2009 haziran annişlerinin göbek şovu

[/url][/IMG]

34+2 göbüşümüzzzz çağatay ve ben beraberizzzz az kaldı oğluşummm sabırrrrrrrrrrrr

ay maşşallah erkekime kocaman olmuş annesi hadi siz dogurunda arkanızdan bizde geliyoruz kızımla 1 hafta önde gidiyor benim burçinim 28+4 günlük olmuşuz delikafadulden

kız sizin o topik göbiklerinizi yiyim emi semoş,seda,vildan maşallah Allahım nazarlardan saklasın minişlerinizi tombillerim benim ama kimse benim göbükümü geçemeeezzzz ahahahaha hepinizi döver benim göbüküm en tombil olanııııkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

ay maşşallah erkekime kocaman olmuş annesi hadi siz dogurunda arkanızdan bizde geliyoruz kızımla 1 hafta önde gidiyor benim burçinim 28+4 günlük olmuşuz delikafadulden

saol canım benim büyüdü baya oğluşummm acele yok daha size var sıranızı bekleyinnnnnnnkaydirigubbakcemile3

haha haklısın didoşummmm seninkinin yanında maşallah lafı bile edilmez göbüşümüzün sen tosun paşa çıkarkcannnndelikafadulden

kızlar maşallah göbüşlerinize allah nazarlardan saklasın

saol sibelimmmm

vildancım maşallah canım sende büyütmüşsün göbüşüüüü

özgeeee kıs o ne kibar göbüşşş maşallahh sana afferin bacım yaaaaaaaa arkadada kızımızın odası görünüyo bi de hastane çantalarınızzzzzz onları kapının önüne koy cicimmmm

anam havva ne büyümüş kız tütütü maşallah sübhanallahhhh çok cici olmuş hehe

kıs o pijamayı az indir göbüşün altına baskı yapmasın kızaaa karnını acıtır seninde benim herşey göbüşün altındaaa hamiş pantolonu hariçç

sagol semoşum biran kociş gibi konuştun ne giyersem habire karnıma çekmeye çalışıyom koçiide çok kızıyo.öbürtürlüde düşcek gibi duruyo

dünürüm haklı havvacım neden cektin kız pijamayı gaffur gibi indir gitsin asagı düşmez korkma

bence de cok datlu olmussun kuzum ya maşallah sana da zeynep e de nazar:

özgecim sende yukaRıdan pek kilo almamışsın aşagı taraftan almışsın genelde maşallah sana da kzına da bitanem

dünürüm haklı havvacım neden cektin kız pijamayı gaffur gibi indir gitsin asagı düşmez korkma

bence de cok datlu olmussun kuzum ya maşallah sana da zeynep e de nazar:

delikafadulden çok güldüm kız gaffur gibi kociş duymasın geçer dalgasını. indirdim işte aşagı sagol nerencim öptük seni

özgecim havvoşum maşallah göbiklere canlarım ama özgecik sen negüzel zapzayıfsın kız anacım maşallah nasıl beceriyonuz bunu bitürlü çözemedim gitti yawwww
havvoşum senin maşallahın olmuş artık kuşum tombil kuş olma yoluna girmiş bulunmaktasın hehehehe maşşallah bıcırıklarınızada sizede annişleriii

didom merak etme senin yoluda ilerliyorum tahtına adayım

hah şööle havvoşumm tombiller kervanına sende katıl ama kimse benim tahtıma aday olamaz anlaşıldımı sen bikere 100kilomusun hmmmm hayıııırrr ama ben tam 100kiloyummmm offf sölemesi bile bi tuhaf oluyo o yüzden herkes haddini bilsin zuzuş muzuş dinlemem anlaşıldımıııkaydirigubbakcemile3

ay canım okudum emme cevap yazmayı unutmuşummmmm saol kuzummmm özlem ben sen mi oluyoz yani peşpeşe hehe ama normal olursa sıra şaşar kuzu bakalım hayırlısıı

sagol semoşum biran kociş gibi konuştun ne giyersem habire karnıma çekmeye çalışıyom koçiide çok kızıyo.öbürtürlüde düşcek gibi duruyo

düşmez canım korkmaaaa kızın rahat etsin indirde kocişin haklı kuzumm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…