2009 Haziran bebeklerinin Montessori Eğitimi Çalışmaları

Buda babamızın aldığı kumaş küpler üst üste diziyorum koyuyorum önüne önce uzun uzun bakıp eliyle yıkıyor çok hoşuna gidiyor.
belki dikebilirsiniz fikir olsun diye koydum canlarım

5944.jpg
[/url][/IMG]

havvacım gerçekten süperr tam materyal işte :))
markası ne cnmm bizde alalımmm jokerde var mıdır acep CADIARZU

acaba bi markası var mı canım? netten ne diye araştırmalıyım acaba?

kızlar ikea da var ben görmüştüm ordan alabilirsiniz çok güzelde parmak kuklaları var ben bi kaç hafta önce gittiğimde acayip bi indirim vardı 1tl ydi almıştım bişeyler bi bakın derim ikea ya

Kızlar kumaştan kitap yapıyrum, int. ten kumaş kitap diye arattırdım onlara benzer bişi olucak sanırım, hele bi bitsin eklerim :))))

benim oğluşumada ananesi almış kmaş kitap her sayfasında değişik hayvanlar var her sayfada çıngırak düdük fln var bide kumaş dokuları değişik değişik şıkırtılı bide içine naylon koymuşlar sanırım annem mothercare dan almış güzel bişeygazatelere dergilere fln saldırdığında eline hemen kitabını veriyorum okuyooo:kahve::kahve:

Merhaba bende haziran annesiyim Kızım 3 haziranda doğdu bende aranıza katılmak istiyorum.Nasıl daha önce görmedim bu konuyu?

ya sorma hayatım bende geç buldum çok pişmanım hamileyken nasıl keşfedemedim diyede kendime kızıyorumm:eek:klava:

acaba bi markası var mı canım? netten ne diye araştırmalıyım acaba?

havvacım gerçekten süperr tam materyal işte :))
markası ne cnmm bizde alalımmm jokerde var mıdır acep CADIARZU

evet süper materyalmiş..
bende bekliyorumm markasını:)

dünürüm çok güzelmiş küpler , bizde alalım
hadi yaz bekliyoruz hepimiz :)

kızlar ikea da var ben görmüştüm ordan alabilirsiniz çok güzelde parmak kuklaları var ben bi kaç hafta önce gittiğimde acayip bi indirim vardı 1tl ydi almıştım bişeyler bi bakın derim ikea ya

benim oğluşumada ananesi almış kmaş kitap her sayfasında değişik hayvanlar var her sayfada çıngırak düdük fln var bide kumaş dokuları değişik değişik şıkırtılı bide içine naylon koymuşlar sanırım annem mothercare dan almış güzel bişeygazatelere dergilere fln saldırdığında eline hemen kitabını veriyorum okuyooo:kahve::kahve:

ya sorma hayatım bende geç buldum çok pişmanım hamileyken nasıl keşfedemedim diyede kendime kızıyorumm:eek:klava:

yeni gördüm kızlar kusura bakmayın
neslihan arkadaşım doğru yazmış IKEA dan almış indirmi varmış 1 tl lik parmak kuklalardan da almış.

aynen bende kızlar.
hamileyken sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyordu herhalde.hamilelikle ilgili herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyodum.sanki hiç doğmucakmış gibi kuzucuk..
neresinden dönsek kardır dicez napalım:KK43:

zuzu çok teşekkürler.
sünger küp ve parmak kuklalardan bizde aldık.parmak kuklaları daha açmadım.ama küpler en sevdiğimiz oyuncağımız oldu..devirmekten çokk hoşlanıyo alya.birde gel oyna'dan ahşap oyuncak aldım..onuda birkaç ay sonra oynayabilr daha.birkaçtane daha alıcam ahşap puzzle'lardan.çünkü erzuruma taşıncaz gelecek ay orda bulamam diye.

oh oh ne gzl oynasın alya bebek
ben alamadım ya burda ıkea yok :KK43:
sitesi kargo flanda yollamıyor sanırım ..

sorma canım pek bakamıyorum bloğuma,buraya
ailem varda
bende fırsattan istifade tadını çıkarıyorum
biz dün akşam okudum alyayı takipteyiz canımm
maşallah kocaman olmuşşş
iremden mutlusu yok keyfi yerinde çok şükür anneanne ve dedesiyle :ecrin_bebek:

sorma canım pek bakamıyorum bloğuma,buraya
ailem varda
bende fırsattan istifade tadını çıkarıyorum
biz dün akşam okudum alyayı takipteyiz canımm
maşallah kocaman olmuşşş
iremden mutlusu yok keyfi yerinde çok şükür anneanne ve dedesiyle :ecrin_bebek:

ohh ohh sizde bizim gibi anneanne-dede bayramı yaşıyosunuz demekki..
keyfini çıkarın :))
blogdada yeni haberlerinizi bekliyoruz alya'yla...
maria montessori yöntemiyle ''çocuk eğitim sanatı'' kitabını bitirmek üzereyim.bitsin yazıcam bişeler..
bizim ay grubumuz için daha aktiviteler erken olarak görülüyor ama en azından çevre düzenlemelerini yapabiliriz evimizin..

evet cnmm braz zaman var ama bilgi edinmek adına gzl
bende harika çocuk nasıl yetiştiriliri okuyorum şuan
oh oh sizde iyiymişsinizz
öpüyorum alyayı

Selam kıslar bende temmuz annesiyim çok tatlı bir oğlum var 6,5 aylık bende hemen başlayacağım çalıştığım için ürünleri tedarik edip hazırlamam zaman alıcak ama eşiminde yardımıyla en kısa zamanda yapıcam bir gün bile vakit kaybetmemek lazım kitabıda alacağım
Acaba Türkiyede bu eğitimi veren eğitim kurumları varmı bilgisi olan varmı??

X