2009 Haziran bebeklerinin Montessori Eğitimi Çalışmaları

aaaaa
birsürü yeni arkadaşımız olmuş negüzel hoşgeldiniz
saadetcim babamız 2-3 ay önce oynasın diye 3 tane kumaştan küpler almış her yeri farklı renk.fikir olsun diyerekten koyabilirim isterseniz.

yoo saadetcim ben baştatada yazmıştım tatlım görmedin sanırım eşime bu kartlardan yapıcam çocuğun eğitimi için gene çok bilmişlik yapıp başladı bizim zamanımız diye bide bilse ne olduğunu ne için olduğunu gam yemicem bilmeden ötüyo sanki o bakıyo o ilgileniyo çocukla sinir ediyo beni ona kalsa çocuk ot gibi büyüsün :eek:klava:

aaaaa
saadetcim babamız 2-3 ay önce oynasın diye 3 tane kumaştan küpler almış her yeri farklı renk.fikir olsun diyerekten koyabilirim isterseniz.
koy canımm ben bakarım fikir edinmek adınaaa
yoo saadetcim ben baştatada yazmıştım tatlım görmedin sanırım eşime bu kartlardan yapıcam çocuğun eğitimi için gene çok bilmişlik yapıp başladı bizim zamanımız diye bide bilse ne olduğunu ne için olduğunu gam yemicem bilmeden ötüyo sanki o bakıyo o ilgileniyo çocukla sinir ediyo beni ona kalsa çocuk ot gibi büyüsün :eek:klava:

aa evet pardon canımmm a.s.
boşver canım sen eşiniii
fırsatın old. yap canımmm
bu kartlar inan daha çok kolaylarıı
biraz büyüsünlerrr onlar için çok gzl el,göz,vücut vb,,, geliştircek çok eğlence li materyaller varrr
bakmışındır belkii linklereee kaydirigubbakcemile5

Merhaba bende haziran annesiyim Kızım 3 haziranda doğdu bende aranıza katılmak istiyorum.Nasıl daha önce görmedim bu konuyu?

Merhaba bende haziran annesiyim Kızım 3 haziranda doğdu bende aranıza katılmak istiyorum.Nasıl daha önce görmedim bu konuyu?

hoşgeldinizz..olsun bizde yeni yeni ısınıyoruz konulara zaten...:)

herbir tarafı farklı renkli küpler iyi fikir.(birden fazla kişiden alıntı yapmayı beceremediğimden alıntı yapamadım arkadaşım kusura bakma olurmu?)

bide şey yapabiliriz arkadaşlar.bir blogda okumuştum.farklı kumaşlardan oluşan kitap yapmıştı annesi bebişe.6 aylıktı bebiş...yani kadife,penye vss.den oluşan kitap gibi bir materyal.sayfasayfa çevirip dokunuyo bebiş.hemde tanıtıyosunuz..

evet baktım canım çok güzel eğitimi için kolaylık ve zeka gelişimindede etkili aman o ne derse desinb ben bi yapaytımda o beğenmesin

aaaaa

Cnm eklersen memnun olurum
Şeniz

Cnm sen boşver eşini ya, gene kendi bildiğini yap...

hoşgeldiniz kızlar bende hemen bi bebek dergisi alıp bide karton alıp yapıcam ve kızıma oynatarak anlatıcam bence çok faydalı olucak herşeyleri öğrenecekler bunlarla hatta kendileri bizden öğretmemizi isticek
saadetcim emelcim burcucum kartlarınız çook güzel olmuş ayşecim seninkide yavaş yavaş adım adım öğrenecekler bizim ülkemizde böle eğitimler yok malesef yurtdışında eğitim çok güzel imkanım olsa gönderirdim valla :)

