2009 il dışı yer değiştirme

hbyrm off ya o puanla nasıl çıkmadı sana?? Sen 2.bölgeleri istemedin mi o puanla?? 2. bölgelerin çıkması gerekmezmi? Hep il merkezi mi istedin cnm? Benim durum vahim o zaman..1 sene daha çekemem buraları gitmem gerek

hbyrm off ya o puanla nasıl çıkmadı sana?? Sen 2.bölgeleri istemedin mi o puanla?? 2. bölgelerin çıkması gerekmezmi? Hep il merkezi mi istedin cnm? Benim durum vahim o zaman..1 sene daha çekemem buraları gitmem gerek

canım ben sadece 2. bölgeleri yazmıştım ama maalesef işte kısmet deilmiş çıkmadı..sana önerim tercih edeceğin bütün okulları tek tek ara senden daha yüksek puanla tercih edecek olan var mı sor istersen. inşaallah çıkar sana tatlım ...sen nerede çalışıyosun??

kızlar internetimde sorun oldugu için ilsis acılmıyor ya sizde de var mı öle problem

nihayet ilsis açıldı bütün gün açılmamıştı ama..
ya bana yine hüsran görünüyo kızlar mersin erdemli istiyorum ama sadece bir okul açık..eşim sözleşmeli olduğundan belki gelemez diye ailemin yakınında bi yer istiyorum enazından..bakalım kısmet..
bu arada branşım ingilizce puanım 71 ve 4 yıldır mardinde çalışıyorum..artık yeter ya artık mersin istiyom bennn

çok şükür bugün sistem rahatladı ve seri açılıyo,ben de görsel sanatlar(resim)öğrt.yim,96 puanla bolu ve düzce merkezi isticem inşallah hayırlısı..şansım vardır umarımCADIARZU

canım puanım 54 tü bugün baktım 57 olmuş kafam karıştı üzümü ye bağını sorma demişler ama bnm şansım nasıl istanbul için acaba

istanbul un semtlerine göre değişiyor.sultangaziye bak.istersen okul adı da veririm.

sultangazi nasıl bir yer cnm biz biraz da güvenli ve kiraların uygun oldugu bir semt isityorz özellikle anadolu yakası kartal pendik çekmeköy tuzla yazmayı düşünüyorum ama bana yardımcı olursan sevinirim bebiş

aslında bu topice takılıp birbirimize yardımcı olabiliriz ama sayımız az sanırım

TEOLOG,tercih yaparken puanlar yılsonu itibariyle baz alınıyor,yani şu an ki puanlarımız değil,bundan dolayı tercih sayfamızda görünen puanımız doğru,umarım isteyen herkesin gönlüne göre olur,gerçekten şans ve kısmet:dance:

doğu konusunda yardımcı olabilirim. Ben hayal kırıklığına uğradım açılan yerler çok az

doğu konusunda yardımcı olabilirim. Ben hayal kırıklığına uğradım açılan yerler çok az

malesef bizde aynı bir sene , bır sene daha genclığimiz heder oldu burlarda 4.yılım ama ne zaman burdan gıdecegımı bılememek cok canımı sıkıyor şubatta öğrenım durumundan gıdemedım şimdide okullar cok az buda demek oluyorkı puanlar cok yukselecek yanı olduğumuz yerde kaldık allah sabır versin hepimize:çok üzgünüm:

canım üzülme inş gidersin. Benim branş ingilizce. Puanım 66. Umarım olur olmazsa üzülecem valla

enazından branş sizinki gerçi busene sizede baya az okul açılmış ama bizim sınıf üstelik zor yani...

Senin puan kaç Ceygül? Yaa benim işimde çok zor. Napcam bilemiyom. Suçumuz hemen bi eş bulup gitmemek mi biliyom..

99 benim ama sınıf için çok zor boşu boşuna evlenme özür grubu da sorunlu şuanda kesin diye bişey yok yani

Senin puan kaç Ceygül? Yaa benim işimde çok zor. Napcam bilemiyom. Suçumuz hemen bi eş bulup gitmemek mi biliyom..

merhaba canım. daha önceki sayfalarda kaş'ı sormuşsun başka paylaşımlarda yazılabilecek bir yer olduğunu okudum. söyleyeyim dedim.
biz de isteyeceğiz. önce eşim isteyecek ben zorunluya tabiyim.
126 puan manisa-akhisar
hepimizin gönlünce olsun.
ama okullar cidden rezalet ildışı ATAMAMA olmuş...
bu arada eşimin branş edebiyat benim türkçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…