2009 haziran annişlerinin göbek şovu

seda ve saadetcim sizin gobuslerede masallah..buyuyup gittiler ya masallah

sedacım özlemcimsaadetcim
maşallah göbüşler inmiş.cok güzelsiniza.s.

a.s. a.s. a.s.

seda ve saadetcim sizin gobuslerede masallah..buyuyup gittiler ya masallah

sağol canım,
valla hergeçen gün büyüyorlar valla
2hafta önce giydiğim kıyafetler artık olmuyor karın kısmı daraldı iyice

ayyy öylemi diyorsun sevindim vallaya inmesin daha inmesin

sedacım özlemcimsaadetcim
maşallah göbüşler inmiş.cok güzelsiniza.s.

saol tatlım :1hug:

[/url][/IMG]

heh ekledim
35+5 göbüşümüzzzz
2 gündür benim oğlan indi galiba aşağıya ne dersinizzzz????

sadoş yatsaydın canımmmmkaydirigubbakcemile3

çok tatlı duruyo göbüş ama indimi inmedimi böle bi duruşta nalayamadım kuzu naren gelsin o bakar kadın doğumcumuzzz

maşallah semocan maşallah göbişine kız deli biraccık inmiş ama çok diil artık yavaş yavaş iniyo sanırım pıtırcık çağtoşşş

ya eşim bile farketti biliyonmu didoş indimi aşağıya göbeğin bi garip dedi
bende inceledim anammmmmm inmiş şok oldum du bakalım annem ggelsin yorumu ne olcak anlarız

ya semoş evet benimde bituhaf oldu ama nasıl biliyonmu göbişimin en altı yumuşacık oldu birden bire noldu anlamadım pamuk gibi aşağı taraf çok komik bugün yine karının biri ikizmi dedi zaten hastanede ağzına bitane yumruğu patlatcaktım gerçi o tarz bişey ama neyseeeeedelikafadulden

he benim de yumuşadı elime tuhaf gedli birdennn şaşırdım dün gece allahım hergün yeni bişe çıkıyoo

öle diyenlere he de geç cenım ben öle yapıyom küçük göbüş diyenlere küçük diyom
az kalmış diyenlere az kaldı diyom nazar falan değer diye

semacım çok tatlısın maşallah çağatayımıza pek inmemiş tatlım göbeğin daha beni görsen 2.de olduğu için iyice aşağıda yapabilirsem koyayım resmimi valla yerlerdeyim ben :))))

Semacim masallah canim ,biraz inmis sanirim...

çok değil zaten azcık indi teysesiiiii
ay had, bakalım yola çıktı demekki oğluşummm

sedacım özlemcim sadetcim masallah göbişlere semoşcum sanada masallah inmeye baslamış bacım

indi demi ayşecim insin 1 hafta sonra hiç işim kalmıcak gelebiler yani alkisalkisalkis

semacım çok tatlısın maşallah çağatayımıza pek inmemiş tatlım göbeğin daha beni görsen 2.de olduğu için iyice aşağıda yapabilirsem koyayım resmimi valla yerlerdeyim ben :))))

saol canımcımmm
sen daha ii bilirsin 2n ci bebek ne de olsaaaaa
evet 2nciler daha erken inermişşş
bakalım daha 2 gün oldu zaten anca b kadarcık inebilir zavallım yolu uzun ve zor allahım ona da yardım etsinn

olmamış canım ben anlatim sana istersen
hizliresim .com a gir
gözata tıkla
yükle de
sonra forumlar 3 linkini kopyala
kk da mesaj yazdığımız yerde dağ resmi var oraya tıkla
orda çıkanı sil kopyaladığını yapıştı bitti

hakkaten heeeee maşallah kıssss inmiş
sende çok tontişleşmemişsin kuzu ikinci çocuk kolay değilll maşallah sana ve çınara canım

semacım maşallah göbüşüne ama inmiş sayılmaz o yolda ilerliyo ama birazcık inmiş artık zamanla inicek son halinide koyarsan bakarız aradaki farkı sende görürsün bizde

29ekim birazcık inmiş canım ama zamanla daha çok iner o buarada maşallah göbüşüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…