2009 haziran annişlerinin göbek şovu

delüsün sen didoşum yaaa
bende tam 80 olmuşum 164 boyuma bakmadan şiştim şiştim patlıcam yakınca du bakalım oğluşum gelsinde belli olur nere aldık kilolarıı

73 kiloyum canım38 gün olduğunu düşünürsek zorlarsam yüz olur belki için rahat olsun canım en tobbik sensin kızma

delüsün sen didoşum yaaa
bende tam 80 olmuşum 164 boyuma bakmadan şiştim şiştim patlıcam yakınca du bakalım oğluşum gelsinde belli olur nere aldık kilolarıı
yaw git işine semocan yaww patlicakmışmış gördük resmini heee patlıyon delikadın popo minnacık kalmış haa ama memişleri diyosan haklısın patlıyabilirler kuzucuk biraccığını bana veeerrr lüffeeeennnnn:Saruboceq: memişlerim çok komik duruyolar bu vücudaaaa-tatlicadiarzu-
73 kiloyum canım38 gün olduğunu düşünürsek zorlarsam yüz olur belki için rahat olsun canım en tobbik sensin kızma

sen hiç zorlama havvoşumm bırak bööle kalsın amaann napak veririk zahir demi tombillerim zaten herkes ilk haftadan 10 kilo gidiyo diyolar bakalım hayırlısı

didoşşş delüsü kıs sen beninm popoyamı küçük dedin bak sana msn den özel resim göndercem arkadan çekilmişşşş küçüğü görürsünnn

memişleri de verdim gitti al hepsi senin olsun emzircek kadarı bana kalsın yeterr

yasemincim maşallah sana ve kızına çok çok güzel görünüyosunuzzzz allahım nazarlardan saklasın

yasemincim maşallah sana ve kızına çok çok güzel görünüyosunuzzzz allahım nazarlardan saklasın
teşekkür ederim semacım allah hepizin meleklerini korusun
çok tatlısınıs darısı başımaa
amin canım allah sanada göstersin bu mutlu günleri
oy oyy maşallah zeynebe büyümezmii ikinizde çok tatlısınız canım
41 kere maşallah

teşekkür ederiz teyzesi

yasemincim maşallah ana kız çok tatlısınız canım benimm sende formundasın bakıyorum tatlışım göbiş aşağılara inmeye başlamış minikkuş geliyolar işteee yuppiiiialkisalkisalkis

tekrardan maş. göbüşeeee
teşekkürler tatlıma.s.

kızım benm kardeşim cadı belki sen meleksindir
hakkat seda kardeimde sen gibi olsaydı ya burdaki muhabbetimiz i senle ama o varya offff cok bilmiş lafı dank die yapıstırır adama

valla bizim evde iki tane erkek ikizler var tecrübeyle sabit istemiyom ama rabbim hayırlısını nasip etsin tabikiii ama çok yakın ikizler kıs arkdaşlarım var onlar ıseverimm

kızlar onu bunu bilmem ama ikizler çocukları çok ama çok haşarı oluyor,
inanın 3tane tanıdığım var
hem çok hiperaktif hem çok inatçı oluyorlar yandık valla haziran anneleri olarakdelikafadulden
bizim yine yengeç doğurabilme ihtimalimiz mevcut şükürki
allahtan hayırlısı artıkın:teytey:

kızzz maşallah göbüşüne hiç kilo alamışın zayıfsın minyon tipli güzel anne seni sadece göbüş var başkada bişey yok ayy ne güzelll

saol canım benimmmŞeniz

sedacım senin göbüşte pek kibar maşallah allahım senide nazardan saklasın çok tatlı çıkmışsın.

a.s.

annişler maşallah göbüşlere ya ne kadar tatlılar öle yerim ben o göbüşlerin içindeki bebişleri.allah ım nazarlardan saklasın onları.Şurda 1 ay sora kısmetse bebiş resimlerini görcez buralarda
inşallah hayırlısıyla allahım o günleride nasip etsin bize,
ama zamanından önce gelmesinler inş.

sende koysana yavrum şu göbişini,
merak ediyorum ya:sm_confused:

kızlar maşallah göbüşlerinize allah nazarlardan saklasın
a.s.

özgecim göbişin çokkk şirin ya ,yavrunun odasıda çok tatlı olmuş galiba öyle görünüyor ,sağlıkla büyüsün o odada

zuzumurti maşşallah tombişine,kocaman olmuş göbüşin ama hakkaten bende hayatta öyle giyemiyorum hiç bişeyi herşey kasıklarımda ,normaldede öyle giyinirdim zaten

abisis çok tatlı kızının yuvası maşallah ,sende çok fitsin tatlım

hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…