2009 haziran annişlerinin göbek şovu

29 Ekimcim :))
göbegin inmis canim masalah..Bu arada ismini ögrenebilir miyim mümkünse?

semacım karnın kız bebegi gibi duruyo erkek bebek sivri olur derler ama biraz inmiş karnın
29 ekim canım baya büyümüş senn göbüş maşallah

hakkaten heeeee maşallah kıssss inmiş
sende çok tontişleşmemişsin kuzu ikinci çocuk kolay değilll maşallah sana ve çınara canım

29ekim birazcık inmiş canım ama zamanla daha çok iner o buarada maşallah göbüşüne

29 ekimmm
masallah gobusune..

29 Ekimcim :))
göbegin inmis canim masalah..Bu arada ismini ögrenebilir miyim mümkünse?

semacım karnın kız bebegi gibi duruyo erkek bebek sivri olur derler ama biraz inmiş karnın
29 ekim canım baya büyümüş senn göbüş maşallah

saolun canlarım hepimize maşallah
nokta kadardı fasulyelerimiz:teytey: şimdi kocaman oldular nerden nereyeee Allahım hepimizin bebeklerini korusun bir avazda mı derler kurtarsın inşallah.

NİDACIM bu arada adım ÖZLEM tatım. Özlem bolluğu var bizde di mi? 29 ekim Çağanımın bana geldiği gün...

benimkimi kız göbüşü gibiiii sipsivri yawww benim karınnnn resimden öle çıktı heralde her haliyle erkek göbüşü hemide örnekkkk :)))))))

a.s. a.s. a.s.

semoşum maşalalh göbeciğine pek tatlı olmuş çağataycık

saol canımmmm iremimde öleee

semacım görüntü yanıltıcı olabiliyo. benim de herkez inmiş diyo ama kızımın başı hala yukardaymış.
bebek indiği zaman, mesanede ve pelvisde aşırı baskı oluyomuş ve göbek biraz içe çöküyomuş.
bence çok inmemiş gibi

ay müminebu sölediklerinin hepsini hat safhada yaşıyorum cicim
10 dk da bi wc deyim
başını oynamasını bile hissediyorum aşağılarda
ama tabi pazartesi dr söler indimi inmedimi

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

hala inmedi benmkiiii cok var galiba dimi kızlarrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
narennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

defnoşum kocaman olmuş gııııııııııı anammmmm seninkide inmemiş ohhhhh sana da daha varrrrralkisalkisalkis

[/URL][/IMG]
buda zehramın son hali güzel teyzelerii
bundan sonra kendisini görceksinizzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

binnurcum sedacım maşallah ikinizde ne güzel kıs anneleri olmuşsunuzzz

binnur canım ne güzel yeşillikmiş etrafın bıdığı yazın bol bol gezdirirsin oralardaa

tesekkürler semoşum yasemin özlem ve nidaaa:)a.s.
seda senin göbiş inmemeiş daha vaktin varrrr:)

binnur seniinki inmiş bugğn yarın dogurursun sen :)) sezaaryanla ama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…