Sağol cnmmm, kolay gelsin

evett canımmmm
kaliteli bi eğitimmm :lepi:

hoş geldin canımm..bekliyorum canımmm paylaşımlarınııı

Eline sağlık canımmm
çok gzl olmuş yanlız ilk etapta bi kartonda az sayılı resim olması bebeğin anlayabilmesi için daha uygun diye düşünüyorumm :ecrin_bebek:
Uyku materyalini Gündüz uyumadan anlatırsın koyarsın beşiğinin yanına canımm
ben öyle yapıyorum..Oyun materyalimiz oyuncaklarının old. yerde.
Beslenme mamamızı yediğimiz yerde vb..

hmm evet olabilir cnmm, sağolasınnn
Şeniz
kızlar ben hiç duymadım valla montessori eğitimi falan???
ama kim bebeğine ne yapmak istiyorsa neyin daha faydalı olacağını düşünüyorsa onu yapar..
öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi..

Şeniz

hoşgeldin arkadaşımm
tabiki canımmm fikirlerini ve materyallerini bekliyoruz

hoşgeldinizz..olsun bizde yeni yeni ısınıyoruz konulara zaten...:)

herbir tarafı farklı renkli küpler iyi fikir.(birden fazla kişiden alıntı yapmayı beceremediğimden alıntı yapamadım arkadaşım kusura bakma olurmu?)

bide şey yapabiliriz arkadaşlar.bir blogda okumuştum.farklı kumaşlardan oluşan kitap yapmıştı annesi bebişe.6 aylıktı bebiş...yani kadife,penye vss.den oluşan kitap gibi bir materyal.sayfasayfa çevirip dokunuyo bebiş.hemde tanıtıyosunuz..
süper canımmm
hadi sen yap bizde yapalımm bakalımm nasıl yaptığınaa

ii akşamlar
saadet canım bu montessori yi tesadüfen bulmuştum nette gezerken size
önerdigimde bu kadar ilgileneceginiz aklıma gelmemişti tam okuyamadımda zaten nedir diye
bol bol vaktimiz var bi bakalım iyi bişeyse şu montessorğ bende başlım çalışmalara
sanada teşekkür ederim bu sayfayı açtıgın için fikir ediniriz

Son düzenleme:
Kızlar kumaştan kitap yapıyrum, int. ten kumaş kitap diye arattırdım onlara benzer bişi olucak sanırım, hele bi bitsin eklerim :))))

kolay gelsin burcu..
bende annemden istedim yapmasını.anlattım o yapıp göndercek:)
dün kitaplarım geldi en sonunda .okumaya başladım gece.zaten uykusuzdum.bari kitap okuyarak ayakta kalayım dedim.diğer türlü yatıyorum 20 dk geçmeden uyanıyor.ne tam dalmış oluyorum.sinirleniyorum ..bole daha ii olucak.uyumucam bende....

maria montessori yöntemiyle çocuk eğitimi sanatı
harika çocuk ansıl yetiştirilir. tim seldin
bebek bakım sorunlarına mucize çözümler..

kolay gelsin burcu..
dün kitaplarım geldi en sonunda .okumaya başladım gece.zaten uykusuzdum.bari kitap okuyarak ayakta kalayım dedim.diğer türlü yatıyorum 20 dk geçmeden uyanıyor.ne tam dalmış oluyorum.sinirleniyorum ..bole daha ii olucak.uyumucam bende....

canım okuduklarını bizlede paylaş

kumaş kitabı nasıl yapıyorsunuz kızlar ? birde nasıl faydası olucak bebişlere ?
elde dikişlede olurmu, ben dikiştende anlamam da :uhm:

kolay gelsin burcu..

süpersin canım kaydirigubbakcemile5
kumaş kitabı nasıl yapıyorsunuz kızlar ? birde nasıl faydası olucak bebişlere ?
elde dikişlede olurmu, ben dikiştende anlamam da :uhm:

cnm farlı dokudaki, renkdeki kumaşları bir araya getirip kitap gibi sayfa sayfa yapılıyordu sanırım
bnde temin etsem yapcam koyarım ozmn

bide ben lapbook gördüm yapmışlar harikaa
ama braz daha büyümeleri lazımm

zuzum yaa şuu şekiileri koymadın canım
bi ara eklesene bakımm
yapcamm ireme bşyler de kumaşlarla..

X