2009 haziran annişlerinin göbek şovu

saadetcim maşallah göbişine ne tatlı oluşsun allah nazardan saklasın.

armagan senin göbek te çook tatlı allaım senide korusun

sağolun kıslarr.. teşk ediyozz:))ben de diyom acep karnım küçükmiki ayıma göre.. demek iyiymiş sağolun rahtladım:))

Tüm arkadaşlara maşallah hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz inşallah kızlar

armağanım o ne kıs kocaman resim maşallah ama çok tatlı göbüşün allah nazarlardan saklasınnn:CüvCüv:

nevergiveup canım çok güzel olmuş göbüşün maşallahh:CüvCüv:

Saol canım ya ben baya bir tombiş oldum bakalım nasıl zayıflayacağım sonrasında

sadoşşş göbişinede bebişinede 41kerre tatlışıımm çok tatlısınız anakız maşallah

Ya kızlar günbegün göbişlerinizi,bebişlerinizi takip ediyorum kaydirigubbakcemile3.Ben de ikizlere yeni hamileyim ama henüz hiçbişey belli değil sizin nazarlık göbişlerinze bakıp her gün ay benim ki de büyüdü mü acaba diyorum :1rolleyes:.Resimlerini paylaşan herkese Allah nazarlardan korusun,hayırla bebeklerinize kavuşun dualarımla inşallah a.s.

sadoşşş göbişinede bebişinede 41kerre tatlışıımm çok tatlısınız anakız maşallah
sağolll bitaenmmmm tşkür ederizzzz hihoyyyt

canımm biliyorumm hemen büyüsünn istiyorsun amaaa çıkarr cnmm az dayann 15 haftalık falan olsunnn
allah tamamına erdrsnnn cnmmmm

canım maşallah göbişine bende tombişim meraketme canım buarada adana yazısını görüncede gözlerim açıldı valla adanalımısın canım ben adanalıyımda ama maalesef orda diilimsenağlama

Evet canım ben adanalıyım ve Adana da yaşıyorum memleketimi çok seviyorum.:lepi:

25+1 göbüşümüz değişiklik olsun dedik farklı yönlerden çektik

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

semacim masallah gobusunede sanada hayatimmm..ayyy dogsalarda kucaklarimizdada fotolarimizi gostersek bole insssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…