2009 haziran annişlerinin göbek şovu

semoşşşş maşallah gız göbişine deli dahamı büyümesinler anacım doğurcaz nerdeyse ben artık büyüklüğünden utanıyom valla dışarı zor çıkıyom haaaa kaydirigubbakcemile3 geçen durakta otobüs beklerken önümüzde bitane durdu önden arkaya herkes bana bakıyoduuu acayip gıcık oldum sanki hiç görmemişler yawww bende onlara baktım gıcık gıcık ne bakıyonuz dieeekaydirigubbakcemile3

maşallah semoş ben hala çekmedim foto bi erinmeden halletsem şu işi

ekle kuzu ekle görelim bizde ardanın yuvasınııı a.s.
semoş çok iyi görüüyorsun çatoyla beraber
kod adı çato heeeeeeekaydirigubbakcemile3

saol sibelcimmm ,idare ediyoz işteeee

maşallah semoşş gercekten cabuk büyolarr
çağatayada maşşallah:nazar:

saol binnurcum sorma ya her geçen gün daha da büyüyo ben anlamıyom da eşim çok anlıyooo

semoşşşş maşallah gız göbişine deli dahamı büyümesinler anacım doğurcaz nerdeyse ben artık büyüklüğünden utanıyom valla dışarı zor çıkıyom haaaa kaydirigubbakcemile3 geçen durakta otobüs beklerken önümüzde bitane durdu önden arkaya herkes bana bakıyoduuu acayip gıcık oldum sanki hiç görmemişler yawww bende onlara baktım gıcık gıcık ne bakıyonuz dieeekaydirigubbakcemile3

dimi didoşum ay bana da bakıyolar hele bi de terbiyesiz adamlar laf atıyolar ya göbekli halimle bile delimidir nedirler sapık kaynıyo heryerrrr bende sinirli sinirli suratsız yürüyom sokaklardaaaaaa

maşallah göbüşüne canım çacuk büyüyolar hakikatten yada bize öyle geliyo daha 2 aylıkkeb ohhho önümüzde 7 ay var diyodum şimdi ise eteklerim tutuştu 1 ay var doğduktan sonrada böyle çabuk büyürler bizi zorlamadan büyürler bizde rahat ederiz

havvacım cemrecim saolunn okul önlükleriyle resimlerini de görürüz inşallahh

32+5 göbüşümüzzzzzz ay çok çabukmu büyüyolar neeee

2814.jpg
[/url][/IMG]

maşallah canım kocaman olmuş çağatayın.Allah nazardan saklasın.bu arada bu koridoru nerde görsem tanırım artık.Senin tüm fotolar burda çekilmiş.
vallah davul gibi olduk son haftalar nasıl olcak bakalım.

sorma vildancım boy aynam ordada hepsi orda çekliyo malum tek çekinceeee saol kuzu a.s.

my.php
[/URL][/IMG]

Kizlarrrrr,

size ilginc bir göbüs gönderiyorum..
Dün aksam esim kan ter icinde kalarak ,göbegimin alcidan kalibini cikartti, burada hamile kadinlarin son haftalarinda yaptigi bir gelenek bu...bu alci göbüs daha sonra boyanacak, ve minik kizim dogduktan sonra da el ve ayaklarinin boyali izleri bu göbüse baski yapilacak...
Göbüsümü de ölümsüzlestirmis oldum bu vesileyle...

my.php
[/URL][/IMG]

Kizlarrrrr,

size ilginc bir göbüs gönderiyorum..
Dün aksam esim kan ter icinde kalarak ,göbegimin alcidan kalibini cikartti, burada hamile kadinlarin son haftalarinda yaptigi bir gelenek bu...bu alci göbüs daha sonra boyanacak, ve minik kizim dogduktan sonra da el ve ayaklarinin boyali izleri bu göbüse baski yapilacak...
Göbüsümü de ölümsüzlestirmis oldum bu vesileyle...

inanmıyorum ne kadar güzel bi gelenek.Harika bi fikir ya maşallah göbüşe nidacım Allah bebişin ayak ve el izlerininde eklendiği günleri görmeği nasip etsin canım

doğumdan sonra gyceğmz pijama takımlarımız la göbüşü halimiz :) 35+6 :nazar:

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

nidacimmm..
bende bugun baktim canm o alcilara gobuslu olanida bayaa inceledim...
bebisin el ve ayaklari icin olanlardan alicam odasinda dolabinda hatira olsun...

saadetcimm cok yakismis canm
gule gule giy...

yaaa nidoşşş çook beğendim yaaa çok tatlı olmuş canım benim anacım burda yoktur hiçbiyerdeki bunlardan sorsak möl möl bakarlar eminimki çok iyi bir fikir bencede tatlışş yeni göbişinizi bir ömür saklayın inşallah emiiii
sadocum kız giydinmi lohusalıklarını deli kızzzz çok yakışmış ama maşallah tatlışım tabi o göbiş gidince daha iyi durur eminimki hayırlı günlerde giy tatlışşşş

X