[/url][/IMG]
34+2 göbüşümüzzzz çağatay ve ben beraberizzzz az kaldı oğluşummm sabırrrrrrrrrrrr
ay maşşallah erkekime kocaman olmuş annesi hadi siz dogurunda arkanızdan bizde geliyoruz kızımla 1 hafta önde gidiyor benim burçinim 28+4 günlük olmuşuz delikafadulden
kız sizin o topik göbiklerinizi yiyim emi semoş,seda,vildan maşallah Allahım nazarlardan saklasın minişlerinizi tombillerim benim ama kimse benim göbükümü geçemeeezzzz ahahahaha hepinizi döver benim göbüküm en tombil olanııııkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
kızlar maşallah göbüşlerinize allah nazarlardan saklasın
anam havva ne büyümüş kız tütütü maşallah sübhanallahhhh çok cici olmuş hehe
kıs o pijamayı az indir göbüşün altına baskı yapmasın kızaaa karnını acıtır seninde benim herşey göbüşün altındaaa hamiş pantolonu hariçç
dünürüm haklı havvacım neden cektin kız pijamayı gaffur gibi indir gitsin asagı düşmez korkma
bence de cok datlu olmussun kuzum ya maşallah sana da zeynep e denazar:
maş. naren özge zuzummmm
çok tatlı ballı olmuşunuzzzzzzzzzz
özgecim havvoşum maşallah göbiklere canlarım ama özgecik sen negüzel zapzayıfsın kız anacım maşallah nasıl beceriyonuz bunu bitürlü çözemedim gitti yawwww
havvoşum senin maşallahın olmuş artık kuşum tombil kuş olma yoluna girmiş bulunmaktasınhehehehe maşşallah bıcırıklarınızada sizede annişleriii
kıs semoşum yiym göbüşünü kocaman olmuş aramızda 1 gün var sat a göre ama senin maşşlah kocaman allah nazardan saklasın canım çağatay yaramış sana. ayyy şimdi 1 ay sonra karnımız boşalcak demi ben alışmıştım içimde kıpır kıpır olan bişeye.neyse saglıklı gelsinler de
sedacım senin göbüşte pek kibar maşallah allahım senide nazardan saklasın çok tatlı çıkmışsın.
bak bende özendim yarın bende koyayım bayadır koymuyorum resim
sagol semoşum biran kociş gibi konuştun ne giyersem habire karnıma çekmeye çalışıyom koçiide çok kızıyo.öbürtürlüde düşcek gibi duruyo