How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

[Bkizlar hepinizinki cok tatli bayildim.. gule gule giydirin..giydirip tatli pozlar atin bize[/B]

sedacım narencim aldıklarınız çok tatlı.güle güle giysin melekleriniz.habire alıp duruyorum bende biri beni durdursun.çaok güzeller ama ya.bende biara koyarım .

naren maşallah kuzum ya ne ara aldın bunları kızım güle güle giysin içinde annesine cilveler işveler yapsın sağlıkla inşallahh bayıldım vallahi kızım olsun istedim bi annn

narenim ve sedacık minişlerin kıyafetleri çok hoş yaa canlarım Allah gülegüle günlerde giymek nasipetsin inşallah

1267.jpg
[/url][/IMG]
kızımın kıslık montu

orkiden çok tatlılar canım yaa özelliklede alt açma minderi çok tatlıııııı:ecrin_bebek: Allah hayırlı günlerde kullanmak nasipetsin canım

narencim
babanız gs li bir erkek fatma yapacak minik kızını galiba
hepsi çok hoş kızının bütün çeyizini gördük maaşallah
pembişler kızlara çok yakışıyor canımmmmmmmmmmmm
allah iyi günlerde giymesini nasip etsin

Son düzenleme:
seda,orkide ve ayşe..
kızlar aldıklarınız çok güzeller..
inşallah iyi günlerde kullanır bebekleriniz..

ayyy çok güzel benim kızım olucak ve kız elbiseleri çok güzel çok tatlı ben daha başlamadım almaya ama başlıcam artık bayıldım ya

slm kızlarrrrrrrr bende haziran anne adayıyım. yeni gördüm bu topiği aslında uzun süredir bu forumda üyeyim hep buralardayım ama bu topiği yeni keşfettim ve 2 gündür bıkmadan meleklerinizin cicilerine bakıyorum aman yarabbim ne güzel şeyler almış yapmış örmüşsünüz kızlar ellerinize sağlık rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah cümlemize.....
Bizimde nasipse bir kızımız olucak ilk bebeğimiz bizde her gördüğümüzü beğendiğimizi dayanamayıp alıyoruz bende paylaşırım sizlerle aldıklarımı burda.....

Back