2009 haziran annişlerinin göbek şovu

ahahahahahahahaa

hepiniziiiiiiiiinnn göbüşşleriiiiiiiiiiiiiii coooookkk güzell kızlarrrrrrrrrrrrr

teyzeleri hepsini birer birer öpüyo bebişleriiiii yerimseniben

ayşecim yirim senin göbüşünü hehe eşinde çıkmışşşş ama onun göbüşü yok ki :roflol:

Son düzenleme:
tesekkür ederim kızlar evet semoş onun göbişi yok:bbo:ama benimde göbişim yok :dilcikar:eek: bebişim
cemrecim bende göbişimi çok seviyorum kibar ve yusyuvarlak, kendini begenmiş gibi oldum böle söyleyincedekaydirigubbakcemile3ama seviyorum göbişimi bebişimi napayımmm:sm_cool:

aysecım masallah göbişinede bebişinede :))))))))) henuz asagıya ınmemıs sanırım yada sıhay gıyındiğin için farkedılmıyor..

aysemmmm bence inmiş kuzum göbişin senin kızın eli kulagında :)),
herzamanki gibi cok tatlısın arkadasım maşallahınız var eşinle :nazar::nazar::

aysemmmm bence inmiş kuzum göbişin senin kızın eli kulagında :)),
herzamanki gibi cok tatlısın arkadasım maşallahınız var eşinle :nazar::nazar::
tesekkür ederim canım bencede öyle bulantı ara ara gelen bel agrılatrım var çok degişik bi hal içindeyim son zamanlarda inş. ayın 5 ini bekler kuzum olmazsa erken gidecegim dr a

bakin bakalim teyzoslar..
bundan sonraki fotomuzda ins kucagimizdaki olsun..
buarada inmismiii???
dsc00493fsz.jpg

heyy maşallah ne güzel göbüşün var öyle valla inmiş sanki birazcık canım ama daha sivriydi sanki senin göbeğin biraz aşşağıya inmiş kalça felan yok sadece bi göbek yaaww ne güzel valla maşallah kız nazar değmesin

oyyyy çok tatlı yaa

sende benim gibi bitek göbekten ibaretsin

evet tatlım inmiş bencede çok anlamam ama göğsünden oldukça aşağı düşmüş

dur bende ekliyim barime

Özlemcim masallah inmis canim biraz göbegin...Benimkinde tik yok valla, o kadar da sancim oluyo, göbegin asagi inme sancilari , yine de yok bi numara benimkinde..inse de nefes alsam biraz dimi yani...

inmiş inmişşşşş masallah canım göbişine ve beişine.ınsallah dedıgın gıbı bırdahakı sefere meleklerımızle resım cekınırız..ayyy heyecan bastıı yaw yıne :)))

X