Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

aylinim hayırlı olsun güzelim aşırı şekilde tatlılar kendileri bide minikkuş içine girince dahada tatlı olurlarhihoyyyt Allahım hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin inşallah canım

aylincim güle güle kullanın çok gzl

aylin iyi günlerde kullanın inşallah
çok güzel :ecrin_bebek:

aylinim hayırlı olsun güzelim aşırı şekilde tatlılar kendileri bide minikkuş içine girince dahada tatlı olurlarhihoyyyt Allahım hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin inşallah canım

çok teşekkürler oğluşumun teyzeleri...
bi heves bi heyecan sormayın yaaa, içim içime sığmıyo..zaten heyecanlı bi yapım vardı artık kalbim gümbür gümbür atıyo, haziranı bekliyoruuuuuz sağlıklaa..
öpüyoruz hepinizi...

aylinim minik tosbaa mızın mobilyaları çok cici allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin kuzummmm dolabı çok kullanışlı görünüyo hem büyüyünce de kullanır gayet sadeeee çok beğendim

tosbaacim bebisin odasi hayirli olsun..
guzel guzel uyusun buyusun tatli odasinda

zezecim dolphincim minişleriniz o tatlı şeyleri güle güle kirletsinler sizde yıkayın emiiikaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canlarım Allah hayırlı günlerde giymeyi nasipetsin inşallah

Kizlar sizlerle oglusumun yatagini ve uyku setini paylasmak istiyorum. Biz oda yapmicaz, kendi odamizda uyucak bebisimiz insallah ilk 5-6 ay sonrasinda kucuk odamiz var, yatagini oraya goturcem ve orayi oda yapicam ama simdilik dedigim gibi bizim odamizda uyucak insallah. Esyalarini koymak icin sifonyer aldik. Dolaplar burda gomme dolap seklinde o yuzden dolaba gerek yoktu.

Uyku setini yeni aldim, oylesine yikamadan gecirdim gormek icin. Duvardaki hayvanciklari cok onceden almistim ama uyku setiyle uydu, cokta iyi oldu. Fakat duvara yanyana yapistirinca pek icime sinmedi gibi. Ne sekilde yapistirsam bilemedim. Bu konuda sizlerinde gorusunu almak isterim. Diger cicislerinide teyzesi yollucak yakinda insallah, sizlerle o zaman paylasirim... Bu arada resimleri telefonun kamerasiyla cektim o yuzden pek kaliteli degil. Insallah yakinda her birseyin fotosunu guzelce fotograf makinesi ile cekip koyucam tekrardan...

Bunuda yeni aldim oglumuza...

Son düzenleme:
Ayrica teyzosumuz yegenine asagidaki lacivert krem uyku setini ve birde krem rengi nevresim takimi (resmini bulamadim, bulunca koyarim) aldi ama yollamasini istemicem cunku yollama parasi ile bir tane daha boyle set alinir, o kadar pahali tutuyor yani.. Artik Turkiyeye geldigimizde alicaz insallah..

zeze canım valla senin oğluşunun bizim kızlardan eksik yanı olmuycak maşallah çok tatlı süslü kıyafetleriii inşallah güzel sağlıklı günlerde giydrirsin canım çok beğendim hepsi çok sevimli....
dolphin canım senin oğluşunun kıyafetlerinide çok tatlı sende güle güle giydir canım..
menzilgülü çok güselmiş beşiğniz inşalllah oğluşun hep huzurlu bi şekilde yatağında uyur annesini hiç üzmez sende iyi günlerde kullan tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…