2009 haziran annişlerinin göbek şovu

kızlar ikinizinde inmemiş sakin olun daha çok var bize bu kadar erken gelmesinler zaten deliler
sedacım rahat ol kuzum gayet ii görünüyon

sedacıım masallah göbişine allahım sag salım meleklerımıze kavusmayı nasıp etsın...

özlem ve sedA MAŞ. GÖBECıKLERıNıZEE
çok şeker gözüküolar
bende koyum bakın bakalımm
bnmki ne alemdee

koy koy saadetcıım bakalım ıremımızede :)
göbişler şimdi çok tatlı görünüyorda dogumdan sonra nasıl olacak kımbılır?
içi bosalmıs cuvala dönecez iğğğğğ

37+6 :nazar: :nazar:
my.php
[/URL][/IMG]

alllaaahhh kızzz masallah ne güzel yayılmıssınız analı kızlı öyleee :))ama karnın ınmemeıs canım daha zamanın varrr sanırsam .

alhancım aslında indii sanırımm canlı gören herkes öle diyo ve bende farkediyorum bacağıma değiyor resmen otururncaa
:)
sanırım bu foto yanılttı brazzz

bende öyle artık dik oturamıyorum senin gibi yayılıyorum çünkü göbeğim resmen kucağıma oturuyor:))

yada bacaklarımı iki yana acarak oturuyorum ayyy bendaha 35.haftamdayımya :KK43:(

alhancım aslında indii sanırımm canlı gören herkes öle diyo ve bende farkediyorum bacağıma değiyor resmen otururncaa
:)
sanırım bu foto yanılttı brazzz

tabıı yayılınca yanılttınız bızıde :)))))ayakta durusun farklı olur canım.aman ınsede ınmsede cıkacaklar sonucta kuzucuklarımız

heyy maşallah ne güzel göbüşün var öyle valla inmiş sanki birazcık canım ama daha sivriydi sanki senin göbeğin biraz aşşağıya inmiş kalça felan yok sadece bi göbek yaaww ne güzel valla maşallah kız nazar değmesin

oyyyy çok tatlı yaa

sende benim gibi bitek göbekten ibaretsin

evet tatlım inmiş bencede çok anlamam ama göğsünden oldukça aşağı düşmüş

dur bende ekliyim barime

Özlemcim masallah inmis canim biraz göbegin...Benimkinde tik yok valla, o kadar da sancim oluyo, göbegin asagi inme sancilari , yine de yok bi numara benimkinde..inse de nefes alsam biraz dimi yani...

inmiş inmişşşşş masallah canım göbişine ve beişine.ınsallah dedıgın gıbı bırdahakı sefere meleklerımızle resım cekınırız..ayyy heyecan bastıı yaw yıne :)))

kızlar ikinizinde inmemiş sakin olun daha çok var bize bu kadar erken gelmesinler zaten deliler
sedacım rahat ol kuzum gayet ii görünüyon

özlem ve sedA MAŞ. GÖBECİKLERİNİZEE
çok şeker gözüküolar
bende koyum bakın bakalımm
bnmki ne alemdee
cok tskler kizlar...
biraz inmis bencede.. fazla deil..
kiloda almadigim icin hep ayni kosede sadece gobek yayin yapiyorum:roflol:

özloş sedoş ve sadoşşş maşallah tatlışlar göbiciklere özloşun biraz inmiş ama sedoşun pek inmemiş daha ama sadocanında hakkaten resimden dolayı bir yanılma payı var sanırsam çünkü yayılmış kendisi maşallah göbicikte napsın oda yayılmışşkaydirigubbakcemile3
ama hepinizde çook tatlısınız canlarım benim maşallahhhhhhh:nazar:

X