• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Saadetçim çok ciciler bebişin sağlıkla giysin inekli alt açmanın aynısının sarısını beğendim 35 tl dedi kız kıyamadım almaya sen kaça aldın?

sğlunnnn kızlarrrr hepinizee tşekkeürrr ederizzz amin inşşş cnmmm kullanmakda nasip olurr hepimizeee

pınarcımmm ne 35 iii yaa yuhhhh
alhanada 25 demişlerrr
ben burda 15 diii 13 eee aldımmmm
cnmmm yaaa niyee o kadar pahalııı sölüolarkiiii böleee anlamadımm

bitanecikk yavruma aldıklarım :ecrin_bebek: :nazar: yazlık battaniyemizz

inekli minderimiz ve yastığımız

my.php
[/URL][/IMG]

canım aldıkların çok güzel güle güle giysin bebişin.....SAĞLIKLA İNŞALLAH...birşey soracağım ALT AÇMA MİNDERİNİ nerden aldın? bende şanlıurfadayımda :))

Ben çok beğenmiştim kapalıydı mağaza ertesi gün gittim annem çok pahallı alma dedi iiiki almamışımm 3 tane fiyatına 1 tane alacakmışım kemeraltına bakarım ordaucuzdur belkiii

saadetcim ne tatlı aldıkların güle güle kullansın bebişin
sğl cnmmm zuzummmm

bitanecikk yavruma aldıklarım :ecrin_bebek: :nazar: yazlık battaniyemizz

inekli minderimiz ve yastığımız

my.php
[/URL][/IMG]

canım aldıkların çok güzel güle güle giysin bebişin.....SAĞLIKLA İNŞALLAH...birşey soracağım ALT AÇMA MİNDERİNİ nerden aldın? bende şanlıurfadayımda :))

cnmm balıklı gölün orda ara sokak varyaa haniii
dükkanlarrr falannnn
ögm ydiii sanırımm adııı dükkanınnn
urfalımısın iş icabı mı ordasınızzz

sğl cnmmm zuzummmm

cnmm balıklı gölün orda ara sokak varyaa haniii
dükkanlarrr falannnn
ögm ydiii sanırımm adııı dükkanınnn
urfalımısın iş icabı mı ordasınızzz

öğretmenim canım burda.. ama balıklı gölün oradaki ara sokaklardan hani puşi falan bir sürü şey de satılıyo kapalı çarşı gibi olan yer mi?

pardon akdas yanlışş sölemişimmm
özbek bebe diycektimmmm
canım balıklıı gölün oraya 100 metre kalaaa girişinee orda deva eczanesii varya hemen onunnn karşısındaki kaldırımınn ara sokağındaa
sağdaaa
3. yada 4. dükkann yazıoo zaten özbekkk diyeee
2 katlı bi dükkan tatlımmm

kızlar aldıklarınıza bayıldım çok güzeller inekli alt açmalarını nerden alıyorsunuz ya çok şirin bende almak istiyorum hiç gözüme çarpmadı...
bu arada bugün doktora gittik kızımı detaylı ultrasynda incelediler çok şükür çok sağlıklı 786 gr olmuş:)
boyunu dktr söylemedi ama 47 cm yazıo çok uzun geldi bana doğrumu acaba:)yanlış yere mi baktım ben:)

kızlar aldıklarınıza bayıldım çok güzeller inekli alt açmalarını nerden alıyorsunuz ya çok şirin bende almak istiyorum hiç gözüme çarpmadı...
bu arada bugün doktora gittik kızımı detaylı ultrasynda incelediler çok şükür çok sağlıklı 786 gr olmuş:)
boyunu dktr söylemedi ama 47 cm yazıo çok uzun geldi bana doğrumu acaba:)yanlış yere mi baktım ben:)

47 cm yanlıştır canım. Şöyle yap. Ultrason görüntülerin de FL diye bi bölüm vardır. Orda yazan rakamı 7 ile çarp tahmini boyu çıkmış olur a.s.

cnm çok şeker cicileri kızımızın maşallah..alt açma minderini ne ucuz almışsın burda 30 tl dedi almadım hem uyku setinin takımında var alt açması..

tşkür ederizz cnmmm
valla kızlarrr bende anlamadım ne kadar pahalı imişş sizinn oralardaaa
kargo masrafııınız ve para yollama masrafınız olmasaa sizeee alır yollardımmmm delikafadulden

Back