tayini cıkan ark lara hayırlı olsun diyorum olmayanlara da hayırlısıyla seneye atanır inşallah diyorum

istanbula tayinim çıktı branş ing. puan 75. bu arada diğer tercihlerime 225 122 puanlarla alınmışlar şok oldum..

malesef resmen öğretmenlere gittiğiniz yerde 10 yıl biyere kıpırdamayacaksınız deniyo.sözleşmeli öğretmenlere zorunlu hizmet şartı getirilmediği sürece biz daha çokkk kalırız doğuda:delphin:

bir sözleşmeli öğretmen olarak bu cümlenizi hiç beğenmedim..bir meslektaşımın bu tarz bir ayrım yapabiliyor olabilmesine çok kırıldım....rahatlamanız açısından söyluyeyim..4 yıldır istanbul en kötü yerlerinden birindeyim.bir yere gidemiyorum...okulun demirbaşı gibiyiz..herkes gidiyor ve sen hep aynı okuldasın...doğuda olup oradan gelemeyen çok sözleşmeli arkadaşım var...ama siz doğudan gelebiliyorsunuz...sizlerin bir yerlere gidebilme şansı var...son gelişmeleri söylüyeyim..artık bizlerede puan veriliyor.artık yeterli puanımız olabilirse ve bizlerde sizizn gibi yılımızı doldurduğumuzda tayin isteyebileceğiz.sanırım siz son gelişmelere üzüldünüz......cümleleri olumsuz bitirip kagrolu -sözleşmeli kavgası çıkarmak istemiyorum...hepimiz öğretmeniz ve işimiz eğitim olmalı...

bir sözleşmeli öğretmen olarak bu cümlenizi hiç beğenmedim..bir meslektaşımın bu tarz bir ayrım yapabiliyor olabilmesine çok kırıldım....rahatlamanız açısından söyluyeyim..4 yıldır istanbul en kötü yerlerinden birindeyim.bir yere gidemiyorum...okulun demirbaşı gibiyiz..herkes gidiyor ve sen hep aynı okuldasın...doğuda olup oradan gelemeyen çok sözleşmeli arkadaşım var...ama siz doğudan gelebiliyorsunuz...sizlerin bir yerlere gidebilme şansı var...son gelişmeleri söylüyeyim..artık bizlerede puan veriliyor.artık yeterli puanımız olabilirse ve bizlerde sizizn gibi yılımızı doldurduğumuzda tayin isteyebileceğiz.sanırım siz son gelişmelere üzüldünüz......cümleleri olumsuz bitirip kagrolu -sözleşmeli kavgası çıkarmak istemiyorum...hepimiz öğretmeniz ve işimiz eğitim olmalı...

söylemek istediğim kesinlikle ayırım yapmak değildi.aslında aynı sorundan bahsediyoruz evet ben kadroluyum ama okulumda bulunan sözleşmeli öğretmenler içinde üzülüyorum zorunlu hizmet şartı gelsin derken bunu istiyorum bende benimde birlikte başlayan öğretmen arkadaşlarım hala ne olacağını bılmeden çalışıyorlar.enazından zorunlu hizmet verilse yarın birgün kadroya geçtiklerinde zorunlu hizmetin bitmesi için 3yıl daha çalışmak zorunda kalmazlar.batıdaki öğretmenlerde zorunlu hizmeti bitirmek için tayin isteyebilecek duruma gelirler.yanlış anlaşıldıysam yinede kusura bakmayın

söylemek istediğim kesinlikle ayırım yapmak değildi.aslında aynı sorundan bahsediyoruz evet ben kadroluyum ama okulumda bulunan sözleşmeli öğretmenler içinde üzülüyorum zorunlu hizmet şartı gelsin derken bunu istiyorum bende benimde birlikte başlayan öğretmen arkadaşlarım hala ne olacağını bılmeden çalışıyorlar.enazından zorunlu hizmet verilse yarın birgün kadroya geçtiklerinde zorunlu hizmetin bitmesi için 3yıl daha çalışmak zorunda kalmazlar.batıdaki öğretmenlerde zorunlu hizmeti bitirmek için tayin isteyebilecek duruma gelirler.yanlış anlaşıldıysam yinede kusura bakmayın

öyle düşünmüyor olmanıza çok sevindim...sert çıkıp sizi kırdıysam kusura bakmayın...güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle...

Back