How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

slm kızlarrrrrrrr bende haziran anne adayıyım. yeni gördüm bu topiği aslında uzun süredir bu forumda üyeyim hep buralardayım ama bu topiği yeni keşfettim ve 2 gündür bıkmadan meleklerinizin cicilerine bakıyorum aman yarabbim ne güzel şeyler almış yapmış örmüşsünüz kızlar ellerinize sağlık rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah cümlemize.....
Bizimde nasipse bir kızımız olucak ilk bebeğimiz bizde her gördüğümüzü beğendiğimizi dayanamayıp alıyoruz bende paylaşırım sizlerle aldıklarımı burda.....

hoşgeldin fıstık hayırlı olsun cereninnn
tabi cnm sendee koy ceren hanımınn cicileriniii
bu arada 2009 haziran annelerii topiğimizdee varrr ordaaa bilgi paylaşımlarımızz oluyorrr
orayada katıl istersennn :1hug:

buyuk.th.jpg
kızlar oğluşumun yatağını aldık bugün 20 gün içinde gelecek bu takımın yatağı sadece..

hoşgeldin fıstık hayırlı olsun cereninnn
tabi cnm sendee koy ceren hanımınn cicileriniii
bu arada 2009 haziran annelerii topiğimizdee varrr ordaaa bilgi paylaşımlarımızz oluyorrr
orayada katıl istersennn :1hug:

hoş bulduk canımcım teşekkür ederim inşallah hayırlı olur ve rabbim kucağıma almayıda nasip eder cümlemizin tabii...
valla ben bir ara 2009 haziran anneleri topiğine baktım ama herkes artık birbirini bayadır tanıdığı için araya girmek istemedim ama gelirim tabii orayada bilmem öğrenmem gereken şeyler var mutlaka....

hoş bulduk canımcım teşekkür ederim inşallah hayırlı olur ve rabbim kucağıma almayıda nasip eder cümlemizin tabii...
valla ben bir ara 2009 haziran anneleri topiğine baktım ama herkes artık birbirini bayadır tanıdığı için araya girmek istemedim ama gelirim tabii orayada bilmem öğrenmem gereken şeyler var mutlaka....

gel cnm hemen kaynaşırsınnn sıcaktır haziran anişleriiii :CüvCüv:

bebişimin odasının fotoları
(bizim evimize gelmedi henüz, mobilyacımızın başka yerlere yaptıklarından fotoğraflar bunlar, tek farkı dolaptaki ve şifonyerdeki camlı bölmeler bizde yok, oralarıda mobilya olsun istedik)

y331.th.jpg

y34.th.jpg

y351.th.jpg

Son düzenleme:
canım çok güzel seninkide winie de poohlumu yerimseniben çok şeker gerçektenn..
inşallah güzel mutlu günlerde kullanırsın tatlım..

bebişimin odasının fotoları
(bizim evimize gelmedi henüz, mobilyacımızın başka yerlere yaptıklarından fotoğraflar bunlar, tek farkı dolaptaki ve şifonyerdeki camlı bölmeler bizde yok, oralarıda mobilya olsun istedik)

y331.th.jpg

y34.th.jpg

y351.th.jpg

çok güzel cnm iyi güzel günlerde kullanmak nasip olsun :nazar:

canım çok güzel seninkide winie de poohlumu yerimseniben çok şeker gerçektenn..
inşallah güzel mutlu günlerde kullanırsın tatlım..

ay bilemedim oceancım ordaki ayı karakterimiz winnie mii?? belkide odur, sen diyince dikkat ettim şimdi.
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım, birde evimize gelsin o zaman tam dekoruyla çekerim allah izin verirse..

çok güzel cnm iyi güzel günlerde kullanmak nasip olsun :nazar:

amiiin gamzeliiim çok teşekkür ederiimm.

Back