Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba bi markası var mı canım? netten ne diye araştırmalıyım acaba?
Kızlar kumaştan kitap yapıyrum, int. ten kumaş kitap diye arattırdım onlara benzer bişi olucak sanırım, hele bi bitsin eklerim :))))
Merhaba bende haziran annesiyim Kızım 3 haziranda doğdu bende aranıza katılmak istiyorum.Nasıl daha önce görmedim bu konuyu?
acaba bi markası var mı canım? netten ne diye araştırmalıyım acaba?
havvacım gerçekten süperr tam materyal işte :))
markası ne cnmm bizde alalımmm jokerde var mıdır acep CADIARZU
evet süper materyalmiş..
bende bekliyorumm markasını:)
dünürüm çok güzelmiş küpler , bizde alalım
hadi yaz bekliyoruz hepimiz :)
kızlar ikea da var ben görmüştüm ordan alabilirsiniz çok güzelde parmak kuklaları var ben bi kaç hafta önce gittiğimde acayip bi indirim vardı 1tl ydi almıştım bişeyler bi bakın derim ikea ya
benim oğluşumada ananesi almış kmaş kitap her sayfasında değişik hayvanlar var her sayfada çıngırak düdük fln var bide kumaş dokuları değişik değişik şıkırtılı bide içine naylon koymuşlar sanırım annem mothercare dan almış güzel bişeygazatelere dergilere fln saldırdığında eline hemen kitabını veriyorum okuyooo
ya sorma hayatım bende geç buldum çok pişmanım hamileyken nasıl keşfedemedim diyede kendime kızıyorummklava:
ya sorma hayatım bende geç buldum çok pişmanım hamileyken nasıl keşfedemedim diyede kendime kızıyorummklava:
saol saadetcim.oh oh ne gzl oynasın alya bebek
ben alamadım ya burda ıkea yok
sitesi kargo flanda yollamıyor sanırım ..
sorma canım pek bakamıyorum bloğuma,buraya
ailem varda
bende fırsattan istifade tadını çıkarıyorum
biz dün akşam okudum alyayı takipteyiz canımm
maşallah kocaman olmuşşş
iremden mutlusu yok keyfi yerinde çok şükür anneanne ve dedesiyle :ecrin_bebek: