2009 haziran annişlerinin göbek şovu

nidacım meritcim cok tatlı kocaman olmuş maşallah göbüşlerinize ve içindekilere:)))

Canim benim cok sagol...Size yataktan kaltigim halimin ve gün icerisindeki göbisimin fotolarini koyup 5 farki bulmanizi istiycem yakinda.sositososito..Bu kadar mi fark olur!!!
kaydirigubbakcemile2

benim göbüş dikkat çekmemiş silim barim

ahanda benim göbüşüm benim göbüşüm daha sizinki kimin belirgin del yaf neden acabe benim bebe büyümüyo galiba

Son düzenleme:
maşallah kızlar göbüşlerinize de içindekilerede :)
ben fotoğraf koysam herhalde kocam beni vurur
psikopat derecesinde kıskanç
ama bakıyorumda benimki de bu civarlarda normal demek :)

buda benim bebeğimm kıslarr??*
erkek göbeğimi sizce kız göbeğimi ben bi türlü anlıyamıyorum da(

cnm çok şeker çıkmış göbişin..içindeki çok şeker bişeydir eminim..erkek göbeği gibi kız göbeği yayık olurmuş öyle diyolar yani ben pek anlamam o işlerden hayırlısı olsun..

buda benim bebeğimm kıslarr??*
erkek göbeğimi sizce kız göbeğimi ben bi türlü anlıyamıyorum da(

tatlım ne kadar güzel ya hiç kilo almamışsın ama göbeğin çıkmış çok seker gercekten
ben alamıyorum kız mı erkek mi benim ilk bebeğim olcağı için ne olsa aynı sekilde sevineceğim nasılsa :))kaydirigubbakcemile2sositososito

cnm çok şeker çıkmış göbişin..içindeki çok şeker bişeydir eminim..erkek göbeği gibi kız göbeği yayık olurmuş öyle diyolar yani ben pek anlamam o işlerden hayırlısı olsun..

cok teşekkür ederim canım aslında hiç önemli diil ama burda herkez öğrenince bende merak ediyorum iştee yoksa bi önemi yok tatlı heycanlar işte bunlar...

hehe yesinler senin minik göbüşü kıs göbüş möbş deil bu yaw sanki azcık gazın var gibi maşallah önümüzdeki aylar bakıp gülerizzzz silme sakın zaten yüzümüz görünmüyo hızla büyüyecekler bundan sonra ben şişko olduğumdan göbek erken çıktı sayılırrr aslında normalde hiç göbek yoktu ama midem vardı sadece şimdi ikisi birden var çok komik bak kociş göbüşüme diyorum adamcağız nerde hani amma kandırıyosun tombişim kendini diyo:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…