2009 haziran annişlerinin göbek şovu

saol sadoşummmm kocaman oldu çatlaklarımı da gösterirdim de korkarsınız diye çekmedimmmm

tam sos,is oldum valla tombul sosisssss

saol aylinimmmmmm büyümüş dimiii gün gün büyüyo artıkkkk yamuk yumuk bi de ne komikkk

fıstık damadım ne tatlı cıkmış öle:nazar:

inmemiş kız senin göbişin de daha var senin doguma jinekolg naren den izlenimler :)))

Semacim masallah sana da Cagataya da..bu arada inmemis aynen göbegin, benimki de inmedi daha ,merak ediyorum ne zaman incek diye..Ben de 21 haziran dan sonra dogsun istiyorum Yengec burcu olsun kizimdelikafadulden

saol nidacım inmesin yengeç olsun benim de oğlummm dayısıyla dedesine çeker ikizler olursa hiç istemitomm

koca göbekli sema kız çok tatlı olmuş senin bu göbüş maşşallah emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

heytttt ne diyosunuz len ben ikizlerim cadımıyım yani:1shok:
:eek:kaydirigubbakcemile3

bu arada laf aramızda bende yengeç olsun istiyorum,
ikizlerde çok tatlıdır,zekidir felan:jeyyar: ama yengeçler çok uslu ,hanım hanımcık oluyokaydirigubbakcemile3

kızım benm kardeşim cadı belki sen meleksindir :p
hakkat seda kardeimde sen gibi olsaydı ya burdaki muhabbetimiz i senle ama o varya offff cok bilmiş lafı dank die yapıstırır adama

koca göbekli sema kız çok tatlı olmuş senin bu göbüş maşşallah emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol havvacımm seninkinden tatlı değil ya tontişimmmm a.s.
heytttt ne diyosunuz len ben ikizlerim cadımıyım yani:1shok:
:eek:kaydirigubbakcemile3

bu arada laf aramızda bende yengeç olsun istiyorum,
ikizlerde çok tatlıdır,zekidir felan:jeyyar: ama yengeçler çok uslu ,hanım hanımcık oluyokaydirigubbakcemile3

valla bizim evde iki tane erkek ikizler var tecrübeyle sabit istemiyom ama rabbim hayırlısını nasip etsin tabikiii ama çok yakın ikizler kıs arkdaşlarım var onlar ıseverimm

masallahh gobuslereee...
semos allah nazarlardan saklasin..
az kaldi 1 ay sonra bu gobusler bize birer yaramaz olarak geri doncekkk

saol canım inşallah o günleride görücez allhaın izniyle bebişlerle fotolarımızı eklicezzz ay çok mutlu oluyorummm benn yaaa az kaldı gerçi en çok bize var özlemim ama napalım beklerik dimi kuzumm

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

kızzz maşallah göbüşüne hiç kilo alamışın zayıfsın minyon tipli güzel anne seni sadece göbüş var başkada bişey yok ayy ne güzelll

2347.jpg
[/URL][/IMG]
34+2 göbüşümüzzzz çağatay ve ben beraberizzzz az kaldı oğluşummm sabırrrrrrrrrrrr

semoşş ne güzel kız o göbüşün öyle gittikçe tatlılaşıyomu ne çağatay top gibi yapmış karnını maşallah göbüşüne:CüvCüv::CüvCüv:

hülyacım bu resmide karnım basık yana doğru normalde ddaha da sivri sen güzel görüyon göbüşümü bence saol cicimmmm a.s.

kıs semoşum yiym göbüşünü kocaman olmuş aramızda 1 gün var sat a göre ama senin maşşlah kocaman allah nazardan saklasın canım çağatay yaramış sana. ayyy şimdi 1 ay sonra karnımız boşalcak demi ben alışmıştım içimde kıpır kıpır olan bişeye.neyse saglıklı gelsinler de

sedacım senin göbüşte pek kibar maşallah allahım senide nazardan saklasın çok tatlı çıkmışsın.

bak bende özendim yarın bende koyayım bayadır koymuyorum resim

2347.jpg
[/url][/IMG]

34+2 göbüşümüzzzz çağatay ve ben beraberizzzz az kaldı oğluşummm sabırrrrrrrrrrrr

maşallah canım seninde kocaman olmuş göbüş sanırım oğlanda göbekler daha büyük oluyor.Yaşlılar doğru söylüyor demekki bütün arkadaşlarımın kızı var hepsinin baseni ve bacakları çok genişlemişti.Hiç birinin göbeği böyle değildi.Gerçi fizikle alakalı ama.

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

2347.jpg
[/url][/IMG]

buda benim göbüşüm çok büyüdü maşallah.ben göbeğimi tanıyamıyorum artık.
resim021.jpg
annişler maşallah göbüşlere ya ne kadar tatlılar öle yerim ben o göbüşlerin içindeki bebişleri.allah ım nazarlardan saklasın onları.Şurda 1 ay sora kısmetse bebiş resimlerini görcez buralarda

annişler maşallah göbüşlere ya ne kadar tatlılar öle yerim ben o göbüşlerin içindeki bebişleri.allah ım nazarlardan saklasın onları.Şurda 1 ay sora kısmetse bebiş resimlerini görcez buralarda

amin canım inşallah koyacağız fotoğraflarınıda Allah'ın izniyle.

X