2009 haziran annişlerinin göbek şovu

maşallah canımmm:nazar: çok tatlı çıkmışsın allahım nazarlardan saklasınnn anam bizde yaşlı değilizzz kıssss delüüü bende 24 ümmm

tesekkur ederım ılk defa ekledım =)
kucuk bıraz 10 dakıka oncede yemek yedım yanı =)
neyse bebıs ıı olsunda :)

maşallah canımmm:nazar: çok tatlı çıkmışsın allahım nazarlardan saklasınnn anam bizde yaşlı değilizzz kıssss delüüü bende 24 ümmm

genc annelere bayılıorummmmmm a.s.
cocugunla aranda cag farkı olmuyo en guzelı . ya bazen cok kucuksun dıolarda bana ne acelen vardı dıolar ama evlenelı 3 sene oldu :) zamanıydı dıorum oyuzden dedım sekerım :) :1hug:

anladım kuzu sen erkencisin demek 3 sene yeter zaten tam zamanı maşallahhhhh:))

my.php
[/URL][/IMG]

Büyümüs müyüm teyzelerim???alkisalkisalkis

ayyy maşallah 41 kere tütütü :) fizikte bozulmamış taş gibisin valla hamilelikte fiziğin bozuluyo denilyo o diyenleri ezip geçmişin sadece göbek var ve çok tatlı maşallah:nazar::nazar::nazar:

maşallah kızlar herbiriniz göbüşlerine maşallah semacım çok teşekkür ederim seninki kadar tatlı olmasada tatlıyız bizde :) kızlar gerçekten hamilelik çok yakışmış hepinize allah nazarlardan saklasın kıskananlar çatlasın :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

marchandıze ve didocmmm maş. göbeciklerreeee
didommmmmm kızzzzz o neee kocamnnnn
sennn oğluş tombolak olduğu belli oluoooo vallaahiii
maş.. amaaaaaaaaa

ooo bissürü göbek gelmişşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
derinden didem cemre nida marchendize hepinizin göbekeleri ve içindeki meleklerde harikaa
maşallah hepinize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlaaarrr herkezi öpüyoruz minişimle vee teşekkür ediyoruz canlarımmm sizede maşallahha.s.:nazar:

büssürü göbüş gelmiş derinden cemre didom nida marchendize ve unuttuğum arkadaş varsa maaşalllah göbüşlerinize allah nazardan saklasın

X