hah şööle havvoşumm tombiller kervanına sende katıl ama kimse benim tahtıma aday olamaz anlaşıldımı sen bikere 100kilomusun hmmmm hayıııırrr ama ben tam 100kiloyummmm offf sölemesi bile bi tuhaf oluyo o yüzden herkes haddini bilsin zuzuş muzuş dinlemem anlaşıldımıııkaydirigubbakcemile3
yaw git işine semocan yaww patlicakmışmış gördük resmini heee patlıyon delikadın popo minnacık kalmış haa ama memişleri diyosan haklısın patlıyabilirler kuzucuk biraccığını bana veeerrr lüffeeeennnnn:Saruboceq: memişlerim çok komik duruyolar bu vücudaaaa-tatlicadiarzu-delüsün sen didoşum yaaa
bende tam 80 olmuşum 164 boyuma bakmadan şiştim şiştim patlıcam yakınca du bakalım oğluşum gelsinde belli olur nere aldık kilolarıı
73 kiloyum canım38 gün olduğunu düşünürsek zorlarsam yüz olur belki için rahat olsun canım en tobbik sensin kızma
büyümüş canım maşşallah bebegine
kocaman olmuş canım maşallah sana da bebeğine de
maşalah cnmmm kıznaaaa
hem büyümüş hemde asagıya inmiş sanki yasemincim maşallah size
teşekkür ederim semacım allah hepizin meleklerini korusunyasemincim maşallah sana ve kızına çok çok güzel görünüyosunuzzzz allahım nazarlardan saklasın
amin canım allah sanada göstersin bu mutlu günleriçok tatlısınıs darısı başımaa
oy oyy maşallah zeynebe büyümezmii ikinizde çok tatlısınız canım
41 kere maşallah
çok tatlısınıs darısı başımaa
teşekkürler tatlıma.s.tekrardan maş. göbüşeeee
kızım benm kardeşim cadı belki sen meleksindir
hakkat seda kardeimde sen gibi olsaydı ya burdaki muhabbetimiz i senle ama o varya offff cok bilmiş lafı dank die yapıstırır adama
valla bizim evde iki tane erkek ikizler var tecrübeyle sabit istemiyom ama rabbim hayırlısını nasip etsin tabikiii ama çok yakın ikizler kıs arkdaşlarım var onlar ıseverimm
kızzz maşallah göbüşüne hiç kilo alamışın zayıfsın minyon tipli güzel anne seni sadece göbüş var başkada bişey yok ayy ne güzelll
sedacım senin göbüşte pek kibar maşallah allahım senide nazardan saklasın çok tatlı çıkmışsın.
inşallah hayırlısıyla allahım o günleride nasip etsin bize,annişler maşallah göbüşlere ya ne kadar tatlılar öle yerim ben o göbüşlerin içindeki bebişleri.allah ım nazarlardan saklasın onları.Şurda 1 ay sora kısmetse bebiş resimlerini görcez buralarda
kız sizin o topik göbiklerinizi yiyim emi semoş,seda,vildan maşallah Allahım nazarlardan saklasın minişlerinizi tombillerim benim ama kimse benim göbükümü geçemeeezzzz ahahahaha hepinizi döver benim göbüküm en tombil olanııııkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
kızlar maşallah göbüşlerinize allah nazarlardan saklasın